|
kvaky -> RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012 (4.5.2012 18:28:24)
|
drage trudnice, i ja sam počela bubrit polako. ovih dana kako su bile vrućine prsti na rukama i nogama su mi malo otekli, više mi ne stane prsten na prst i od sad stoji na polici, a ne više na ruci. ali navečer kad se smanje temperature smanje se i prsti :) što se tiče veličine bebe, meni je doktorica rekla da ne trebam biti zabrinuta, doduše moj mali je ovisno o dijelu tijela i do 3 tjedna veći nego što bi trebao biti i zato smo radili ogtt, ali sve je super i nema razloga za brigu (ali tata ima 195cm i ja 175 pa beba baš ne može biti mala). Leptiriću ne brini, čula sam toliko priča da su djecu izmjerili kao preveliku pa požurili porod ili premalu pa su se bojali kak će ispast a beba je ispala normalne veličine i s nikakvim problemima. što se tiče težine ja sam za sad ( 30. tjedan) na -0,5kg od početka trudnoće. Ali ja sam na početku trudnoće bila buca i startala s 15 kila viška tako da se nisam niti smjela baš udebljati. Na početku sam zbog mučnina smršavila 5 kila i od tad do sad vratila 4 i pol kile. Trbuh mi raste, beba je svakim danom sve teža i sve veća (sad ima 1,5kg) a ja već 2 mjeseca imam istu kilažu i to na gram. a što je najljepše od svega stvarno jednem, doduše zdravo, manje obroke, ali puuuno češće nego prije. Kupila sam hrpu robice (sve je tako slatko pa ne mogu odoljet), kolica, auto sjedalicu, stolicu za ljuljanje, a kasnije i za hranjenje djeteta (Tatamia-peg perego) i sad jedva čekam sajam beba koji je od 11 do 13 u west gateu.Nadam se da će tamo biti neka sniženja i da ćemo tamo kupiti kinderbet i komodu za presvlačenje ,posteljinu, ručnikiče i tak još neke potrepštine. I spremamo se krajem mjeseca na trudnički tečaj. Termin nam je 17.7. pa mi se sad čini idealno vrijeme. ...toliko dugo nisam pričala s vama, pa sam sad malo pretjerala s puno teksta[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|