Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

....curke hladite se idem malo leći..
danas na ctg-u bila dosta nemirna i imala je visoke otkucaje srca,preko 200.doktorica mi rekla da malo prošetam i da se vratim za sat vremena.ljepo sam bila na kavici i malo se rashladila koliko sam mogla.kad sam došla uzeli me odma na red i onda se mala uspavala i bila je mirna,katastrofa od dana...tako da sutra opet idem na ctg i to u 11h.ali neka,izdržat ću sve samo da sutra bude sve ok. pozz
...Moj mali se potpuno smirio...osjetim tu i tamo malo nogice i trbuh mi se povremeno pretvori u stvrdnutu kocku
...Hanica ne kužim zakaj te naručio preko termina??? Anavi zakaj opet sutra na ctg???kaj se nekaj događa???curke u koje bolnice vas dvije idete roditi???
...ne mogu se uopće namjestiti,te komarci,pa psi u susjedstvu..ma užas...sve me boli..i spava mi se...navečer mm i ja idemo u šetnju,jer mi je dosta mirovanja i hodanja po kući...Suny nadam se da neću dočekati kontrolu
....
al vidim da nisu velika odstupanja,pa kontam da je to ok posto su trudna,mozda imas samo neku manju upalicu,to je samo moje misljenje,ipak ce ti dr vise reci o tome,mi ovde mozemo samo da nagadjamo....