cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: kako zatrudnjeti

clock-img

27.04.2012, 12:59

clock-img

tinyka

pencil-img

26

trakice sa kojima mozes saznati kada su ti plodni dani.....samo kaj sam se malo zaletela i u ljekarni kupila 5 komada za 95 kuna, a danas sam vidla na forumu da ima cijela tema o njima i da ih se moze nabaviti upola jeftinije preko neta....

clock-img

07.06.2012, 21:22

clock-img

Aleksandra2

pencil-img

14

Pozdrav svima,

Pitam u ime prijateljice ,ona ima 27 godina a njen partner 25 godina, htjela bi ostat trudna i pokušava već 3 mjeseca i ništa još, može li nam netko reći zašto ,činjenice? Ona do sada nije imala trudnoće. Svakih tjedan dana ima odnose sa partnerom.

Hvala unaprijed! user posted image

clock-img

07.06.2012, 21:40

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

tek 3 mjeseca pokušavaju nije to tako strašno a i odnosi 1 put tjedno nisu baš najsretnije rješenje za nekoga tko želi ostati trudan. plodni dani su samo par dana mjesećno i možda nisu još potrefili. osim toga ja sam bila kod ginija i rekao mi je da ovuliram taj dan imala sam odnos i nisam taj mjesec ostala trudna već sljedeći. nema brige laganice i doći će već bebuška user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

07.06.2012, 22:08

clock-img

Aleksandra2

pencil-img

14

potrefili su na plodne dane jednom do sada ali nije ostala trudna, ona se sada boji da nije nešto uredu sa njom ili partnerom ,znači trebali bi više puta tjedno tj. pogotovo kada su plodni dani?

clock-img

07.06.2012, 22:12

clock-img

Indy

pencil-img

1759

IZVORNA PORUKA: mišica 666

tek 3 mjeseca pokušavaju nije to tako strašno a i odnosi 1 put tjedno nisu baš najsretnije rješenje za nekoga tko želi ostati trudan. plodni dani su samo par dana mjesećno i možda nisu još potrefili. osim toga ja sam bila kod ginija i rekao mi je da ovuliram taj dan imala sam odnos i nisam taj mjesec ostala trudna već sljedeći. nema brige laganice i doći će već bebuška user posted image

to je malo vremena, ja sam nakon 4mj zatrudnjela. samo neka bude opuštena i nebrine previše.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

clock-img

07.06.2012, 22:17

clock-img

Aleksandra2

pencil-img

14

u redu ,hvala ti , a ja duplo mlađa od nje pa već trudna ,ja sam isprve zatrudnila iako nisam planirala ,sad mi je porod za manje od mjesec dana user posted image

clock-img

08.06.2012, 07:59

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

,ona ima 27 godina

a ti si duplo mlađa od nje i trudna user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

08.06.2012, 12:27

clock-img

Aleksandra2

pencil-img

14

hehehe ja imam 16 god user posted image

clock-img

26.07.2012, 10:59

clock-img

M.P.T.

pencil-img

3

Draha aleksandra2,reci prijateljici da bi trebala imati odnose svaki 2-3 dan da bi ostala trudna,nesmije bit pod stresom.Kad se opusti beba ce doci.Meni je rekla gin posto si nemogu plodne dane izracunat da svaki 2,3 dan imam odnose i beba je tu;-)))Sretnouser posted image

clock-img

12.09.2012, 21:15

clock-img

Tedy bear

pencil-img

30

Drage cure, nova sam na forumu ali vas čitam već neko vrijeme, pa molim za savjet. Moj slučaj je sljedeći: MM i ja oboje 35, u braku 4 god, prezauzeti obavezama, pod stresom i kronično umorni, pa nema baš prevelikog entuzijazma za sx. Ali trudimo se potrefiti barem u one dane, pa se aktivnost svela na 1,2,max 3 puta mjesečno kada mislimo da bi mogli biti dani.
Išla sam kod gin i rekao mi sve je dobro, pa promijenila drugog i on rekao sve dobro kod mene. Ciklusi redovni, duljina prosječno 26-28 dana. Kod mm spermiogram malo loš ali prije njega dugo nismo imali sx pa može biti zbog tog (velika količina, ali malo progresivnih) i trebalo bi test opet ponoviti.
Pratila sam bazalnu temp da odredim ovulaciju, ali kako su rezultati bili svaki ciklus drugačiji, nikako nisam mogla definirati kada je točno O. Pa sam kupila ovulacijske trakice. Prošli mjesec mi pokazale O 12.dan (što mislim da je točno) i mi baš taj dan imali sx al ništa. Ovaj mjesec trakice pokazale O 17 dan (malo mi čudno) i mi opet u akciju, ali izgleda mi da opet neće biti ništa jer već imam simptome pms. Ne znam koliko su trakice pouzdane.
Zadnjih 1,5 godinu nastojimo potrefiti dane, iako ne mogu reći da smo bili posve aktivni. ali nikako da upali.
Imate li neki savjet šta bi trebali poduzeti kao sljedeće korake i koje je vaše mišljenje o mom caseu!!
Unaprijed hvala svima na odgovoru!

clock-img

12.09.2012, 22:08

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Pokusajte imati odnos par dana prije ovulacije, i onda barem svako drugi dan taj cijeli tjedan. Posao i XY obveza ne bi trebali vas toliko izmuciti da na kraju dana nemate niti zrnca volje za malo cescim odnosima. Naravno, ne osudjujem vas, no dajte si sansu. I beba se bolje "prima" kada nije bas pikiranje, opustenost, volja, lezernost... Sretno vam!

clock-img

13.09.2012, 08:26

clock-img

beba7

pencil-img

46

draga Tedy bear
joj znam kak vam je ja i moj muz smo isto vjezbali 3 godine
i nikako da upali .sad znamo kako prvi grijeh je da stalno mislite na to , drugo jedite zdravo
manje stresa , a jos najbolje je odite na neki odmor vas dvoje sami ....user posted image

clock-img

13.09.2012, 08:32

clock-img

beba7

pencil-img

46

Bok Alexandra 2
znaci frendica proba tek 3 mjeseca i nikako da upali
to je sasvim normalno ,ima zena koji godinu dana probaju itd.
reci frendici neka uziva u sexu i neka iskljuci to presing u glavi
i sto manje pricat u familiji o tom jer na kraju oni prave presing oko
toga

clock-img

13.09.2012, 08:40

clock-img

beba7

pencil-img

46

halo hocu bebu
kako si danas ? jeli upalilo ? ne ne gnjavis nas , citala sam tvoju poruku ocajno si zvucila
pa me zanima kako vam je

clock-img

14.09.2012, 18:41

clock-img

Tedy bear

pencil-img

30

cure hvala na podršci i odgovorima.
ja sam nekako uvjerena duboko u sebi da će beba doći, jedostavno sam sigurna u to. ali isto tako me ta moja prevelika sigurnost plaši. strah me da mi ne prođe previše vremena u iščekivanju da se desi samo od sebe, a kasnije mi bude žao što nisam nešto efikasnije poduzela puno ranije. nekako mi ide na živce da me svi gledaju kao šta je jel nešto nije uredu, tolike godine ništa, itd... znate već. uglavnom ja to sve ignoriram i nije mi stalo do takvih komentara. više mi je do toga što sam sama počela osjećati da bih baš htjela imati user posted image malu slatku
ah ništa, morat ćemo mm i ja sve stavii na stranu i baciti se u akcijuuser posted image

clock-img

15.09.2012, 19:43

clock-img

beba7

pencil-img

46

tedy bear
nemoj tako mislit ,ovo sto ja danas znam i ovo iskustvo sto imam ajme kako sam bila pre pre vise fixirana u bebu
sa tobom je sve u redu , doci ce beba nemoj zaboravit da beba nije samo slatka koja spava papa flasicu ,bebe znaju bit joj meni
zato uzivaj dok tvoj bebac stigne ,znam ti mislis da manje vrijedis da nisi savrsena zena , ja sam isto tako bila tuzna svi oko mene imaju bebe
itd. i znas kad je moj beban stigao nije bas bila beba mirna samo ja sam se dizala njemu hranila presvscila itd. a moj dragi ( izgovor sura radim idi ti daj joj dudu presvuci je itd.) nije to bas sve kao u filmu ,bebe znaju bit andeli a i krv piju na slamku , ja sam sretna da ih imam svoje bebe ali sam jako bila naivna sta se tice beba , nisu bebe uvjek slatke ,zubi rastu trbuh ih boli itd,. treba puno strpljenja ,a poslje suprug nervozan ima i on svoje potrebe nerazumije da nočima ne spavaš pa nisi u formi za sex , eto tako ti je to mogla bi ti ja još toga napisat ,polako draga doči će beba .

clock-img

15.09.2012, 23:00

clock-img

anne

pencil-img

8091

Za Prvu bebu trudili smo se 8 mjeseci. Već sam bila očajna er sam oš kao diete imala osjeća da neću moći imati djecu baš zato er ih toliko volim. Mama mi je dala savet i zatrudnila sam isti mjesec. I tako još 3x. Možda nekom savjet pomogne.
Rekla je da se ne idem prati nakon odnosa nego tek ujutro. Tako spremići ostanu što dulje unutra. Čak sam i spavala s jastukom pod guzom - jako ugodni položaj.user posted image
Eto nama je pomoglo...

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

clock-img

10.10.2012, 15:25

clock-img

hocu bebu

pencil-img

12

Drage moje trudilice, evo i mene opet sa istom temom i vjecnim pitanjem kada ce se pojaviti user posted image ???
naime, treba mi vasa pomoć, trebala sam dobiti 28.09.2012. (buduci da mi je vjestica svakih 30 dana), i ja sam odmah sutra dan dakle, 29.09.2012. uradila test (nisam moga izdržati) i bio je naravno negativan. Danas mi je 12 dan kako vjestice nema, i u ponedjeljak sam ujutro imala malu mukicu i cim sam otisla u kupatilo da zube perem i cim sam stavila cetkicu za zube u usta, dobila sam nagon na povraćanje i povratila sam, cijeli taj dan sam imala groznicu i bilo mi je uzasno hladno, mislim da sam i temepraturu imala, osjecala sam se jako umorno. Sutra dan se sve vratilo u normalu, cesce idem na WC i imam konstantan osjecaj da cu dobiti, i jajnici i ledja me bole, isti osjecaj kao da sam dobila. Strah me je da ponovim test i ne znam jeli još rano??? please pomozite, sta da radim???? HVALAAAAA :-****

clock-img

10.10.2012, 19:01

clock-img

angel@

pencil-img

507

Draga moja HOĆU BEBU... pokušaj tj napravi još jedan test sad bi već trebao biti user posted image ako je bebica u pitanju... možda ti je bio negativan jer ti je ovulacija bila kasnije... napravi test svakako pa javi... držim palčeve da budu dvije debele user posted image ...šaljem ti pusuuser posted image

** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje
**14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška
**07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-)))

Nebo strpljive voli....

clock-img

10.10.2012, 20:00

clock-img

hocu bebu

pencil-img

12

Hvala angel@ na podrsci, kupila sam test pa cu ujutro napraviti, na prvi jutarnji urin.
Javim se sa rezultatom, naravno!!! drzite figeeeeeeeeeeee.......!!!!!!!!!

clock-img

10.10.2012, 20:10

clock-img

seraphyme

pencil-img

1452

ajd bebo sretno! user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

clock-img

10.10.2012, 20:18

clock-img

hocu bebu

pencil-img

12

hvala seraphyme, bas mi je potrebna sreća sada ;-)

clock-img

10.10.2012, 20:21

clock-img

seraphyme

pencil-img

1452

samo nemoj popizdit i radit test u 1 ujutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da, nemoj piti puno tekućine večeras da urin bude jače koncentracije.

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

clock-img

10.10.2012, 20:59

clock-img

Tedy bear

pencil-img

30

hoću bebu

držim ti fige i nadam se da si uspjela! sretno s testom i da ugledaš user posted image navijam za tebe.

clock-img

10.10.2012, 22:27

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

sretno nadam se da je plusić user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Zadnji članci

article-img