Hej ekipa!
busy day whole day!!
K spava, mm gleda tekmu+Tuđi zivot (
, ja reko da vidim sta ima novoga, kad ono čitaba - i to mi je super...a zdjela jagoda ispred mene! Mljac:)
pa krenimo:
ma to je neka faza, tak je i K nekada..a ja sva u strahu i guram da jede al ne, ona neće... mi smo sada na oko 650 ml dnevno, Hipp Combiotic PRE (jos uvijek joj dovoljno)
Kazić, prava snaha - i torta bude pala :) K je super danas, imali imenjakinju na druzenju - ona ima 11 mj i koji je to smijeh samo ih gledati . škicale su se ko leopardi i kao da ce u napad svaki tren...
Danira, neka je glavobolja prosla i ne vratila se duze vrijeme

. Ma Dominik je super a ima najbolje zabavljače na svijetu

.
IZVORNA PORUKA: Danira
Jagodice,katy jel planirate jos djece?,ne mislim odmah
u planu je, al ne znam jos kad - sad sam tek pravo počela uzivati .. ali i godine su tu (ukoračila u 31) pa bi trebala pozuriti. Ja sam inace jedinica, a muz ima samo jednog brata koji nema svoje djece, tako da ne bih htjela da K bude doslovno sama u bližem srodstvu

.
Hipo, bas je muka s tim zubicima. Jos tako sve se upali, jadna Hipica. Bravo za muža! i bolje mu je da se popravio - sad ima dvije u kući pa je ugrožen

.
Baby, hvala na dobrodoslici!Žao mi je radi reakcije na cjepljenje

, al LEa je zato se iskazala i obradovala mamu... Bravo za nju! i tebi svaka cast na njima troje u 5 godina - Žena,majka, kraljica!
Jezic, bravo za curku!!!