AAA Lijepa moja
Kazimira
telepatijo moja... bas veceras ulovim free time-a i rekoh idem vidjeti kako su stare poznanice.. svim bebijima sretni rockasi. mi smo svoj proslavili u subotu, bila najuza familija (bilo nas 15-20 ) ... imali smo ni manje ni vise nego 3 torte (hvala strini, baki i teti)
.. nadalje moram priznati da smo izbacili popodnevno i dnevno cikanje, sada imamo ciku samo navecer dok se budi i ujutro kad se mazimo.. no s kilazom smo slabi ... ima 9,75kg, a visok je 75,5-76cm.. hodalica je velika, sad vec zna i skociti s rukicama u zrak
jooj kak je slatki... ja ga pitam koliko volis mamu? a on skoccccci i rukice u zraku (kao visokoo, najvisee)
.. od ostalih stvari ima to da me Marti doslovno spasila s Posuskom kremom, sad kuda hodam tu pricam o spasenju zvana Posuska krema iz srca "ercegovine" , kako bi nasa Seke rekla... maleni je alergican ja jaje, ali trudim se svako malo ubaciti jaje u hranu te na taj nacin potaknuti stjecanje tolerancije na isto... Ni ja ne radim i drage moje ja sam cijelu godinu bila na 1600kn.. tako da sada, kada toga vise nece biti , neznam kako cemo..ma Bog dragi ima plan za sve, tako da se iskreno bas previse i ne brinem, bar ne vise..lijepo mi je s mojim sincekom, mi se volimo, mazimo, igramo, hranimo..doslovno uzivam u svakom danu provedenom s njime... ovaj vikend idemo za Njemacku.. vikend iza "imamo" svadbu..ukratko hrpa troskova ali i ludog provoda.. tako sam si osobno priustila nove noktice (daa sad sam mama s duuugiim , lijepimo nokticima), novu frizuru i svoju mrvicu sam osisala osobno (citaj unakazila).. prvo sisanje i dok se kupao sam malo reznula siske i oko uheka pa sad izgleda nekak golo...
a narast ce kosica... dosla mi je i 1.
.. cim smo smanjili dojenje... ono kaj me zanima jest.. kako vi hranite svoje
... brine me njegova kilaza, ali fakat fino papa, i jednom do 2 puta kaka (dnevno)... ali opet ima malo kila.. neki dan sam mu pocela uvoditi mlijeko i sada neznam kako mu davati km, koje masnoce? za sada mi nema reakciju.. Kazimira i Sina, sjetim vas se cesto... sto s e tice trudnoce.. mislim da sam sad usla u fazu gdje bih to malo odgodila , dok mrvica ne poraste, jer mi sada izgleda kao da me najvise treba?... ali i dalje tvrdim da je to najjjljeeepsiii osjecaj i mogucnost Bogom dana jednoj zeni, majci, kraljici.... velike puse svima