Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

...em me Mauro zahebavo ujutro sa jelom,jeo je valjda sat vremena,napol spavajuć i razbudil se i sad više neće spat,zjaka i pripoveda sve u 16
...i odma znam da bu sad zahebavo cijeli dan jer se nije naspaval jer to kaj on po danu spava je za okačit mačku o rep...2x po pol sata i popodne aaaaako odspava sat,sat i pol i to pod uvjetom da se drndi u kolicima,inače ni to.A i kasno je išo spavat,tek u 11 sinoć i eto ga već zjaka od 7...ufff,danas bi mi dobro došo koji Apaurinček...di je još večer
,imam osjećaj ko da radim u vešeraju,hebote kupim veš mašinu od 9 kg i sad je i ta stalno u opticaju ko i stara koja je bila 7 kg...valjda da kupim od 20 kg i ta bi se stalno vrtila
...imam i ja žute minute...bum se do podne ohladila
.
kad bi bar povrće raslo tako brzo kao trava. Danas sam si još nešto flancov prikupila i tako... Dane provodimo vani, ručamo "s nogu" dok tate nema
...I to ono-pitaš ga "jel ti se piša" "ne",za 5 minuta "jel ti se piša" "ne"...i za 5 sekundi curi po nogama
i tak pol godine...već me to tolko živciralo da sam u jednom trenutku rekla mužu da je on valjda bedast i opće ne kuži kaj mi hoćemo od njega
...eto ti današnjih mjera djeteta od 13,5 godina