Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

(kaj sam rekla-samo maaalo više od Kazičinog mini diva sa 2 mj
)...pikica je prošla izvrsno,sam je malo zakmekal i gotovo
Gladna sam
....dobro smo, puno bolje
više mi muka od nakuhavanja i izmišljanja
a pojedinci koji tamo rade ajme majko! (Znam da svi imamo dobrih i losih dana,al brate mili..vidm da se pojedina sestra set_a sa rukama u kuti po hodniku i nema posla jer prvo odjel poluprazan,drugo druge sestre rade sto se ima,i kad je zamolim bili mi mogla donijeti bocicu za A, koju je znaci kuharica vec pripremila samo je treba staviti u grijac posto nismo smjeli sami raditi bocicu, nqjoj je to problem i onda jos tu bocicu cekam pola sata najmanje jer je ta ista zaboravila na nju jer je otisla u sobu za sestre odmoriti se, a on meni jadan place jer je cike iscicao cijele i nema vise sto, al da sam bila ko druge mame tamo neznam sto bi onda bilo, pitala bi samo bocicu i isla reci kolika je temp.i to je to) Uglavnom Glavni krivac je bila E.coli
, sad sljedecu godinu dana svaki mjesec raditi kontrolu urina i urinokulture, nadam se da se
nadam se da ce popodne oslabiti da mozemo u setnjicu..