cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: odjeća za trudnice

clock-img

21.01.2009, 18:07

clock-img

Anoniman

Ja sam na sniženjima u manga kupila tuniku,i dvije šarene krače haljine  koje nosim na tajice.Kupila sam jedne crne i jedne lila tajice tako da sve to sa haljinama i tunikama mogu kombinirati.Haljine su tanke pa za sada usku crnu tanju rolku nosim a kad zatopli mogu na balerinke i starke a tajice malo potegnem gore da budu krače.Sve to mogu nositi i poslije trudnoče!Imam još dvije plišane trenerke od prije i majce na kapuljaču tako da sve to skupa mixam i eto....ja nemam problema a ako bude nešto svečanije imam tu šarenu haljinu iz manga pa kad podignem kosu i stavim koji ludi asesoar sve 5 !!!!

clock-img

02.02.2009, 16:23

clock-img

Bubu

pencil-img

1034

Super je što je današnja moda takva pa se možemo provuć :)!
Jel zna tko dal ima u king crossu šta za trudnice? i gdje ima pamučnih tajica?

clock-img

11.02.2009, 11:45

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

ima dobar dućan u Tkalčičevoj već blizu Kaptol centra, neki privatni, ja sam na početku trudnoće kupila jedne trapke za 300,00 kn i crne hlače na crtu za 280,00 imaju onu gumicu pa ih još uvijek nosim, doma sam u trenirkama, a majce sam kupila ovak samo veći broj.

clock-img

11.02.2009, 14:16

clock-img

inna

pencil-img

2441

Srećom sam doma cijelu trudnoću pa se provlačim s trenirkama. kupila sam si samo jedne trudničke hlače (za po vani)user posted image , i frendica mi je dala još dvoje, malo elegantnije. Majice nisam kupovala. Malo jesam razgledavala, ali trudnička odjeća je stravično skupa. Osim toga ja sam sitnija i sve mi je veliko.

clock-img

07.03.2009, 16:49

clock-img

mara27

pencil-img

713

ja ću od prijateljce uzeti nazad moju tr.robu od prve trudnoće, ako je još živa, ali...priznajem da sam malo deprimirana, voljela bi izgledati šik ali nisam baš u mogućnosti, pa...
za rođ sam zamolila mamu da mi kupi jednu lijepu tr haljinu user posted image

a jel vi kupujete obične ili tr tajice?

odgajati dijete-ljubavlju i povjerenjem!
L-25.08.05.
T-19.10.09.

clock-img

07.03.2009, 17:20

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

Ja si jos uvijek kupujem obicne tajice imam samo trudnicke farmerice sve haljinice i tunike su mi normalne samo sam uzela vecu velicinu i super je.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

clock-img

17.03.2009, 09:26

clock-img

amalka

pencil-img

10

u amadeusu sam našla jedan model crnih trudničkih hlača na crtu po 180 kn, imaju i nekoliko trudničkih košulja i tunika, a u mercatone-u sam nedugo kupila krasnu proljetno ljetnu haljinicu za istu cijenu. ne kupujem više niš, imam nekoliko tunika, u kombinaciji sa tajcama i hlačama koje nosim raskopčane (onaj patent s gumicom je mrak user posted image ) to je sasvim dovoljno.
a i trenirke su zakon user posted image

clock-img

17.03.2009, 15:40

clock-img

miracle

pencil-img

9

Danas sam uložila u dva komada trudnčke odjeće: traperice i lanene hlače. Kupila sam ih u fun4mum (Ilica 185), www.fun4mum.hr, imaju super stvari, da se naći i povoljno. Naravno ja sam jedva našla model traperica koji mi odgovara jer sam ogromna i jako sam se zdebljala u nogama i stražnjici, tako da sam ja svoje traperice platila 500 kn, ali iskreno mi nije žao jer mi je dosta širokih trenirki i želim imati pošten komad robe da se bar ovako debela mogu ponekad srediti i osjećati lijepo!!! U New Yorkeru sam kupila par majici (L veličina) i super su (peri/deri).
Amalka: nisam znala da Amadeus ima trudničku odjeću. U kojem amadeusu si kupila?

clock-img

17.03.2009, 20:02

clock-img

amalka

pencil-img

10

zaq amadeus nisam ni ja znala, neki dan sam navratila, onako usput. bila sam u onom velikom amadeusu u dugavama. nemaju nešto puno, ali cijene su ok

clock-img

14.05.2009, 13:35

clock-img

Sagem

pencil-img

335

Ja u 16 tjednu i do sad si kupila samo jednu trenerku koju sada nosim i to je broj 42 ako se ne varam. Moram pothitno kupiti hlace, majce još mogu nositi. Ionako volim da mi se vidi trbuh, pa ne kupujem još šire majce user posted image
Natežem se u ovim koje sam nosila do sada user posted image
A grudnjake kupujem svaka dva tjedna... pred neki dan kupila 4/5 ...košarice su mi ok, ali me steže kad se zakopčavam... na oko se već širim user posted image   user posted image

clock-img

14.05.2009, 13:39

clock-img

mariola

pencil-img

19495

JA sam u 14 tjednu i još uvijek nosim svu robu koju sam i prije nosila. Osim grudnjaka. Traperice bez problema nosim. user posted image

clock-img

14.05.2009, 13:42

clock-img

m600

pencil-img

6732

IZVORNA PORUKA: Marta j

Ja si jos uvijek kupujem obicne tajice imam samo trudnicke farmerice sve haljinice i tunike su mi normalne samo sam uzela vecu velicinu i super je.

potpisujemuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

14.05.2009, 13:43

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Dućan Mama Nova u Malešnici ima simpa stvarčica za trudnice i poslije se neki modeli hlača mogu donijeti k njima pa vam naprave normalne hlače od njih.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

14.05.2009, 13:52

clock-img

Sagem

pencil-img

335

Jel netko možda zna gdje ima u Rijeci kupiti robice za trudnice? Ja bila u Mami i bebi i razočarala se em ponudom em uskim prostorom (naime, još jedna trudnica i ja nismo mogle istodobno gledati robicu,nego jedna pa druga... ) user posted image  

clock-img

14.05.2009, 13:53

clock-img

mariola

pencil-img

19495

U Rijeci imašu top shopu.

clock-img

15.05.2009, 11:05

clock-img

zlato_tatino

pencil-img

261

gdje pise za trudnice tu je cijena veca,a slicnih stvari sa gumom hlaca,haljina i skunji ima u svim trgovinama samo treba traziti,ja sam za sada opskrbljena user posted image

clock-img

21.05.2009, 09:31

clock-img

trudna 3

pencil-img

8

ja iako sam na pocetku treceg meseca vec nemogu nista obuci  prvenstveno mislim na farmerke koje ni u ludilu nemogu zakopcati,razmisljam da kupim jedne crne pantalone da ih imam za svaki dan i one idu i na baletanke i  na tunike i na sve,ovako sam samo u patikama i trenerkama,kupicu i jos koju suknju na gumu ili letnju haljinicu i do jeseni sam mirna.

clock-img

22.11.2009, 11:48

clock-img

Mishek

pencil-img

299

Kupila sam jedne svečane crne hlače i trapke u Orneli u Zagrebu, Zvonimirova ulica (kod Heinzelove) i skupa ih platila 525,00 kn. S tim da sam još vidla u Gramatu trudničke trapke za 160,00 kn, naravno, nakon kaj sam već ove kupila. Inače, frendica mi rekla da su mi dvoje hlače za vanka čist dovoljne, a doma sam ionak u trenirkama i to s placa (30 kn i 40 kn - donji dijelovi).
I samo da napomenem: Benneton ima trudničke hlače veličine XS. user posted image ne znam za koga.

Moje dijete = moja sreća

clock-img

18.02.2010, 13:56

clock-img

mikiriki

pencil-img

1

hej svim novim trudnicama ja sam pronasla savršemo riješenje za sve trudnice koje žele izgledati lijepo a da ne potroše ništa više nego što inače troše na garderobu imam jednu bivšu trudnicu koja je zakljućila da nas više neće okradat jer se moramo obuč a jadne smo bespomocne.ja sam joj donjela svoje stare hlače jer vi u njih stanete samo ih nemožete skopćat i ženska mi je uz kavicu i pokoju trać temu za 10 minuta pretvorila stare trapke u in trudnicke.i to za samo pazi sada 50 kn po komadu.i ja ih evo nosim još uvijek .user posted image ženska dođe i k vama ak morate mirovat i super je nas desetak od kad ju imamo nedamo se prepustiti slućaju nazovite ju na 091/5327038 nećete se razocarat.

clock-img

18.02.2010, 14:42

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

ja nemam volje uzimat odjecu za trudnice pa obucem nesto od mame i neku siru robu jel ju necu ni pogledat kad rodim volim samo usku robu a siroko nekako nevolim zat nekupujem za tih par mjeseciuser posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

clock-img

26.02.2010, 23:58

clock-img

vivian

pencil-img

45

tko god ima priliku, u graz u H&M, sigurno najveći izbor i najpovoljnije cijene

clock-img

14.04.2010, 10:20

clock-img

sig

pencil-img

594

vivian... i ja sam bila u H&M ali u Njemačkoj i... nakupovala se... za 300 eura došla doma sa 6 đins hlača, 5 košulja.. milina, mama mi je kupila još neka dva kompletića... malo svečanija.... ma savršeno... još sam ubola neko sniženje... (to pričam o prvoj trudnoći) sada ću iskoristiti stvari iz prve trudnoće, a za ljeto ću si uzeti samo 2-3 haljinice... ovdje kod nas u Puli su malo preskupe 400-500 kn.. tako da mislim da ću angažirati sestričnu kada bude dolazila da mi donese... (Iz Njemačke) ona zna moj ukus, broj zna... ukratko riješiti ćemo i to nekako.

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

clock-img

19.08.2010, 09:37

clock-img

didym

pencil-img

1

najpovoljnije nabaviti robu za trudnice ti je u Sigetu Froudeova 9 Novi Zagreb,stvarno je jeftino i lijepo,ja sam išla tamo kupovati

clock-img

19.08.2010, 10:11

clock-img

Fever

pencil-img

1388

U Splitu se N A P O K O N prije 3 tjedna otvorija PreNatal dućan za bebe, dicu i trudnice i imaju izvrstan i povoljan izbor robe....tako da ja odo danas si kupiti neki slatki jeans kombinezon-suknju :)))

clock-img

19.08.2010, 11:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]