Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

.Ovo moje dijete po noći je budan svaka 2 sata i to ne zato što je gladan nego se okrene na trbuh i to mu smeta pa se budi. A noćas vrhunac,probudio se u 1 pa u 10 do 3 i nikako zaspati.Cicu nije baš htio,nosila ga po sobi,dala dudu,pa okreni ga, vrati u krevetić i ništa...I tako do 4 i 30 smo se mučili i kad je napokon zaspao,nastavio je do 8. On je i pričao malo u krevetiću,ali se zato vrti kao da ima crve u guzici i to me tako ubija u pojam.Nije mi valjda zamijenio dan za noć?Po danu spava u 2-3 navrata po sat vremena i to da mu je zadnje popodnevno spavanje u 17.A ono što savjetuju da mu promijenim mlijeko da bude malo zasitnije,da spava,to je sr....nje! Dala sam mu milumil 1 i u njih još rižine pahuljice i eto budio se kao i inače. Muž mi šizi jer radi ujutro od 7 pa se nije ništa naspavao,selio se u dnevni pa se vratio....ma koma.I općenito postao je više njurgav pogotovo predvečer...slini,guta ruke ali ne vidim neku naznaku da idu zubi jer nije ništa bijelo i desni mu nisu natečene..
odmah se okrenuo.
za sve okretalice....kad jednom počmu više ih niš nemre zaustaviti....pozz
mrak, a i živimo s mojima pa mi puno pomognu
jos uvijek nista
)
u tog svog malca...uf.......
, mali juju..........