|
Tati79 -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (3.3.2012 12:38:45)
|
Dobar Vam dan, drage cure! Nadam se da medu Vama ima jos malo mjesta i za mene. Ne mogu vjerovati da sam tek nedavno naisla na ovaj forum, obzirom na marljivo pretrazivanje interneta kroz cijelu trudnocu [sm=smiley9.gif]. Evo, meni je termin 22.04., tako ga je izracunao moj gin, a raznorazne racunalice po internetu kazu 20.04. Meni je nekako drazi ovaj prvi, muz i ja smo oboje bikovi pa bi malu bikicu, cekamo Lauru [sm=smiley27.gif]. I nas dvije iz Rijeke, točnije, Viškova, pa poseban pozdrav za Bablicu i Solarsoul. Vi ste prava grupa za podrsku [sm=bravo.gif], a toga stvarno nikad dosta u trudnoci. Meni je ovo prva i tamo negdje od 6 mjeseca me bas brinu razne brige koje drzim pod kontrolom - kako kada. Nama pocetak bio malo cupav (temperatura, antibiotik, jake mucnine, spustena posteljica...), pa onda jedno lijepo razdoblje i sada malo muka. Evo upravo se drugi dan borim s probavnim smetnjama (da budem pristojna), vidim da toga ima ovih dana. Da za prvi put ne pretjeram s kolicinom, svima pusa i do pisanja!
|
|
|
|