Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

...Drage moje ja vam jedva hodam opet...grčevi,bol u donjim križima,a po noći bol dole kao da ću dobiti mengu...jučer navećer mm i ja gledali smo stare slikice(ima ih miljon,jer mu je to hoby)...i uživali jedno u drugome
...ali svejedno mi jedva čekamo
....javim vam se kasnije..pusek
v nego inače..a ja ko obično..nemam nikakvog osjećaja posebnog da bi mogla baš sad rodit!
Jedna pedijatrica mi je rekla da moram prestati dojiti. Kako to nije bila opcija prebacili smo se kod druge i ona mi je rekla nek je 4 dana budim svaka 3h i dođem opet na vaganje. U ta 4 dana dobila je 250g! Bila je mala i nije imala snage vuči. Doslovno je svaku noć dehidrirala i nije imala snage da se probudi. Nakon takvog režima počela se i sama buditi i nakon toga je super dobivala na težini.
...Tenkić ja svoje nisam budila...oba dvije su se budile točno svaka 3h
još nije spustila, sad ju sve više osjećam u gornjem dijelu trbuha, sumnjam da ću ja prije termina (a možda do termina popuste vrućine?), i dalje šetam ujutro od 7:30 do 9 prije nego se sve upari, a onda ostatak dana lagano kauč surfing u klimatiziranom stanu