Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

.Danas nam je 2tjedna
meni je bas jutros bila, treci put u trudnoci i rekla mi da se iduci put vidimo dan nakon sto izađem iz rodilišta...ono jutro kada te otpuste iz bolnice patronažna služba dobije popis mama i beba koje su otišle kući i drugi dan one ih moraju sve obići...mozda su se tvoju papiri izgubili, nazovi ih i sigurno ce poslati nekoga, ja imam s njima samo pozitivna iskustva, a kako cujem i moje prijateljice...
...Mi imamo grčiće i one kapi koje doziram na špricu su super,odmah djeluju.Zovu se Kids Relief i to nije nikakav probiotik,nego homeopatik i odmah djeluje...može se davati čak 8 puta dnevno...
.Široko povijanje je još samo kod nas na balkanu,nigdje u svijetu se dijeca tako ne previjaju...nama su isto rekli da će nam reći na pregledu kukova jer treba ili ne...po meni je to više potrebno za curice.Iskreno ja sam svoje curke previjala do 2mj.ali sada mi ne pada na pamet..i nadam se da bu sve uredu. SUNY samo hrabro,nas dvije smo stvarno izdržale do samoga kraja i svaka muka se isplatila
...a onda se selimo na bebe