|
sina -> RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;)) (22.2.2012 9:41:55)
|
mmare,ne brini zbog toga što ti je [sm=modricrtici.gif] miran. ili ga ti ne registriraš jer si stalno u pokretu ili on ima takvu fazu. uostalom,to možda i znaš iz prve trudnoće. i ja sam imala napadaj panike prije nekih mjesec dana jer mi je [sm=rozacrtici.gif] bila izuzetno mirna,ali sve je to izgleda normalno. sada ne znam da li se bolje migolji i tiska me ili mi se povremeno cijeli trbuh strese :)). onako baš da me lupi,to je jako jako rijetko. sheilla,pitaj doktora za to masiranje,ja sam čitala nešto o tome,ali poznavajući sebe čisto sumnjam da ću se i toga uhvatiti jer sam za takve stvari uuuužasno lijena,kao i za vježbanje. ajme cure,boli li vas što? mene je jučer stidna kost rasturala,bolovi iznad trtice i cijela desna noga,još mi je uz to bila i neka mučnina[sm=smiley5.gif][sm=smiley5.gif][sm=smiley5.gif]. danas sam o.,prelijepo je vrijeme,odoh u akciju,primit se posla prije nego kaj me ulovi popodnevna fjaka,jer sad ovo zadnje vcrijeme fakat uživam i svjesna sam toga da mi je ova [sm=nosecka.gif] jedinstvena jer kao što mmare reče-u drugoj se ipak ne možeš toliko posvetiti sebi i odmoriti kad ti hočeš jer prvorođenac će tražiti svoje...
|
|
|
|