gdje i što ,po mogućnosti, povoljnije nabaviti?
Ja sam si pod zadnje kupovala samo tunike koje mogu i sad poslije poroda obući. Bila sam i u onom dućkasu na Malešnici za trudnice, ali je dosta skupo tamo. Moram priznat da baš i nemamo neki preveliki izbor kaj se obleke tiče, osim kupovati koji broj veće stvari...
da, sve je prilično skupo...
prvi put mi je bilo lakše, bila sam "ljetna" trudnica...i bilo je relativno lako nabaviti neke tanke krpice...i tunike, svakako...
sad...uz termin u prosincu...trebat će više toga...
Da odjeća za trudnice je stvarno skupa.
Ja sam si uzela jedne trudničke hlače i suknju, neke stvari sam dobila, dosta plićih hlača mogu obući i od prije trudnoće. A majice kupujem po sniženjima samo puno veće brojeve.
Suknju sam naručila iz kataloga samo što sam zeznula broj pa sam ju morala sužavati, stoga preporuka naručite broj koji inače nosite jer su veličine prilagođene trudnicama.
meni je sada u ljeti izvrsno,jer ionako nosim haljine pa sam u biti kupila samo jednu. zimi neču ko sada uči u staru odječu. srela sam prijateljicu koja je kupila trudničke hlače sa gumom od lana kratke za "samo 250kn"
ma daj,se mislim,gotovo iste sam si kupila u kineskom za 50kn,od lana,od pamuka sa gumom,komotne,nosim ih več mjesec dana. mislim da malo pretjeruju sa cjenama. ja cu na zimu kupiti jednu trenerku sa visokom gumom od pliša i to ne u trudničkom jer je puno skuplje nego u kineskom,ima kakve očeš.to nosim tada i gotovo. dobila sam par stvari za zimu i bok. ne trošim,radije do kraja uredim dj.sobu.imam i zimskih haljina od vunu oje če mi isto tako biti idealne
ispod fizo i dobr tople čizme
Ja majice nisam ni kupovala, ušla sam u sve koje sam i prije trudnoće nosila. Kupila sam jedne hlače za zimu kod kineza (140kn), jedne svečane crne (180kn), a na početku trudnoće sam nosila normalne hlače samo sam imala gumicu oko gumba i dugačke majice da mi se nevidi
Ja sam cijelu zimu (kako sam se počela širiti) provela u tajicama i ovim dugim tunikama, majicama i haljinicama sa debeeeelim hulahopkama....Sva sreća za današnju modu.... Onda sam na proljeće kupila trudničke hlače/traperice koje su mi bile takoooooo neudobne, koliko god ja onu lastiku zategnula su mi padale pa sam stalno natezala gore i izgledala ko luđakuša ( a platila ih 400 kn)....Kada sam krenula na go i poslije porodiljni sam dane provodila najćešće u trenerci, a zadnbje dane pred porod sma se opet vratila u tunike...i kupila jedne ljetne bijele trudničke hlače koje i sada nosim....
Hoću reći, ne treba kupovati previše trudničkih stvari, možda 1 hlače i punoooo tunika, ovih dužih majica, haljinica, dakle sve ono što se i kansije može nositi...
Trudničke stvari su preskupe, stvarno pretjeruju!
-Tagore-