Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

...auto ju je puknuo...obavili sve čak i rengen,inekcije i nakraju odlučili da ga uspavamo...da se ne muči...mm i ja smo utučeni...došli doma u 12h..pojeli,istuširali se i išli leći...sad sam se digla i evo javljam vam se....danas mi je malo bolje...jedino mi je tlak niski..-nije ni čudo...Bella ,bravo za sineka
Preplavili me malo osjećaji...
....anne i ja sam si razmišljala da svom
napišem pismo....i to će mu biti uspomena za cijeli život...evo ja i dalje mirujem...mm sve radi...jučer je čak i kuhao...namjestio je sobu,a danas je bio na placu ranom zorom i kupio mi veeeeeeeeeeeliku lubenicu,breskve i časopis "Trudna i lijepa"..jedva sam ga dočekala....volim ga čitati...i to nam je zadnji,onda prelazimo na Mame i bebe..hehe...fale mi dječica,ali još malo pa mi dolaze....jučer sam namakala noge u lavoru 1h....jer mi doslovce gore tabani...užasno je vruče već sada...
...znači ipak si odlučila za Vinogradsku???...evo hladim se uz ventilator i njupam breskvice
zavidim ti na berskvicama i lubenici! nemam ni jednu vockicu u kuci, a nema sanse da igdje idem danas, a nemam srca traziti mm da ide u trgovinu nakon sto je cijelu noc vozio....
,super