cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: odjeća za trudnice

clock-img

19.08.2010, 11:18

clock-img

gogillli

pencil-img

171

ja sam u trudnoci u sve majice stala, a hlace sam posudila benneton, tako da sa odjecom nisam imala problema...user posted image

zivot je kao bombonijera... nikad neznas sta te ceka...

IAN - mamina ljubav

clock-img

19.08.2010, 11:21

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

ajoj, mene stalno muči sta da obucem jer u nista ne stanem svoje, tako da saltam 2 široke haljine...
i još više me muči šta kad rodim jer neće na porodu baš 20 kg otići user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

clock-img

11.10.2010, 11:49

clock-img

darina

pencil-img

1

user posted image ja sa svojom odjecom nemam problema . s obzirom da sam jaka i velika nasla sam si super ducan JANA na SV DUHU  i olaksala svoje traženje  i cijene su pristupacne , zenskica koja radi je super , sve pokaze u sve te uputi , jako ljubazna, imaju  veliku kvalitetu materijala  hrvatski proizvod a ne ovi stranci  , kupila sam si prije nje 2 majeu benetonu raspale su se u dva pranja  a prodavacice nisu nekaj u benetonu user posted image user posted image user posted image dajem 5 + za JANU

clock-img

23.10.2010, 23:07

clock-img

Suzn

pencil-img

535

Evo curke, najnovije izvješće, iz današnjeg šopinga!

West Gate - sve trudnički odijeli!!
1. Benetton - kupila traperice - 370 kn, ima majica na nekom sniženju za 99 kn, fora trenirke, i hlače na tregere.
2. C&A - ima najveći broj traperica, i svih veličina, ali meni nijedne nisu bile nešto, od 200 do 350 kn, veeeliki izbor majica, tunika, estica - cca. 150 kn i neki popust na košulje 20%
3. Mama Nova - čudni krojevi traperica, nije neka kvaliteta, bar mi se ne čini, sve nekako roba za starije... ne znam... nisam oduševljena
4. Prenatal - jedan model traperica sa nekom crtom po sredini nogavica - 700 kn, jedan model ok, 350 kn, i ništa drugo... dosta majica...

Ide besplatan bus sa Remize, Črnomerca....

Dosta dobar izbor za šoping. :)

clock-img

23.05.2011, 13:37

clock-img

zlata2

pencil-img

304

Budući da imam 2 svadbe,a ne znam šta obući... Sad sam u 24. tjednu i trbuščić mi se lijepo zaokružio!
Gdje ima lijepih svečanih trudničkih haljina? Nisam iz Zg-a, pa ne znam sve nove dućane, ali bih svakako u Zagrebu napravila kupovinu.

clock-img

23.05.2011, 18:46

clock-img

Indy

pencil-img

1759

idem u svatove za 3tjedna, htjela bi neku haljinicu da u nju stane ovaj moj veliki stomak, a gdje tražiti?jel bi se isplatilo da dam sašti kod krojačice?ako tko zna za osijek

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

clock-img

23.05.2011, 18:52

clock-img

larousse

pencil-img

204

I kod mene krenula sezona pireva, a koliko vidim Indy, nas dvije smo blizu s terminima, moj pišulinac dolazi 12. 8. Ja se planiram za pir uvuć u nekakvu tunikicu pa nek se drob i vidi, boli me briga!!! Meni su veća muka cipele, odnosno sandale. Noge su mi počele oticat, a volim visoke pete, tako da moram u potragu za finim sandalicama s 3 do 5 cm povišenja. I pomogućnosti da se mogu remenčići proširiti nakon 2,3 sata nošenja.user posted image

clock-img

23.05.2011, 19:48

clock-img

Hubertica

pencil-img

281

Čula sam da u Mama Nova  u Zg ima dobrih stvari za kupiti... osobno nisam bila tamo ali ako ste u prolazu bacite oko, evo i njihova web stranica: http://www.mama-nova.hr/trudnicke_haljine.html

.1.8.2011. u 14.20h stigao nam mali Šimun - 3950g i 53cm
27.09.2014. u 16,55 stigla nam je princeza Gloria - 3720g i 53cm

..

clock-img

23.05.2011, 19:50

clock-img

Indy

pencil-img

1759

hvala Bog, s oticanjem nemam problema. imam sandale u dvije boje i oboje mogu nositi. ma, razmišljala sam ja i o tuniki i tajicama, neznam, vidjet ću. a, tebi sretno u potrazi za sandalama!

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

clock-img

24.05.2011, 09:35

clock-img

zlata2

pencil-img

304

Za vikend ću tamo. Javim kako je bilo!
Nadam se nekoj jednostavnoj haljinici!

clock-img

29.05.2011, 12:52

clock-img

Indy

pencil-img

1759

ja pronašla haljinu u jednom butiku i to je bila na sniženju za 100kn. nije napravljena za trudnice ali model je takav da ispod grudi ima traka i od trake prema dolje slobodno pada tj. nije uska u struku. lijepo mi pada preko stomaka i zadovoljna sam, jer bit će mi dobra kad i rodim za još koju prilikuuser posted image

clock-img

29.05.2011, 12:53

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

29.05.2011, 12:58

clock-img

mm1209

pencil-img

685

user posted image indy

clock-img

30.05.2011, 09:22

clock-img

zlata2

pencil-img

304

Ja sam si pak kupila u Mama Novi, zadovoljna sam, nije bila 100 kao tvoja nego 280 kuna. Isto će poslužiti i za kasnije. Imaju par modela haljnica, isto sam gledala da ne bude previše svačana da je mogu nositi i poslije, rezana ispod grudi i lagano ide prema dolje u zvono. Probala sam još dvije, ali su bile nešto uže pa mi se činilo da mi guza previše strši.user posted image
Uglavnom, ako ti treba kaj skratiti ili slično u roku sat vremena je gotovo, a za to vrijeme malo prošvrlajš po ostalim dućanima u West gateu...

clock-img

31.05.2011, 08:35

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Kada ste zapravo pocele nositi trudnicku odjecu? U prvoj trudnoci znam da sam skoro do 6 mjeseca nosila obicnu odjecu, a sada vec u trecem u nista ne stanem. Trenutno nosim stvari koje imaju elasticni pojas nisko... za  trudnicku odjecu jos nisam, a u drugu skoro nista ne stanem...

clock-img

31.05.2011, 08:37

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

uh nemam pojma kad točno..al znam da otkad sam saznala da sam user posted image prestala nosit trapke,i bila samo u trenirci..
a majice mislim pred kraj baš trudničke -7.8mj

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

31.05.2011, 08:52

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Tamo negdje oko 4. ili 5. mjeseca.