Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

...ima u Tintiliniću posteljina+ogradica za kibić za 300kn..a i u drugim dječijim dućanima se tako cijene kreću...raspitaj se malo...kaj se tiće kolica meni su najbolja od peg-perega....hvala bogu ne kupujem ih ovaj puta kao ni kibić jer imam od prije...jučer je bio majčin dan,pa evo curke moje sretan vam majčin dan
je odlicno, školski raste i razvija se i sada vec cak i na uzv izgleda kao prava beba! kao da bi sutra mogla van!
jako je lijepa, a na uzv fotki je tako dobro ispala da izgleda kao da se smije
beba je prevelika(već ima 2 kile),zapela guzom točno iznad maminog mjehura, cerviks iznimno dugačak i uzak. ja se bojim carskog-to je ipak operacija. jel netko već prošao carski? Kako je s dojenjem poslije carskog? Koliko traje oporavak?
uredu...a ako moraš na carski onda je to za tvoje i bebino dobro...ali beba se može okrenuti i do 37tj...tako da još to nije sigurno....bella ja sam bila s mužem na trudničkom tečaju u domu zdravlja i bilo je super
)držite se
. Vidim da i ti nosiš
, kao i ja!