cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

stize jesen!

clock-img

28.08.2008, 08:12

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

Hallo!evo da vas pitam,sto ce te raditi sa svojim klincima kad se ne bude moglo van? ja sam prosle god. cesto prakticirala kucne posjete gdje ima djecice pa bi se on zabavio,ove god. mislim da cemo malo uciti engleski(nabavila sam cd bas za klince) posto sam i sama radila u jednoj igraonici (ucila sam klince tako njegove dobi 2god. na vise engleski pa vec i malo sama znam kako cemo to od prilike izvesti).. posto imam vec u planu i neka putovanja (posjete obitelji) nadam se da nam nece biti dosadno.dajte nam neke ideje za tmurne dane,sto bi mogli raditi.

clock-img

28.08.2008, 11:21

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

ja sam sa klincima od bivšeg puno crtala i radila ogrlice od tjestenine, slikice od žitarica i raznog sjemenja i slično... to im je bilo zabavno jer su se cijeli ukeljali sa ljepilom!!!user posted image ... na noć vještica obavezno smo dubili bundve i postavili po čitavom dvorištu... ali smo se i lijepo slojevito zabundali i obavezno išli u šetnje i nikada im nije bilo ništa, samo da ne pada kiša, ostalo im ne smeta kao i nama sve dok niste cijele dane vani!

clock-img

28.08.2008, 11:38

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

evo ja danas preko onog linka sto je dea stavila narucila neke perle pa cemo nesto praviti,dobru si mi ideju dala za tjesto,sjetila sam se da sam kupila modlice u obliku zivotinjica,pa cemo i to jednom napraviti..hvala ti!!!

clock-img

28.08.2008, 14:07

clock-img

troubled

pencil-img

7104

prvo otići u jednu prekrasnu šuškavu šetnju....
donijeti sobom kući sve zgodno što se nađe.....lišće u najljepšim bojama, kestenje, žirove....dajte mašti na volju....
složiti jesenski kutić u sobi....
a onda se igrati....
od kestena, žireva i čačkalica začas nastanu čovječuljci i cijeli zoološki vrt....
lišće se može lijepiti i slagati slike....
a mogu se i uzeti tempere pa raditi otisci lišća u raznim bojama (možda baš jesenskim) po papiru.....takva slika se neće početi osipati nakon nekog vremena i može, uz progodni okvir biti lijepi ukras dječje sobe ili dnevnog boravka....
tako se mogu izraditi i pokloni za bake i djedove....
može se i složiti lišće po papiru (A3 na primjer), zalijepiti pa odnijeti u najbližu fotokopirnicu na plastificiranje - unikatan podmetač za jelo i igru....
user posted image
dosta ideja za prvi put user posted image user posted image user posted image