cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: kako zatrudnjeti

clock-img

30.11.2012, 11:08

clock-img

angel@

pencil-img

507

Draga perlica55 dobrodošla na forum... user posted image user posted image user posted image moj savjet ti je da ne računaš plodne dane ako ti je hvala Bogu sve u redu!!! Probaj se što više opustiti i imaj odnose svako drugi dan za vrijeme ciklusa... dat ću ti svoj primjer i ja sam imala redovne mjesećnice...ciklus bi mi bio svakih 25 do 28 dana i ja sam kao i ti računala plodne dane i svaki mjesec razočaranje... kad u 10 mjesec imali smo odnose svako drugi dan iza mjesećnice i meni taj mjesec kasnila...napravila test pokazale se user posted image i ja kod ginekologa i pitam ga može li odrediti kad sam ostala trudan,a on meni kaže odmah tj dan iza mjesećnice ... tako da ti nema pravila nego opušteno i imaj odnose svako drugi dan za vrijeme ciklusa ... jer kad ti misliš da su ti plodni dani možda ti baš tad nisu.... ja govorim iz svog primjera... i sad sam trudna 9 tjedana... zato draga opušteno i polako!!!! I naravno želim ti dvije user posted image user posted image čim prije... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Šaljem ti puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

clock-img

30.11.2012, 11:50

clock-img

perlica55

pencil-img

5460

Hvala ti punoooo na podršci. Mislili smo da će to sve ići brže.
Nema još panike (kaže ginekolog pa tek???!!! se 6 mj. ne "pazite"), ali iskreno nije mi svejedno.
Nadam se uskoro  user posted image .

clock-img

30.11.2012, 22:50

clock-img

boky35

pencil-img

11

dobro došla perlice. potpisujem angel i preporučam ti keks na eks odma drugi dan po prestanku menge i tako svaki drugi dan cijeli ciklus i samo ležerno i ne sekirati se previše doči če tvoja bebica... ja sa 1 isto zatrudnila 2dan nakon menge a sa 2 bebekom tjedan dana prije početka menge. tako da je to sve individualno.... zato treba hopa cupa svaki drugi dan.. i sretno vam bilo

clock-img

01.12.2012, 13:01

clock-img

perlica55

pencil-img

5460

Tako će i biti, čim stane vještica. Pazimo se 5 god. dok smo riješili stan, posao,
i sve ostalo. I sad kad smo odlučili da smo spremni, nemamo
sreće. Javim se kako napredujemo. Sretno svima, curke.

clock-img

02.12.2012, 13:13

clock-img

perlica55

pencil-img

5460

Andel, koliko dugo ste vi pokušavali?
Ako nije tajna, koliko imaš godina?
Čestitam ti na trudnoći!!!!!!

clock-img

03.12.2012, 01:11

clock-img

esperansita

pencil-img

8

Čitam sve ove vaše riječi,i shvatam koliko " biti majka " je velika žrtva...Moja prva trudnoća prošla je ok i očekivana,i nakon par godina imala sam spontani u 5mj trudnoće.Otišla mi plodna vodauser posted image ...Nakon dvije godine poslije,vidim da vršim pritisak i teror na mog divnog M,koji je pun razumjevanja.Dr kaže da sam medicinski zdrava,a spontani je usljedio jer nakon prvog poroda nisam primila neku inekciju zbog krvne grupe,Uglavnom tako nekako.Svaki mj ja sam nacrtana u pl.dane i svaki mj...i pocrvenim.Pila sam i taj čaj od Macine trave,doduše ne redovno,i mazala donji dio stomaka nekom masti od biljaka za regulaciju hormona od Dr.Gabriela to činiš 14 dan ciklusa dok ne dobiješ opet(u trudnoći nesmije se upotrebljavati).Užasno smrdi,al kontam-ako će pomoći ni taj smrad ne smrdi toliko.Najveći problem u svemu ovome je što mogu ljubav da vodim i seksam se s M samo jedan put mjesečno (striktno i to 4 sata samo )....Tako ja izračunam plodne dana,a tamo ništa.Pa ima da poludim.Neznam da li uopće ima itko ovakav problem.Nisam probala te trakice,prvi put za točujem,više sam išla nekim alternativnim putem.Možda će doći user posted image sama od sebe,jedan dan.Ja se neću prestati nadati,a mislim ni bilo koja od vas drage žene koje ste u sličnim nezgodnim situacijama.Ni tamo ni ovamo...

Od milijardu ljudi na svijetu,ja sam u tebi našla drugi dio sebe

clock-img

03.12.2012, 07:44

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

zašto bi se seksala samo jednom mjesećno user posted image . što se vše seksaš veće su šanse da ostaneš trudna, a osim toga možda ne računaš dobro plodne dane pa s takvim seksanjem ni ne možeš ostat trudna. opusti se uživaj s svojim mužem nemoj od ovoga raditi znanstveni projekt. i stvarno imaš divnog muža moj bi mene lansirao na mjesec s režimom jednom mjesećno user posted image .

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

03.12.2012, 11:21

clock-img

perlica55

pencil-img

5460

Draga esperansita želim ti svu sreću da čim prije zatrudniš. Sve koje smo tu na forumu imamo neke probleme. Svi kažu strpljenja, pa tak i ja tebi. Čudno mi je da se seksaš samo jedan put mjesečnouser posted image .
Al opet čudno mi je i to da sam se jmm i ja 5 godina pazili i to isključivo za vrijeme plodnih dana, a opet ništauser posted image

clock-img

03.12.2012, 11:59

clock-img

PinkyFunkyBirdy

pencil-img

5157

Draga esperansita, bitno je obnavljati zalihu spermića svaka 2, 3 dana jer u protivnom bude puno mrtvih spermića. Spermići žive cca do 72 sata. Najbolje bi bilo da imate odnose svaka 2, 3 dana tijekom cijelog ciklusa jer tada ste sigurni da je "svježa zaliha" u jajovodu kad se odpusti jajašce i puno ćete lakše zatrudnit. Ako već zbog nekog razloga ne možete imati odnose tako često onda je moja preporuka da si kupiš LH trakice i koristiš ih od 10. dana ciklusa dok ne budu pozitivne (druga crtica mora biti jednako ili tamnija od kontrolne) i tada imate odnos, a za to vrijeme da se tm "prazni" redovito - barem jednom tjedno ali preporuka bi bila svaka 2, 3 dana.
Oprosti ako sam predirektna, ali smatram da bi vam na taj način uspjelo. Sretno! user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

clock-img

03.12.2012, 14:48

clock-img

esperansita

pencil-img

8

zašto bi se seksala samo jednom mjesećno user posted image

.....MM je momentalno na takvom mjestu da se možemo seksati jedan put mjesečno i to 4huser posted image ja je bukvalno dozovem.Napočetku bi se ljutila,ili rastužila,sada samo kažem " nema veze idući mjesec".Znam da se plodni dani nemogu računanjem 100% precizno odrediti,ali zato se nekako vodim medicinskim znakovima.Pratim kad mi se počnu javljati bolovi u jajnicima,i tu vaginalnu sluz.Stvarno mi je žao MM,stresno djelujem na njega,ali nemogu da se opustim ,nikako.Jedno vrijeme naš tajming u postelji,koristila sam samo da znam "to je to".E onda kad bi dobila,još gore.Sada sam opuštena maximalno - ali neda se,nikako.Definitivno ću uzeti te trakice,ovo mi je već 7 dan ciklusa,pa znači od 10-og dana mogu laganini to da pratim.A već sam dogovorila ovaj decembarski "love meet" oko 12.12 do 14.12.(baš sam zločesta)user posted image ,ali MM se ne ljuti.Želim vam svima da u ovu N.godinu uđete user posted image ...,nemojte se predavati,jer uvijek postoji neki način.Čitala sam dosta recimo o VrkutI Biljki koja je drama dobra za žene općenito.Pomaže na mnoge načine,jajnicima,maternici.Posljednji put kod ginića sam bila prije 10 mjeseci,mogla bi u ovom zadnjem mjesecu ove godine i to da obavimuser posted image ...Sretno svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.12.2012, 10:42

clock-img

perlica55

pencil-img

5460

Sretnoooooooouser posted image
Sve se mislim da i ja uzmem te trakice, pa šta bude. Jer s računanjem plodnih dana očito mi ne ide user posted image
A vještica taman prošla. Možda ovaj  mjesec bude više sreće?!
Može mi neko objasnit kako se koriste trakice?? I vaša iskistva??
Hvalaa

clock-img

04.12.2012, 12:34

clock-img

perlica55

pencil-img

5460

Evo sve sam o LH trakicama pronašla na forumu

clock-img

04.12.2012, 23:29

clock-img

esperansita

pencil-img

8

meni upravo stiže 10-ti dan ciklusa pa ću sutra u apoteku u nabavku,nemam što da izgubim izgleda.....Sretno svima,želim vam dabrzo sve postaneteuser posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2012, 10:14

clock-img

perlica55

pencil-img

5460

Esperansita jesi uzela trakice??? Ako jesi, koje?
Meni danas 7. dan, ma poć ću ih i ja uzet, pa u akciju za vikend.
Sretnoooooouser posted image

clock-img

18.02.2013, 12:33

clock-img

Marijanamia

pencil-img

3

Mogla bih cijelu knjigu napisati o svemu sto mi se mota po glavi ali ukratko cu...nakon 9 godina pokusaja i na kraju neuspjelog braka (da naglasim da je navodno kod oboje bilo sve u redu) rastave i stresa i depresija upoznala sam svog danasnjeg dragog i vec 4 mjeseca nakon sto smo se upoznali ja sam ostala trudna...za oboje ugodno iznenadjenje...sada sam 4 mjeseca trudna a nista radili nismo osim mozda zvuci nevjerovatno i brutalno odkad smo poceli sa sexom nismo stajali...svaki dan noc jutro po 3 puta na dan ... I eto sad cekamo bebicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.03.2013, 19:32

clock-img

dobra1

pencil-img

2

Pozdrav.Imam jedno pitanje.Dali žene koje su invalidskim kolicim mogu ostati trudne?Hvala.

dobra1

clock-img

18.03.2013, 21:35

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

IZVORNA PORUKA: dobra1

Pozdrav.Imam jedno pitanje.Dali žene koje su invalidskim kolicim mogu ostati trudne?Hvala.

Jel ti to ozbiljno, ili onako fore radi? Pretpostavljam da moze ako moze imati snosaj sa muskarcem...

clock-img

03.04.2013, 20:39

clock-img

ana2333

pencil-img

3

Dobra vecer svima..evo i ja sam nova tu, naravno imam isti problem kao i vi..naime ja ne mogu ostati trudna vec 3 godine user posted image
jednostavno neznam vise, suze su presusile same od sebe, postala sam jako optererecena time, da mi doslovno vise rijec-bit ce sve uredu-vise apsolutno ne dira :( Isla sam na vecinu tih pretraga rutinski, zarucnik isao na spermiogram, sve je znaci uredu ! pokusavala sam svakakve poze, pa ono dizanje nogu..zadrzavanja sperme u sebi, svasta nesto..ave me vise izmorilo..ne mogu vise..nemam snage..a mogu misliti kako ljudima koji jos duze od mene ne mogu zatrudnjeti.. ginekolozi su rekli da ne vide nikakve probleme i da neznaju tocno u cemu je stvar. Još da napomenem odkad sam dobila menstruaciju od svoje 11 godine..uvijek mi je redovna bila..apsolutno svakih 28 dana..jedino sto mi malo vise bolna uvijek bila..i naravno..vec 10 dana prije nego sto trebam dobiti vec ju osjecam probadanjima..i tako vec godinama..ONO BAREM DA SE MOGU PONADATI JEDAN JEDINI DAN DA CE KASNITI KAD ONO OPET NISTA I TAKO VEC 3 GODINE..postala sam doslovno luda vise..neznam sto da radim..a oko mene sve trudnice..sve prijateljice, jedna meni bliska jako je sada trudna 4mj. a da stvar bude smjesnija ili neznam sto u vezi je 4 godine i decko nikada nije u nju ejakulirao, da bih jedan dan izracunala sebi plodne dane i ovulaciju i odlucila ostati trudna da moze pozuriti sa svadbom, i eto ga na..prvi puta i eto sad je trudna ! jedan jedini put :(

clock-img

03.04.2013, 20:43

clock-img

ana2333

pencil-img

3

jel mi mozete reci sta i kakve su to trakice?? hvalaaa

clock-img

03.04.2013, 20:54

clock-img

ana2333

pencil-img

3

naravno nitko nije prisutan :(

clock-img

03.04.2013, 22:10

clock-img

daxy

pencil-img

4410

ana2333 najprije dobrodošla na naš forum

Da ti sad odgovorim na pitanje ukratko jer sam na mobitelu: LH trakice služe za otkrivanje ovulacije. Rade se kao i testovi za trudnoću,samo što otkrivaju ovulaciju. Funkcionira na način da bude pozitivna dan prije (odnosno 24- do max76 sati prije) same ovulacije. Tada hormon koji potiče ovulaciju bude na najvišoj razini a njegovo prisustvo u urinu nam pokazuje kad će se O dogoditi. LH trakica budu pozitivna taj dan. Znači služe zapravo za planiranje odnosa. Možeš ih kupiti u ljekarni,ali su tamo jako skupe. Bolje ih je naručiti prako ebaya ili njuškala. Imam mail od jedne žene koja ih prodaje kod nas,dosta je povoljno i možeš naručiti koliko ti treba. Poslat će ti sutra na PM. Ako se možeš strpit do tada?

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

clock-img

03.04.2013, 22:11

clock-img

ikaaa

pencil-img

612

ana dobro nam došla..... nemoj se žalostiti i biti tužna....znam da su ti to mnogi rekli...i da su ti te rečenice jako poznate i već ti idu na živce...znam i sama sam takva...najme ja i MM se na bebici trudimo već 5 godina....stoga znam kako se osjećaš..ja imam problem sa hormonima, tj sa povišenim prolaktinom...godinu dana je pod terapijom bromengona bilo sve ok ali kad sam počela konačno da uzimam klomifen prolaktin se povisio i narvno od začeča ništa, ali ipak smo bili u akcijiuser posted image ....ma da te ne gnjavim sa svojim problemimauser posted image ..
anica draga, napisala si da je sve uredu i sa tobom i sa tvojim mužićem....dali pratiš O? jer ponekad žene mogu imati redovnu menstruaciju a da ne O....vjeruj mi imam iskustva...skoro pa svaki mj....user posted image user posted image user posted image ..ali su mi Lh trakice jako pomogle u tome....
pitala si za LH trakice? hmmm, zad ću zvučat doktorski user posted image (ali drage moje ispravite me ako sam što krivo napisala u vezi njih).
tijekom menstrualnog ciklusa, izlučuje se vrlo mala količina humanog luteinizirajućeg homona tj.LH, ali u sredini ciklusa dolazi do naglog porasta njegove koncentracije. Taj porast pokrenit će ovulaciju u roku 24 do 36 sati koji slijede. Stoga vjerojatnost za začeće nejveća je 24 do 36 sati nakon porasta LH-a.... evo ja koristim LH trakice prvi mjesec i pokazale su mi 13 dan cilkusa pozitivno tj za O....probaj sa lh trakicama nemaš što izgubiti....user posted image
pridruži nam se na odbrojavanju za travanj, tamo ima mnoštvo cura i saznat ćeš sve što te tišti..ali i kad si u depri one su lijek za izvlaćenje iz tmurnih misli...anči samo pozitivo i čekam te na ODBROJAVANJU ZA TRAVNJuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

clock-img

04.04.2013, 08:56

clock-img

PinkyFunkyBirdy

pencil-img

5157

Draga ana dobrodošla! user posted image
Evo cure su ti sve lijepo napisale. Ako su ti svi nalazi dobri bitno je utvrditi točno kad nastupa ovulacija - npr. s LH trakicama, a jedino što ti onda još preostaje od pregleda je prohodnost jajovoda. Draga, dal si išla na to? user posted image Taj pregled je bolan (osim ako se ne uspiješ izboriti za anesteziju), ali ako redovito ovuliraš (provjereno) i imaš dovoljno zadebljan endometrij da se bebica može ugnjezditi onda je moguće da su ti začepljeni jajovodi. Ne želim te plašiti jer to su jaaaaako rijetki slučajevi, ali ako je sve ostalo ok onda bi možda mogla još i to provjeriti.
Želim ti od srca da čim prije postaneš ponosna trudnica! user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

clock-img

04.04.2013, 09:55

clock-img

tintin

pencil-img

2148

Ana dobro nam dosla, viruj mi znam kako ti je, mi se trudimo 5 godina i relativno je sve ok, imala sam polipe, endometriozu pocetnu i druge sitnice da te sad ne davim, uglavnom doktori smatraju da je sve ok, prošla sam svasta pa ako te bilo sta zanima slobodno pitaj.
Mi smo tu uz tebe, saljem ti zagrljaj.