zašto bi se seksala samo jednom mjesećno user posted image
.....MM je momentalno na takvom mjestu da se možemo seksati jedan put mjesečno i to 4h

ja je bukvalno dozovem.Napočetku bi se ljutila,ili rastužila,sada samo kažem " nema veze idući mjesec".Znam da se plodni dani nemogu računanjem 100% precizno odrediti,ali zato se nekako vodim medicinskim znakovima.Pratim kad mi se počnu javljati bolovi u jajnicima,i tu vaginalnu sluz.Stvarno mi je žao MM,stresno djelujem na njega,ali nemogu da se opustim ,nikako.Jedno vrijeme naš tajming u postelji,koristila sam samo da znam "to je to".E onda kad bi dobila,još gore.Sada sam opuštena maximalno - ali neda se,nikako.Definitivno ću uzeti te trakice,ovo mi je već 7 dan ciklusa,pa znači od 10-og dana mogu laganini to da pratim.A već sam dogovorila ovaj decembarski "love meet" oko 12.12 do 14.12.(baš sam zločesta)

,ali MM se ne ljuti.Želim vam svima da u ovu N.godinu uđete

...,nemojte se predavati,jer uvijek postoji neki način.Čitala sam dosta recimo o VrkutI Biljki koja je drama dobra za žene općenito.Pomaže na mnoge načine,jajnicima,maternici.Posljednji put kod ginića sam bila prije 10 mjeseci,mogla bi u ovom zadnjem mjesecu ove godine i to da obavim

...Sretno svima