RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Sheilla -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (25.2.2012 9:56:05)

eto i mene, dobro jutro i melixina dobro došla :))) dragi i ja smo zavrsili tecaj za trudnice u petrovoj i eto sad cekamo bebce kad ce doci :))) Neka ostane jos par tjedana u trbuhu da mama bude mirna jer sam se bas uspanicila jucer. Mislim moj ginic je inace vrlo oprezan za bilo sto gnjavi za kile gnjavi za ovo gnjavi za ono pa kad mi je jucer rekao za tu ulozivost doslovce sam mislila da ak necu lezati cijelo vrijem ecu roditi u 31 ili 32 tjednu. Nocas smo dragi i ja bili budni do valjda tri ujutro i citali o svemu i u prosjeku mi je beba sto se svega tice. I ta ulozivost nije nis strasno eto samo malo vise odmora i mislim da bu bilo ok.Nikad nisam bila panicar ali u trudnoci na najmanju sitnicu izludim od brige. Imala sam davno spontani i nisam mogla dugo ostati trudna nakon toga.... cak smo se prestali truditi i eto onda kad smo se najmanje nadali ona je nastala ...vjerojatno i zato :)))

Marti83 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (25.2.2012 10:34:21)

Dobro jutro svimaaaaa,i malim bebačima
Vikend je predivno počeo pa je šteta ne iskoristiti ovako lijepo vrijeme.Puna sam energije,naspavala se ko velika(od 23-08:30) i već sam skuhala juhu za ručak,oprala mašinu robe...Popodne idem do šogi da pečemo pizzu,i da se malo maknem od ovog stana jer mi ga je već dostaaaaaa.Stalno ga lickam i čistim kao neki manijak[sm=smiley36.gif].
Sheilla meni je u 29 tjednu rekao gin da sam uloživa za 1/3 članka i od onda mi ništa nije spominjao.Nama prvorotkama treba prvo cerviks nestati pa tek onda da se ušće otvori.Dokle god sam zatvorena meni je ok.
Melixina baš mi je drago da si nam se pridružila,nego za te papire od porodiljnog je rok vjerovatno kao i za bolovanje donijeti do 5-og u mjsecu.Iako ja do kraja aktualnog mjeseca uvijek predam, jer nema skoro nikakve gužve.U pon ja nosim svoje doznake i mirna sam 6 mj.

hugabuba -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (25.2.2012 11:32:13)

jutro i i od mene za sve mame i bebe [sm=bravo.gif]
nisam se bas naspavala,al dan je predivan kako kazete pa mi je odmah bolje kada pogledam van ....
i ja kao Marti83 stalno lickam radim i cistim.....al danas mi je post sa poslom jer se zelim malo sebi posvetiti.....Beba se rita ko luda,a mene sve boli .... al izdurat cemo mi to.... [sm=bravo.gif]
pozzz svima ...uzivajte [sm=smiley1.gif]

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (25.2.2012 13:01:23)

znači,sve smo u istom điru-ribanje i lickanje stana,samo kod mene je problem što nemam stan nego kučerinu na 2 kata i ubija me to čišćenje jer pošto smo na selu i živim sa 2 muška koji nemaju veze sa čistoćom-to je vječita borba sa vjetrenjačama.
ne mogu ja načistiti koliko oni mažu. užas. podove sam riješila i gore i dolje,sad malo odmora,pa brisanje prašine. kod mene je i problem što se opustim,neda mi se stalno čistiti,pa mi se nakupi cijela kuća,a to mi je sad malo too much. al budem nekako....

Melixina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (26.2.2012 2:34:36)

Drage moje hvala Vam na dobrodoslici :) udala sam se u Rijeku gdje trenutno i zivim :) sto se tice ciscenja kuce...jaoooo :D ja non stop nesto perem i peglam :D pocevsi od zavjesa zavrsivsi sa vesom :D tu u Rijeci smo bili na tecaju.. pa sam Vas htjela pitati , hoce li vase "bolje" polovice biti prisutne na porodu?(moj voljeni je iskazao zelju da bude prisutan, mada si ja mislim ako bude stvarno bolno iskustvo da cu najprije njega izbacit iz boxa ;)) kako stojite sa strijama ?... osobno sam sada (35.tjedan) pocela pucati od vrata pa do koljena :( ode u zaborav nekad niceee body [sm=smiley19.gif] ali sto je tu je, bitno da [sm=duda.gif] raste non stop :D u ponedjeljak imamo kontrolu pa javim sve sto saznam.. zelim Vam ugodan ostatak vikenda! volite se, mazite se, pazite se ... veliki pozdravi do uskoro :)

hugabuba -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (26.2.2012 13:56:06)

ehey zene.....
kao sto kaze *sina* da zivi na selu i u kuci sa dva muska koji nemaju veze sa pospremanjem,tako i ja,sa 2 muska i starom zenom u 300 m2 kuce....stalno nesto....uvijek,a niko nista nepazi,pa ploludim,placem,umorim se ko majmun pa se 100 puta pitam "boze,kakvo ce to djete moje biti kada se toliko zivciram i cistim"...uzas!!!!!!
al doboro...nadam se da ce sve ubrzo rijesit.....[sm=bravo.gif]

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (26.2.2012 14:45:44)

hugabuba identična situacija:plač,jauk,nerviranje da se tresem i sve to zbog (ne)reda i (ne)čistoće i koliko si god puta kažem da sam glupa i da mi sve to škodi ne mogu si pomoći. i ja baratam sa skoro 300 kvadrata. fuuuuuj,tko li je izmislio velike kuće.

melixina i mm palnira ići sa mnom na porod. nekad sam bila protiv toga,sad govorim kako ne idem nigdje bez njega[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

zdici -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (26.2.2012 15:20:29)

ewo i mene.. :) malo sam se uspavala ovih mjeseci,al' polako se budim [sm=nosecka.gif] ... sheilla i ja nosim [sm=rozacrtici.gif] [sm=duda.gif]

Sheilla -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (26.2.2012 16:12:41)

dancek cure:)))) Divan vikend je za nama , nasprem ostalih tjedana ovaj vikend sam doslovce provela u odmaranju i malim setnjama i bas mi pase :))) Polako tjedan po tjedan i mir:))) Strije jos nisam dobila redovito se mazem melemom i odlican mi je (za sad) a dobila sam 20 kg

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (26.2.2012 16:44:31)

sheilla uživaj konačno i odmaraj i dalje. ni ja nisam dobila strije [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bablica -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (26.2.2012 17:49:55)

Dobro nam došle nove trudnice i bebice! Nadam se da ste ova prekrasan vikend iskoristile za šetnju i uživanje kao i ja. Konačno su me i noge i trbuh poslužili [sm=bravo.gif] za šetnju lungomare nakon duuugo vremena! Jel bila koja od vas riječanki danas do Op?! Srela sam 4 trudnice s većim trbusima i sve si mislim da nije koja od vas!
Imam sreću da imam "samo" mm koji je od sile prilike naučio čistit, prat i sl. kućanske poslove pa trenutno ja zabušavam! [sm=smiley2.gif] Ipak danas sam speglala par mašina robe da ne ispadne da baš niš ne radim hihihi. Strija još nemam, na početku se mazala sa svačim a u zadnje vrijeme u DM-u uzela onu krenu od Biobaze i odlična mi je - preporučam! Mi idemo u uto ujutro u bolnicu na utz i sri popodne kod moje ginićke na pregled - jedva čekam! Curke još malo smo s trbusima - malo više od mjesec dana!!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Marti83 mislim da po novom (unazad par mj) moraš donijet doznake do zadnjeg u mjesecu, ne više do 5-og.

solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (26.2.2012 19:34:25)

hej curke moje bas je i ovaj dan bio krasan[sm=smiley36.gif]a jos mi je krasniji jer konacno sutra idem na kontrolu i ne mogu docekat da vidim kakvo je stanje donjeg postroja[sm=smiley1.gif]
do Op nisam bila jer sam se drzala svog kraja i kavi na domacem terenu a sutra cu pitat doktora smijem li prekinuti to dosadno mirovanje i krenuti barem u setnju...inace cu celulit moc izvozit i u evropsku uniju[sm=smiley1.gif]
Melixina dobro nam dosla sto ovdje a bome si se i u dobar kraj udala ča je, je[sm=smiley36.gif] pravi baby bum je u toj nasoj Rijeci..jos da nam vi curke mozete doci iz drugih dijelova na kvarner...to bi bas bilo super..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Marti83 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (27.2.2012 7:14:36)

Jutro[sm=smiley1.gif]
Vidim da nam je vikend fino prošao u šetnjicama i kavicama[sm=bravo.gif] Noćas nisam baš spavala što me tako iznerviralo jer sam velika spavalica.Od 02:30 do 05 sam brojala zjake.Morala sam naravno ustati se u 05:45 da odvezem dragog na posao ,jer mi treba auto. Do 11 idem sve obaviti(odnijeti doznake mi je najvažnije) i odoh doma spavati.Malac je fino u akciji po cijele dane,a najbolji su udarci u rebra[sm=smiley29.gif]
Sretno Solarsoul i Bablice na kontroli i javite nam novosti. Moja je tek 09.03.

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (27.2.2012 10:38:05)

hej,žemske moje eto i nas. ja danas ustala u 5.30 jer sam morala kod nas u labos na vađenje krvi i mm isto tako,pa smo uranili da dođemo odmah iza 6 jer bolje je doći malo ranije i sačekati do 7 i biti skoro prvi na redu jer ako dođeš u 7.15 onda ti ne gine čekanje do 9. ne znam kako kod vas ali kod nas su stravične gužve u labosu jer pokriva jako velik dio našeg kraja.

ja sutra idem na koooontroooolu,juuuuupiiii !! nakon 6 tjedana ću vidjeti svoju najdražu [sm=rozacrtici.gif] na uzv,koja se (moram to opet reći :)) tako rasteže da sad več fakat boli. ali to znači da moje malo zlato raste :))
uf,napapale smo se i nekako su mi oči teške,a i zadnje dvije noći opet baš ne spavam,pa mislim
da odoh sad malo ubit oko.
ah,blažena trudnoća....

Bablica -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (27.2.2012 13:14:26)

danas ste sve već ranom zorom bile u akciji! Bome ja sam se naspavala do nekih 9 i pol i cijelo jutro nešto bauljam bezveze. Sina i ja jedva čekam sutra utz i vidjet to malo čudo i da mi kaže da je sve ok.

Ste kupile/nabavile već krevetiće? Prepostavljam da jeste pa me zanima koje? Mi sutra planiramo do Tintilinića i do Adaxa - sad su tamo neki popusti da uzmemo neki krevetić i madrac.

solarsoul -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (27.2.2012 14:50:57)

hej curke moje drage[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] evo mene s pregleda:)) sve je super Bogu hvala:) bebac ima 2100 grama, lupeta nogama i rukama sve u 16 i bas sam vam nekako sretna nakon svog ovog strahovanja hoce li sve biti u redu..valjda sad necu otkacit u nekoj novoj paranoji.....
Bablice imas lijepih krevetica i u beba centru,  i nisu nesto pretjerano skupi..za razliku od posteljine i madraca [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image] to cijene lete u nebo....ja sam danas prosla onuda jer hocu kupit za svoju bebu onaj klasicni puntin kao nekad pa sam bacila oko na sve moguce stvari koje bi mi mozda trebale i koje ce mi sigurno trebati.....sad mozda mogu pocet razmisljat o kupnji pokoje sitnice za tog mog malog anđela pod srcem
ljubim vas i zelim vam svima prekrasan dan i dobre nalaze kroz ovaj tjedan na kontrolama:)

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (27.2.2012 15:24:04)

mi krevetić još nismo kupili pošto ćemo za početak imati kolijevku,moram samo za nju krevetninu kupiti i to ću u adaxu,a krevetić kupujemo kasnije.
ja dobila nalaze od jutrošnjeg vađenja krvi i sve je u normali jedino u urinu imam masu bakterija. grrrrr.
ali to uvijek imam jako puno,a urinokultura mi bude u redu. vidjet ću što će mi sutra reći u vezi toga.
joj,ja danas baš uživam,ništa ne radim. još ću malo ljenčariti,onda ću krenuti sa pripremama za sutra. pozz, drage moje[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Marti83 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (27.2.2012 17:50:12)

Evo opet mene[sm=smiley1.gif] dobila sam neki napadaj za slatkim i ne mogu se kontrolirati[sm=smiley3.gif].Sva sreća da imam malo keksa po kući jer inače bi sve potamanila.
Malo sam vidjela po drugim temama da cure preko face-a isto kao i ovdje komuniciraju ali meni to nije baš jasno kako.Ja sam samo našla profil od ringeraje.hr koji je onako informativnog karaktera. Čak sam vidjela da imaju i svoje rasprave ali da nije vidljivo svima nego samo članicama te grupe. Jeste li i vi tamo?

GreenSheep -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (27.2.2012 20:03:56)

evo jos jedne[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/duda.gif[/image] za travanj!
termin 19.4, stize gospodicna Marta
rodiliste Merkur, jer tam sam vec rodila dvoje.
pa cure, vidimo se tamo :) mozda i urani
iskustva imam i previse al ipak je lijepo znat da nas ima jos!
kome je termin blizu mom a da ce u isto rodiliste? jel neko vec na pregledima gore, kak je tamo?

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (27.2.2012 20:11:10)

IZVORNA PORUKA: GreenSheep

evo jos jedne[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/duda.gif[/image] za travanj!
termin 19.4, stize gospodicna Marta
rodiliste Merkur, jer tam sam vec rodila dvoje.
pa cure, vidimo se tamo :) mozda i urani
iskustva imam i previse al ipak je lijepo znat da nas ima jos!
kome je termin blizu mom a da ce u isto rodiliste? jel neko vec na pregledima gore, kak je tamo?

[sm=bravo.gif]
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

konačno bar jedna moja. ja idem u merkur. meni je termin 6.4 i isto čekam [sm=rozacrtici.gif].
ja sam zadovoljna u merkuru,sutra idem na 2. kontrolu,idem utorkom kod dr. Stassenko.

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (27.2.2012 20:13:41)

IZVORNA PORUKA: Marti83

Evo opet mene[sm=smiley1.gif] dobila sam neki napadaj za slatkim i ne mogu se kontrolirati[sm=smiley3.gif].Sva sreća da imam malo keksa po kući jer inače bi sve potamanila.
Malo sam vidjela po drugim temama da cure preko face-a isto kao i ovdje komuniciraju ali meni to nije baš jasno kako.Ja sam samo našla profil od ringeraje.hr koji je onako informativnog karaktera. Čak sam vidjela da imaju i svoje rasprave ali da nije vidljivo svima nego samo članicama te grupe. Jeste li i vi tamo?

ja nisam tamo i iskreno ne zanima me. bila je već tema i rasprava o tome,ja jednostavno nisam zainteresirana. to mi izgleda kao sjedenje na 2 stolice. meni je tu sa vama čisto fine :))

GreenSheep -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (27.2.2012 20:25:29)

IZVORNA PORUKA: sina

konačno bar jedna moja. ja idem u merkur. meni je termin 6.4 i isto čekam [sm=rozacrtici.gif] .
ja sam zadovoljna u merkuru,sutra idem na 2. kontrolu,idem utorkom kod dr. Stassenko.

a kak je u Merkuru, ide se na preglede u novi dio rodilista ili u stari dio s ambulantama? ja cu krenut tam pocetkom travnja, guzve?

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (27.2.2012 20:30:18)

ide se u staru ginekološku kao i prije,gužve uobičajene. čeka se u prosjeku 3 sata,ali stalno nešto kao što znaš:ctg,uzv,pregled,mjerenje pa prođe vrijeme.

sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (27.2.2012 20:33:16)

by the way GreenSheep,DOBRO DOŠLA!!! u kojem si dijelu zg? godinice? vidim da imaš bebice jednu za drugom. voljela bih i ja tako s obzirom da je ovo prvo,a imamo godinice i ja i mm (34,39)

GreenSheep -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (27.2.2012 20:36:01)

ajde, sve po starom onda [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
fala za informaciju, mozda se i sretnemo, ja bum ona [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/nosecka.gif[/image] kaj jedva stoji ili sjedi i uzdiše kaj mora tolko cekat [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

IZVORNA PORUKA: sina

ide se u staru ginekološku kao i prije,gužve uobičajene. čeka se u prosjeku 3 sata,ali stalno nešto kao što znaš:ctg,uzv,pregled,mjerenje pa prođe vrijeme.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>