cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Prirodna ulja protiv strija

Tijekom trudnoće koža se brzo rasteže i mogu se početi stvarati strije. Ove neugodne promjene na koži koje ostaju trajno možete pokušati spriječiti i ublažiti prirodnim uljima.

Prirodna ulja protiv strija

Strije su čest pratilac trudnica. Nastaju jer se koža brzo rasteže. Najčešće se pojavljuju na trbuhu, bokovima, prsima i bedrima.

 

Teško ćete se riješiti strija, no možete ih pokušati omekšati prirodnim uljima.

 

Ulje ružmarina i badema

Pomiješajte ulje ružmarina s bademovim uljem u istom omjeru i tom mješavinom svaki dan masirajte dijelove tijela na kojima bi se mogle pojaviti ili su se već pojavile strije. Masirajte kružnim pokretima 15 do 20 minuta.

 

Takva mješavina ulja nahranit će kožu, rastegnuti je, vratiti elastičnost i mekoću. Već nastale strije više neće biti tako vidljive, ali možete spriječiti i brzo stvaranje novih.

 

PROČITAJTE JOŠ: Kako pobijediti strije maslinovim uljem

 

Ulje pšeničnih klica

Također možete pomiješati ružino ulje s uljem pšeničnih klica.

Takva mješavina sprječava nastanak novih strija, a postojeće čini manje vidljivima.

 

Probajte sami koje ulje vašoj koži više odgovara i krenite s masiranjem. Takvu masažu možete izvoditi jednom do dva puta tjedno.

Ostalim danima možete koristiti druge kreme ili losione.

 

 

 

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img