writing-img

RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012

clock-img

16.05.2012, 10:59

clock-img

Georgina78

pencil-img

2

Bok curke ili bolje buduce mame!user posted image
I ja sam prvi put ovdje,al naravno pratim dugo ringeraju.Ja sam u 32 tjednu a dobila nekih 16 kilo.Odlicno se osjecam,jos mogu hodat user posted image tako da se trudim setat sto vise.Sto se tice ogrtaca i spavacice u 1,ja sam nasla i kupila.Je od pamuka i spavacica je na naramenice.Super su!Kostalo me 180 kn tako da nije bas ni skupo s obzirom da ce koristiti u 7.mjesecu kad budem rodila.I sad mjesto gdje mozete kupiti:Kad budete isle u veliki Konzum u Botincu,kad uđete sa lijeve strane vidjet cete ducan donje rublje,pidžame i kompletici ogrtaci sa spavacicama.Evo jedna korisna informacija.user posted image Nadam se da sam pomogla user posted image

clock-img

16.05.2012, 11:26

clock-img

zuti.leptirić

pencil-img

82

Pozdrav cure! Georgina dobrodošla!!user posted image user posted image user posted image

Evo jos jedan dan dosao, tmurni nazalost...al biti ce kasnije i prevruće?
Nego, sto se tice noćnih udaraca i utrka beba, kod mene je isto tako.kad legnem oda je malac najaktivniji, non stop se mrda i prevrce..ja si pomazem tako sto stavim muzevu ruku oko trbuha da ga stisne jer mi je nekako lakse podnosit to rastezanje trbuha,imam osjecaj kao da je mm ruka kao neka poluga koja sve drzi,a i njemu je gust osjetiti bebu. user posted image eto. nego jel su vama pocele strije izbijat? doduse ja imam strije od prve tr. koje su se vec rastegnule,no cini mi se kao da ih sad imam jos vise...user posted image user posted image iako mazem i mazem i mazem...kupila sam neko skupo ulje u ljekarni,ali nista...user posted image

clock-img

16.05.2012, 13:02

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Georgina dobro došlauser posted image user posted image user posted image ...hvala na informaciji,ali Botinec mi nikako nije usput....a i u svom dućanu imam popust,pa ću se ipak strpitiuser posted image ...Ella kaj se tiče alergija,moj muž je alergičan na isto,pa evo sad čitam tu da se ne smije ništa uzimati,osim ako doktor odluči da treba....pitaj najbolje doktora opće prakse....a kaj se tiče spavanja po noći-mi smo stalno aktivniuser posted image ....boksa me čim se okrenem,dignem na wc....a ni jastuci između nogu mi više ne pomažu...user posted image user posted image user posted image  i meni je moja ginek.rekla da će mali izači vjerovatno prije van....pa smo sad otvorili kladionicu u obiteljiuser posted image user posted image user posted image ....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

clock-img

16.05.2012, 15:26

clock-img

kvaky

pencil-img

11

izgleda da se većini naših user posted image žuri van, i meni su rekli da ću teško dogurati do termina

ja po noći idem cca. svakih sat vremena na wc, ponekad i češće (guza mog user posted image je točno na mjehuru), a kad se vratim u krevet zaspim opet ko da ništa nije bilo. Spašava me trudnički jastuk koji koristim od 3 mjeseca trudnoće i zahvaljujući njemu spavam ko beba,lako se namjestim, super je za sve položaje i spasio me kad sam se trebala priviknuti da više ne spavam na trbuhu.

Cure, kako podnosite ove kišne dane? Ja se ne mogu razbuditi već treći dan za redom...srećom da sam konačno doma na čuvanju pa mogu spavat koliko me voljauser posted image

clock-img

16.05.2012, 16:04

clock-img

sweety87

pencil-img

42

bok cure....

evo nas sa poslijepodnevnog spavanja i danas smo spavale gotov 3 satauser posted image user posted image user posted image vrijeme nam ne ide u prilog ali eto od vikenda kazu opet suncano,a onda one nagle promjene kad ugrije ufff...

zuti.leptiric i ja sam kupila neko ulje u ljekarni od eucerina i za sad se pokazalo dobro,mada mislim da to nista ne moze sprijecit ak je koza tome sklona...evo naprimjer meni se polako javlja jedan problem a to su vene,dosad ih nije bilo samo par kapilara ali sad su u punom jeku a to mi je genetski od mame..grozno izgleda,a pocela sam ih uocavati i na intimnoj zoniuser posted image user posted image jel koja imala s ovim iskustva,cime bi se moglo mazati??ja dobila neku kremicu ali pise u trudnoci ne koristiti,posebno u 3.tromjesjecju,tako da me ju strah i stavitiuser posted image

georgina dobro nam doslauser posted image user posted image

clock-img

16.05.2012, 16:16

clock-img

andydea

pencil-img

4754

curke moje najbolje ulje na svijetu..garantiram-cacao shea maslac i maslinovo ulje s limunom ima u dm-u za kupiti....mažite iza svakog tuširanja....koža ja predivna i mirišljavauser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

17.05.2012, 12:27

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

ja mora da imam najmirniju curicu na svijetu! Mice se ona tu i tamo preko dana, pa i kada legnem, ali nikada tako jako da ja ne bi mogla zaspati...kada ste pricale ranije o boksanju sve sam si mislila "ajde, cure su od mene 4-6 tjedana dulje trudne, pa je za moju bebu rano", ali kada sam procitala danas post od leptirica shvatila sam da valjda imam srece! samo da ostane tako mirna...do kraja trudnoce, a i ne bi bilo lose i kasnije user posted image user posted image user posted image user posted image Mama mi je pricala da je njoj tako bilo u trudnoći samnom - kaze da sam se tako malo, slabo i rijetko micala da nije mogla docekati svaku kontrolu da se uvjeri kako je sve ok....
strije isto jos uvijek nemam, od pocetka se mazem sa nekim uljem sto sam kupila u Mulleru, nista posebno, pise na bocici mjesavina suncokretovog-maslinog-bademovog ulja, i tusiram sam sa tus gelom iz iste kolekcije...uljem mazem grudi i stomak, oko bedara se trudim previse jer mi je taj dio tijela sto se strija i celulita tice davno i nepovratno otisao kvragu tako da mi je tu dovoljno obicno mlijeko za tijelo...
iako, znam, ima jos dosta vremena i da pocne boksanje i da se pojave strije, mi smo tek na kraju 24. tjedna i udebljali smo se 2,5 kila!

I + G = E & L

clock-img

17.05.2012, 12:34

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

zamalo se zabaravih pohvaliti!
jucer sam malo lutala po trgovinama i kupila dvije trudnicke haljine/tunike, i sada jedva cekam da ponovno zatopli da mogu setati svoj stomak u novoj obleki user posted image user posted image
e da, i nasla sam u H&M-u odlican izbor kupacih kostima, tako da ako brinete kako cete na plazu ovo ljeto vise nemorate...pricekat cu sa kupnjom jos 3-4 tjedan (da me cicke ne zeznu)  ali sam puno mirnija sada kada znam necu morati na kupanac u "baka" izdanju! user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

clock-img

17.05.2012, 12:55

clock-img

andydea

pencil-img

4754

evo me..sunshine bravo za kupaćiuser posted image user posted image user posted image ...ja sam probala svoj i stanem bez problemauser posted image user posted image user posted image user posted image ....mene ima samo u trbuhu,sve je ostalo isto...dobila sam 6 kg i super  za sada izgledam....danas opet mirujem i ležim,jer imam kontrakcije...joj nadam se da se ne otvaram opetuser posted image ...inače slabo nešto jedem i stalno sam umorna....

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

17.05.2012, 13:04

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

andy ja sam od uvijek nosila klasicne bikinije, tako da mi sada iz svakog kupaceg koji imam cicke kipe (udvostrucile su se!), tako da je za mene kupovina novog obavezna!!! ali zato na more nosim sve donje dijelove, u njih stanem, za sada user posted image
mozda ti je lose od ovog cudnog vremena, u svakom slucaju samo miruj dok ne prođu kontracije i bit ce sve ok! drzim fige! user posted image

I + G = E & L

clock-img

17.05.2012, 13:09

clock-img

andydea

pencil-img

4754

ma mirujem...koliko moguuser posted image ....ja gornji dio imam trokutiče...pa sad to konačno izgleda onako kao da su silikoniuser posted image user posted image user posted image meni paše..hahaha a mužu još više...i meni su za dva broja popunjene....još uvijek ne znam dali čemo put mora,ali vjerovatno ne...user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

17.05.2012, 13:21

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

ja sam i prije trudnoce vec bila poprilicno obdarena tako da sada u trokuticima izgledam presmijesno user posted image user posted image user posted image na redu su zice i postavljene kosarice!
mi smo trenutno na tome da idemo, naravno ako se moja situacija ne promjeni na gore... nakon iduceg pregeda - 6.6. - donosimo definitivnu odluku...
ali cuj, nismo u istoj situaciji, meni je termin kasnije - 9.9. tako da mi je jos cisto ok otici u 6./7. mjesecu na more....to mi je i gin. rekla...

I + G = E & L

clock-img

17.05.2012, 13:28

clock-img

andydea

pencil-img

4754

da mene sad stavila na to mirovanje,a i otvaram se..pa mi baš nije za igrati se...a i treće je djete,dečko je i k tome već prošli pregled je imao kilu-znači velika beba...tako da mi je rekla da nek budem spremljena već  i 1.8...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

17.05.2012, 13:51

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

oooooo, pa onda ni ja na tvom mjestu ne bi bas razmisljala o moru....mali decko je vaznije od brckanja....
poslat cu ti ja preko rr "razglednicu" user posted image

I + G = E & L

clock-img

17.05.2012, 15:14

clock-img

andydea

pencil-img

4754

bella nema nam druge,mi čemo ovo vrijeme lijepo pijuckati zajednouser posted image user posted image user posted image user posted image ....hahaha glavno da je sve ok i da su ti nalazi dobri....kako se ti osjećaš sada???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

18.05.2012, 11:35

clock-img

andydea

pencil-img

4754

jutro....mi smo danas koda nas je netko tukao,mislim mene boksa svaki dan netkouser posted image user posted image ....joj curke ne mogu na noge,koliko sam slaba....dole me danas nešto boli,a user posted image  boksa i boksa....pitam se kak se ne umori...već mu mogu napipati stopalo,guzu...joj izgleda presmješno....nego da još nešto podjelim sa vama,ja plačem svako malo...katastrofa...toliko sam sentimentalna da ne vjerujem...rasplačem se bez razloga,a muž me gleda i onda prasnemo u smijeh....bella kako kuhaš i obavljaš kučanske poslove???

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

18.05.2012, 14:10

clock-img

zuti.leptirić

pencil-img

82

Dan trudnice!user posted image

eto i mene pucaju hormoni, i ja svako malo plačem, a bas bezveze...mijenjam raspolozenja u zadnje vrijeme svakih pol satauser posted image i skroz sam nekako neorganizirana...
hmmm, jadan mm,poceo je i on jadikovat,a znao je sto ga ceka jer smo to prosli i u prvoj tr.user posted image
nego,jel imate kakvih posebnih tr. zelja?evo ja npr. tulim za jagodama vec par mjeseci i sad kad je sezona pojedem ih...uf! svaki dan bar kilu i nikako da se zasitim.inace ih volim,al sadaaaaa...mljac! i jedva cekam lubenicu!user posted image user posted image
eh,moram vam ispricati danasnju anegdotu ; stojim ja u redu na posti em s trbuhom,em s malickom u kolicima i neka baba mi se napili ispred mene i gleda me i suti..i ja sutim..kad ono zena sa saltera vidi i pocne prat babu, a ona umjesto da zasuti, pocne vikat kak sam ja mlada,kako su danas zene razmazene,bla,bla..pa onda neki mladi decko iza nas stjerao babu u ....i onda se pokupila van!user posted image
user posted image user posted image user posted image
hahahah, cijeli show u kojem ja nisam ni rijec progovorila....osim sto sam joj zamahom pokazala da moze ispred mene prije nego je pocelo..user posted image

clock-img

18.05.2012, 15:30

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

leptiricu i ja sam luda za jagodama! i kompotom od visanja...stalno ih jedemuser posted image
a jedva cekam kajsije, trešnje, šlljive....ma onaj moment kada dođeš na tržnicu, sve miriši i ne znaš što bi prije kupio user posted image
i presretna sam sto je tako, bolje da mi se jede voce nego cokolada user posted image
sto se cmizdrenja tice meni samo oko zasuzi na turske spunice user posted image nekada me na tren obuzme neka nervoza, ali me brzo prođe...prva tri mjeseca mi je bilo puno gore, rekli su mi da je to bilo od dugotrajnog uzimanja duphastona - uzimala sam ga tri mjeseca...

I + G = E & L

clock-img

18.05.2012, 16:48

clock-img

klaudija77

pencil-img

88

E curke blago vama,planirate ljetovanje,a ja o tome ne smijem ni misliti,em mi more nije
blizu em mi termin u sedmom mjesecu,pa nije pametno putovati.
A sto se hrane tice i ja jedem kilogram jagoda dnevno.
A sto se bebe tice pa to je lom,pa me zanima jel ima neka u istom terminu kao i ja.
U 31.32 nedjelji sam trudnoce,a od bebe se ne mogu namjestiti ni u sjedecem ni lezecem polozaju.
Stalno se okrece lupa,grebe,ma ne znam sta sve radi.Druga je trudnoca i sa prvom je bilo slico ali u kasnijem stadiju.
Ali sada je skoro dva mjeseca preda mnom a ja od trbuha ne vidim stopala,i beba me pritiska prema dole da cesto imama osjecaj da hoce van.Ne boli me nis konkretno da idem ljecniku hitno,a imam termin tek 30.5.
Jedino mislim prvo sam rodila djevojcicu a sada je djecak pa je mozda zivahniji...ne znam...

clock-img

19.05.2012, 09:56

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

dobro jutro user posted image
sta ce to biti da sam ja prva?!user posted image ma znam, zasjalo sunce pa obzirom da vecina vas vec ima djecicu pobjegli ste van user posted image
i ja cu, samo cekam da se ostatak mog svijeta (onaj koji i dalje zna sto je nocni provod) probudi user posted image
klaudija ne znam sta bi ti rekla, meni je ovo prva beba i jako je mirna, mogu ti samo pozeljiti da skupis snage i izdrzis user posted image
andy, bella, jeste zive? kako ide mirovanje?

I + G = E & L

clock-img

20.05.2012, 10:43

clock-img

andydea

pencil-img

4754

jutrouser posted image user posted image user posted image ....ja konačno danas malo duže spavala...bella i ja svakim danom sve više razmišljam o porodu i user posted image ....sunshine danas mislim da neću izaćiuser posted image  van,ali imam veliki balkon koji ima izlaz iz spavaće sobe,pa odem pijckati kavicu s vama..hahahauser posted image ...joj ja ne znam kako vi,ali meni se stalno spava...danas sam se jedva zbudila...muž je otišao na planinarenje s dečkima iz kvarta...a ja danas soliram sa dječicom...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

20.05.2012, 10:50

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

jutro user posted image
ja sam se prisilno ustala ranije jer je idot od susjeda odlucio kositi u 8 ujutro! kakvih ljudi ima to je za nevjerovati! user posted image
sada se spremam za rucak kod mm rodbine iako bi ja najradije bila na svojoj suncanoj terasi i cijeli dan citala knjigu...ali sto se moze...
nemojte strahovati od proda, samo cete me uspanicit, a tek sam si isprala mozak kako to nije jako strasnoi! user posted image
znam da uvijek nesto moze krenuti krivo, ali treba misliti pozitivno!
andy ako je bilo dobro sve sa curicama, ne razloga da sa deckom bude drugacije!

I + G = E & L

clock-img

20.05.2012, 10:54

clock-img

andydea

pencil-img

4754

SUNSHINE...imam i ja takve susjedeuser posted image user posted image user posted image .....ma ne bojim se ja poroda ni malo....ali sad tek postajem svjesna koliko je to sve blizu i kaj još sve trebam napraviti,kupiti...i tak...ali jedva čekam i jako se svi veselimouser posted image user posted image user posted image ....uživaj u gostima...i ja bi da me neko dvori danas za ručak...hahaha

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

20.05.2012, 10:58

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

ma ja sam ti toliko hrabra sto se porada tice da ces za mjesec dana ti tjesiti mene user posted image user posted image user posted image
sto se rucka tice, evo upravo krecemo, ali iskreno, bez obzira na poslugu, ja bi radije ostala doma...- sta ces trava je uvijek zelenija na drugoj strani user posted image

I + G = E & L

clock-img

21.05.2012, 12:04

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

ja sam kupila samo jedne trudnicke hlace iz potrebe i dvije trudnicke haljinice/tunike jer su mi bile lijepe user posted image
zadnju godinu pred trudnocu sam se dosta udebljala pa sam kupovala dosta široke odjeće da nove kile ne dolaze jako do izražaja, sada mi je ta odjeća taman...
ali koliko ce dugo tako biti vidjet cemo, ja sam se za sada udebljala samo 2,5kg,  kazu mi da pravo debljanje tek slijedi!

I + G = E & L