writing-img

RE: kako zatrudnjeti

clock-img

11.10.2012, 08:56

clock-img

hocu bebu

pencil-img

12

drage moje, dobro vam jutro!!!
samo da vam javim da je test negativan, ni traga od user posted image .....
totalno sam u bedu, ne znam vise sta da radim. sada cu se naruciti kod dr. i zadati se malo i s medicinske strane.
pa nemogu da vjerujem, da je opet negativan, a ja jos nemam vjestice, sigurno nesto nije u redu, samo se nadam da nije neka cista :-((((
hvala vam na podrsci, ali eto neda mi se.
ljubim vas!!!

clock-img

11.10.2012, 08:59

clock-img

PinkyFunkyBirdy

pencil-img

5157

Draga, žao mi je. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

clock-img

11.10.2012, 10:03

clock-img

angel@

pencil-img

507

Draga tako mi je žao....user posted image user posted image user posted image doći će i tvoja user posted image kad se najmanje budeš nadala.... vjerujem u to... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

clock-img

11.10.2012, 10:08

clock-img

hocu bebu

pencil-img

12

hvala vam drage moje!!!
i ja se nadam da cu kad tak biti user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2012, 21:00

clock-img

boky35

pencil-img

11

pozdrav svima prvi put sa vam ali več neko vrijeme čitam ove stranice...jedan ogromni problem:ja i mm pokušavamo napraviti bebača ali nam ne uspjeva nikako...obadvoje zdravi i sve ok.ali se ne prima- imala problema sa prve dvije trudnoče tj. sa začećem trebalo nam 1g.-2g. ali sve nasreču prošlo dobro i sad imamo 2 sina.

clock-img

22.10.2012, 08:50

clock-img

PinkyFunkyBirdy

pencil-img

5157

Dobrodošla boky35! user posted image user posted image user posted image
Vjerujem da ćete uspjeti pošto ste uspjeli već 2 puta, samo s malo truda i akcije. user posted image
Predlažem da kupiš LH trakice (zbog boljeg tempiranja odnosa) i najvažnije opustite se. user posted image I da ... sretno! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

clock-img

22.10.2012, 09:46

clock-img

boky35

pencil-img

11

Hvala na dobrodošlici pinky..user posted image osječam se ko da su mi sve lađe potonule i bezbroj pitanja se mota po glavi. jest da imam 2 djece ali ovo 3 radimo več 3 godinejavascript:void(AddText('user posted image ')) i nikako da se ugnjezdi pa sam stvarno u komi.. mislim da ču probat sa LH trakicama mada mislim da niš od toga jer jako dobro osjetim kad mi je O i radimo na tom baš onda..... nadam se da bu uskoro javascript:void(AddText('user posted image ')) što isto vama cure želim... pusa

clock-img

22.10.2012, 09:55

clock-img

boky35

pencil-img

11

jojjjjj.... cure več mi pun kofer svega,javascript:void(AddText('user posted image ')) doči će, budi strpljiva,opusti se....... e pa sad mi baš svejedno hoče li javascript:void(AddText('user posted image '))ili ne... idem da kupim te trakice pa kaj bu nek bu.... 3 god. pokušavanja mi je več dosta velikih --- ja bi da se konačno pojavi + ali sve to u Božjim rukama... držim fige svima vama koje pokušavatejavascript:void(opener.AddText('[sm\=nosecka.gif]'));%20self.focus();

clock-img

22.10.2012, 10:24

clock-img

PinkyFunkyBirdy

pencil-img

5157

Draga, ima nas puno koje pokušavamo i neide pa neide. user posted image Evo, meni je već godina i 2 mjeseca i zasad sam imala jednu biokemijsku i sa predugačkim i neredovitim ciklusima (zbog policističnih jajnika) pitanje je kad ćemo uspjeti dobiti malu mrvu. Ponekad me ta činjenica jako deprimira, ali svaki put si mislim: e, sljedeći ciklus je sigurno dobitni. Moraš vjerovati u najbolji mogući ishod. Ako je s vama sve ok, a da probate s inseminacijom? Draga, želim ti da čim prije dobijete treću mrvicu. user posted image

My Ovulation Chart

clock-img

22.10.2012, 10:40

clock-img

hocu bebu

pencil-img

12

drage moje trudilice, evo mene, samo da vam javim da sam bila u petak kod dr. i sve je u redu hvala Bogu, nema nikakvih cista niti bilo sta drugo sto nevalja. Dr kaze da razlog kasnjenja vjestice moze biti i od stresa i sekiracije. uradila sam i papu, cekam nalaz a u ovih par dana ce moj muz uraditi nalaz spermograma, tako da cemo onda postupati dalje sto bude trebalo, dr.mi je takodjer rekla da ce ukoliko nalaz MM bude uredan meni dati neku terapiju za ovulacije i plodne dane, tako da se nada da ce sve biti ok, a ako ni nakon toga nebude user posted image , onda ce mi dati da radim nalaz jajovoda,tj.propuhivanje istih.
mogu vam reci da mi je veliki kamen pao sa srca, vec sam si umislila neke ciste i da nesto nije u redu.
drage moje, ljubim vas i drzim vam fige, da sto prije budete user posted image ... pusaaaa

clock-img

22.10.2012, 10:48

clock-img

PinkyFunkyBirdy

pencil-img

5157

Draga hocu bebu, drago mi je zbog lijepih vijesti. Bit će i bebač ubrzo. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

clock-img

22.10.2012, 12:13

clock-img

boky35

pencil-img

11

hvala ti Pinki na podršci želim ti što prije da vidiš veliki +++... nas ti naš ginič neče dati na insjemenaciju jer več imamo 2 djece i veli on da smo se i s njima')) dugo natezali pa sam uspjela ostati trudna.... ali ne računa da tada imala 20 god. a sad 15 više a kolko sam informirana s godinama je sve manje šanseuser posted image ... dali da tražim drugo mišljenje? kod tog giniča sam godinama tj. od 20 god. i do sad nije bilo problema... jojjjjj nadam se da mi ('user posted image ')) neče doč ovaj mj. trebala bi dobit 27.10.

clock-img

24.10.2012, 11:08

clock-img

boky35

pencil-img

11

bok cure smiley1. evo meni se bliži taj dan kad bi trebala dobiti hudicek1. a ja ovaj put nemam nikakvih simptoma pms-a ... osim kaj me več 2 tjedna ubijaju križa a tablete ne pomažu, cice skoro da ne bole al su veče...jojjjj da i umorna ko pas ni 2 šolje kave me ne mogu pokrenut.....muca. možda niti i ne dođe ovaj put smiley13... javim novosti ...pozdrav curke

clock-img

24.10.2012, 11:19

clock-img

PinkyFunkyBirdy

pencil-img

5157

Draga sretno! user posted image user posted image user posted image Javi se obavezno. user posted image

My Ovulation Chart

clock-img

29.10.2012, 09:16

clock-img

boky35

pencil-img

11

book... evo mene samo da vam javim da ni ovaj mjesec ništaja('[sm\=smiley19.gif dobila ju točno u sat..... aaa k vragu sve sad mi opet treba da dođem k sebi i krenem dalje .... a što je još gore mm ide na teren pa ga nebu 2 tj. sad imamo vramenena tjedan dana al kaj mi to znači kad mi nisu plodni dani('user posted image '))

clock-img

29.10.2012, 09:23

clock-img

PinkyFunkyBirdy

pencil-img

5157

Draga, žao mi je. user posted image Izbaci tugu iz sebe i hrabro u nove pobjede. Tu smo za tebe ako trebaš podršku ili utjehu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

clock-img

31.10.2012, 12:37

clock-img

hocu bebu

pencil-img

12

drage moje, evo gotov je nalaz spermiograma od MM. jel mi neko moze reci kakav je? dr.ce mi tek u petak očitati nalaz, a ja sam znatizeljna, pa mozda neko od vas ima iskustva u tome. nalaz je sljedeci:

zapremina:4.0
boja: uredna
viskozitet:uredan
reakcija:7.9
likvefakcija:potpuna
aglutinacija:ne
koncentracija:42x10na šestu
ukupno u ejakulatu:168X10 na šestu
vitalnost (%živih):65%
progresivno pokretljivih 26%
neprogresivno pokretljivih 34%
ukupna pokretljivost 60%
nepokretni 40%

Morfologija spermića:
normalni oblici 3%
abnormalnosti glave 70%
srednjeg dijela 11%
repa 16%
leukociti 2X10na šestu/ml

hvala vam unaprijed!

clock-img

13.11.2012, 11:45

clock-img

Eldic

pencil-img

5

Lijep pozdrav svima user posted image

Ja sam nova na forumu.
Imam problem, pa bi ga htjela podijeliti sa vama, a i svaki savjet je dobrodosao.
Imam 34 godine, a imam i dvije cerke 17 i 7 godina.
Ja i muz radimo na bebi vec godinu i po, ali nista.
Nalazi su svi u redu.
Samo sto poslednjih par mjeseci imam neredovne menstruacije, inace su mi redovne i ciklus je 28 dana, a menstruacija traje po 7 dana.
E sad jednom mi je kasnila 20 dana imala sam sve simptome trudnoce, ali nista od toga, zadnji put sam dobila 33-ci dan, menstruacije su mi jako bolne i obilne. Sad sam dobila tacno na 28-mi dan, nemam nikakvih bolova, trajala je samo dva dana i to uz blago krvarenje uopste nije kao prije, Znaci imala sam samo dva dana uz blaze krvarenje, treci dan svijetlo smedji iscjedak, cetvrti dan po koja kap smedjeg iscjedka, a evo i cetvrti dan malo tamniji smdji iscjedak. Neznam stvarno sta je u pitanju.
Dali neko od vas ima istih problema?
user posted image

clock-img

18.11.2012, 09:03

clock-img

boky35

pencil-img

11

Dobro došla Eldic... evo ja sam isto ko ti.. 35 god 2 sina 14i 12 god. pokušavamo više od 2 god svi nalazi uredu ali neče da se primi... što se tiče tvoje menge moj ti je savjet da si kupiš test za trudnoču ..to ti može bit a i ne mora trudnoča... ja sam se na žalost puno puta jako razočarala...nemoj previše mislit o tome samo napravi test..... i daj molim te javi rezultat....

clock-img

18.11.2012, 11:35

clock-img

maminangel

pencil-img

773

Eldic ja sam identično isto tako imala,pa eto trudna 12 tjedana,čim sam saznala da sam trudna doc.mi je prepisao utriće zbog tog krvarenja,,želim ti svu sreću..Pozz..

clock-img

24.11.2012, 19:43

clock-img

boky35

pencil-img

11

ništa od bebača ni ovaj mj. vještica mi stigla 5 dana ranije i jako čudna........idemo dalje u nove pobjede....Eldic ima li kaj kod tebe novog?

clock-img

24.11.2012, 19:45

clock-img

boky35

pencil-img

11

neznam zašto mi je stigla 5 dana ranije inače dolazi 28 dana razmaka u minut ali sad je uranila. jel ima ko iskustva stime?

clock-img

25.11.2012, 13:07

clock-img

angel@

pencil-img

507

Draga boxy 35 i ja sam imala istu situaciju...prije nego smo krenuli na bebača bila je točna u dan tj svakih 28 dana,a kad smo krenuli sa pokušavanjem i meni je jedan ciklus došla 5,a drugi također 7 dana ranije.... i onda nakon toga se ustalila tj imala sam cikluse svakih 25 do 28 dana... tako da nije ti to ništa zabrinjavajuće,vjerojatno se tijelo priprema za ono što slijedi,a to je mala bebica...za koju ti želim da ti dođe čim prije.... šaljem ti puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i želim ti sreću.... user posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

clock-img

28.11.2012, 22:36

clock-img

boky35

pencil-img

11

pozdrav drage moje evo samo da vam velim da sam od danas počela piti čaj od marulje i vrkuta... preporučio mi doktor i moje kolegice koje su imale problema sa začećem. pa nakon popijene kure su ostale trudne... e baš me interesira dali djeluje na mene pa da i ja uskoro ugledam jedan +++++.....držim svima fige da sve vidimo željeni +... pusa

clock-img

30.11.2012, 10:56

clock-img

perlica55

pencil-img

5460

Pozdrav svima drage moje dame!!!!
Naravno da MM i ja imamo problema sa zatrudnjivanje (pokušavamo 6 mj.). Još ne paničarimo, ali...
Po ginekološkim pretragama je sve ok.
I sad nam pomalo čudno da test još nije pozitivan, tj. nije još ni kupljen, jer vještica stiže svaki mjesec.
Ciklusi su mi 23-28 dana.
I sad navodim primjer zadnja dva mjesec (jer sam počela voditi kalendar odnosa u vremenu kad ja mislim da su mi plodni dani:
- Dobila sam 11.10.12, odnose imali 18. pa 21.
- Idući mjesec dobila 02.11.12, odnose imali 9., 13. i 16

Budući sam nova, nadam se da nisam dosadna, molim za vaše savjete. Hvala i sretno svima :-*