Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

....evo mi spavamo u prosjeku 4h...2-3 piškenja po noći....valjda zato kaj je glavica već dole smještena pa me stišče...moja
ima točno 2000g....i meni je rekla da je za mene veliki...ja sam ovaj mjesec dobila 2kg...što mi je čudno....znači sveukupno sada 10kg...i možda još koju kilu i ok....tako negdje sam i računala....s obzirom da sam ja mršavica to je bilo za očekivati....danas sam se rano digla i već sad ne mogu disati...izdržite danas curke
kako vi,hlade li klime i ventilatori?
mi smo sebi doslovno napravili mrak donijeli vodu i jos malo idemo na popodnevno spavanje..inace moram se pohvaliti da do sada nisam imala nikakvih problema sa spavanjem spavamo i po danu i nocu bez problema,ustajemo jednom ili nijednom na toalet,ujutro se dizemo u 8 jer pratim muza na posao..
moje...
....sutra nam vjerovatno stiže dječja soba za curke...da,da ima da i one osjete malo promjene,ako već i braco sad sve dobiva
...dapače,opušta mišiće....mi se keksamo svako malo...napočetku me bilo frka,ali sad nakon dva pregleda vidim da nije ništa i dalje smo nastavili...a uz to sam još i otvorena 1prst....po meni je sve to ok,samo naravno ne grubo
....