writing-img

RE: Ljetne bebe....termin 7,8-mjesec,2012

clock-img

29.06.2012, 16:52

clock-img

ines_os

pencil-img

588

ja još nisam palila klimu

a sada izašla ispod tušauser posted image

clock-img

29.06.2012, 22:29

clock-img

prkica

pencil-img

11

evo i mene malo da se javim..ja u 35 tjednu..nalaz urinokulture dobar,2 vađenja krvne grupe (b negativ)...i nadam se da sam gotova..malo sam se zabrinula pošto sam bila prije par dana u ginekologa i kaže oo beba već ima 2770!!!
a ja sitne građe,on cijeli zabrinut kao naprednija je jedan tjedan...
koliko vaše bebe imaju?
inače...sve je u redu..kupamo se svaki dan,uživamo,udebljala sam se sve skupa 6 kg do sad...malo je sad već panika oko poroda ali nadam se da će sve proći ko i do sad...user posted image

clock-img

30.06.2012, 09:38

clock-img

andydea

pencil-img

4754

jutrouser posted image ....evo mi spavamo u prosjeku 4h...2-3 piškenja po noći....valjda zato kaj je glavica već dole smještena pa me stišče...moja user posted image  ima točno 2000g....i meni je rekla da je za mene veliki...ja sam ovaj mjesec dobila 2kg...što mi je čudno....znači sveukupno sada 10kg...i možda još koju kilu i ok....tako negdje sam i računala....s obzirom da sam ja mršavica to je bilo za očekivati....danas sam se rano digla i već sad ne mogu disati...izdržite danas curkeuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

clock-img

30.06.2012, 11:49

clock-img

sweety87

pencil-img

42

cureee..joooj sto je ugrijalouser posted image kako vi,hlade li klime i ventilatori?user posted image mi smo sebi doslovno napravili mrak donijeli vodu i jos malo idemo na popodnevno spavanje..inace moram se pohvaliti da do sada nisam imala nikakvih problema sa spavanjem spavamo i po danu i nocu bez problema,ustajemo jednom ili nijednom na toalet,ujutro se dizemo u 8 jer pratim muza na posao..

cuvajte se user posted image moje...

clock-img

30.06.2012, 12:21

clock-img

ines_os

pencil-img

588

mi smo jutros išli po zavijesu,na tržnicu po povrća i mesa,ručak završavamo i čekamo mm-a da dođe s posla

tako mi je teško da je to za nepovjerovat,nisam navikla ovako inače imam motor u guzici i uvijek sam negdje tako da me ovo sada izluđuje ali sve za user posted image

pozdravuser posted image i držite se kuća

clock-img

30.06.2012, 12:54

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

ej cure...mogu vam reci da ni na moru nije bajno, jutros sam se oko 10 isla okupati i sunce je vec furilo, sva sreca pa sam par metara od mora, samo se bucnem i natrag na terasu! :) andy prije par tjedana sam citala "moje" odbrojavanje za sječanj i sva sam se raznjezila...sjetila sam se koliko sam bila umorna i jadna od negativnih testova kada sam konacno vidjela svoju bebu u obliku dvije crtice...tako sam se bojala da ce se nesto dogoditi da mi pokvari srecu, a iskreno i danas me malo strah...mislim da skroz dok mi je ne daju da ju odnesem kuci necu vjerovati da smo uspjeli :) a sto se imena tice - kada ste vec navalile - najvjerojatnije ce biti Ema, htjeli smo nesto jednostavno i njezno, a ovo je jedino oko cega se slazemo...ja sam navijala za Saša ili Jelena ali mm ni cuti....dug je dan pred nama, drzite se klima i ventilatora! Puse!

I + G = E & L

clock-img

01.07.2012, 09:17

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Jutrouser posted image ...mogle bi mi te kavice pretvoriti u stvarne???kaj velite...kako ste mi...ja ne mogu spavati....ujutro ,a ni na većer se više ne mogu ni namjestitiuser posted image ....sutra nam vjerovatno stiže dječja soba za curke...da,da ima da i one osjete malo promjene,ako već i braco sad sve dobivauser posted image user posted image user posted image ...tako da sad sve sređujem,čistim i pospremam koliko mogu...svaka je kod jedne bake i dede...i to nam je prilika...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

01.07.2012, 10:27

clock-img

ines_os

pencil-img

588

e bome bi bilo lijepo da smo malo bliže

a i kavica u 5 ujutro dok ne dođe ovaj pakao,kod nas danas najavljuju 40 stupnjeva a sada smo već prešli 30 stupnjeva
ima da danas dišemo na škrge

ja danas nista neću raditi

mm i ja idemo kod mojih na ručak tako da....
pozdrav user posted image

clock-img

01.07.2012, 13:32

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

uh kakva grozna noc iza nas! Ubili su me komarci, a ni vrucina nije pomogla, ustala sam u pola 6 i od tada krmeljam uokolo sva nikakva a temperatura samo raste...:( sve vise razmisljam o povratku kuci, znam da je u osijeku jos gore, ali kuci barem imam klimu, namjestit cu si privremeni lezaj u prizemlju i sigurno ce mi biti bolje...beba lupka cijeli dan, i ona je nervozna valjda, kazu da sve pokupe od nas...

I + G = E & L

clock-img

01.07.2012, 18:31

clock-img

ines_os

pencil-img

588

suny u osijeku 42 stupnja ne vraćaj se još nego hladi u moru

bella što se tiče sexa ja nisam morala mirovati ali mi još uvijek se.... a 39 tjedan nam je

samo nježnouser posted image

clock-img

01.07.2012, 18:53

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Bella ja sam opet počela čim je rekla da mi ne može škoditiuser posted image ...dapače,opušta mišiće....mi se keksamo svako malo...napočetku me bilo frka,ali sad nakon dva pregleda vidim da nije ništa i dalje smo nastavili...a uz to sam još i otvorena 1prst....po meni je sve to ok,samo naravno ne grubouser posted image ...i da moj  savijet ne misionarski položaj....najbolji s guza ili s bokauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

01.07.2012, 19:54

clock-img

tenkic

pencil-img

905

od 34 tjedna može opet sex, tak su meni rekli, ali radije s kondomom da ne bi pokupila kakve bakterije
jer da se beba i rodi s 34 tjedna, to je OK, tak se rađaju duplići i bebe uglavnom uspješno preživljavaju taj prerani porod
s tim da sam ja samoinicijativno mirovala i apstinirala (jer je prošli put sve pošlo u krivo nakon sexa)

inače ja spavam pod klimom što je poprilično OK i svako jutro idem sat vremena u šetnju, dr je rekao da je najgore što mogu učiniti za sebe i bebu leći i ne mrdati iz stana

clock-img

02.07.2012, 07:39

clock-img

ines_os

pencil-img

588

dobro jutro želim

i mi smo spavali pod klimom cijelu noć

danas bi trebala u bolnicu a moj gino radi popodne a sestra u bolnici mi je rekla da ako dolazim da dolazim do 12 h jer se kod nas u trudničkoj ambulanti ne treba naručivati u naprijed

i sada šta mi činiti!? ako odem popodne nebi da si stvorim neugodnosti,nazvat ću ga pa se konzultirat s njim što da napravim

ili da odem danas po uputnicu a sutra onda rano ujutro u bolnicu!?

clock-img

02.07.2012, 08:39

clock-img

andydea

pencil-img

4754

jutro curke,još sam zaboravila na pisati jučer da muž ne smije svršavati u vas tokom sex-a radi otvaranja....a ja ne volim kondome nikako....mi  sve to prirodno...do sada sve u redu,urin i urinokultura sterilna....ali ak baš želite na vama je....evo ja hodam u gačama i topu...a trbušina jedva prolazi svukuduser posted image user posted image ....jučer stigla dječija soba user posted image user posted image joj kak sam sretna,danas montiranje....curke će biti oduševljene...jel vama slabo ujutro dok ne pojedete???ja spavala sinoć bez dizanja,ali legla u 1h ujutro...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

02.07.2012, 11:40

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

ej cure...jos jedna grozna noc! Mislim da cu krajem tjedna kuci sigurno...ali dan se cini perspektivno, okupala sam se i rashladila pa mi je bolje :) sto se sexa tice mogu samo reci blago vama svima skupa! Ja se ove godine nisam uopce! U prvom tjednu 2012. sam saznala za trudnocu, imala sam jake grceve, lezala i mirovala prva 3 mjeseca, a kada je lezarina prosla gin. mi je rekla bolje ne, pa nismo...probali smo prije mjesec dana nesto ali sam odmah poslje imala smeđe točkice na ulošku i to je zapečatilo apstinenciju...a sada, iskreno, stomak mi je toliko tezak, jedva se okrecem po noci u krevetu, tako da mi se ni neda...nadoknadit cemo mi sve to, zezamo se da nam je ovo odmor nakon skoro dvije godine pokusavanja pravljenja bebe :)))

I + G = E & L

clock-img

02.07.2012, 11:46

clock-img

sweety87

pencil-img

42

jutroo cure..evo da vas i ja pozdravim..
grije i to pravouser posted image

vidim da se se raspisaleuser posted image ja sam mm toliko pozelila,dugoo to nismo radili,meni su se pojavile vene i na intimnoj zoni,inace sam tome genetski sklona,pa djeluje skroz napeto dolje,bojim se da mi nece popucatiuser posted image ali zato mislim da cu u toku porodiljnog ostati trudna po drugi putuser posted image user posted image

ja sam gladna cim oci otvorimuser posted image ne znam kako cu sutra moram do 10 biti gladna i zednauser posted image ajme ne znam kako cu!

ines jos si s nama,znaci jos nista?! cure obavezno nam javite kak su prosli pregledi..user posted image

cuvajte se..user posted image

clock-img

02.07.2012, 11:46

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

i da andy, meni je slabo svaki put kada trpim glad duze od 5 minuta! Kao recimo sada :) a ujutro nema nista dok nesto nes pojedem...kada se samo sjetim da mi je inace prvi obrok inace bio oko 3!

I + G = E & L

clock-img

02.07.2012, 12:33

clock-img

ines_os

pencil-img

588

još sam tu da neda se mališa van ali sutra idemo u bolnicu tako da možda nas ostave

noge su mi toliko otečene da jedva stanem u japanke užas bole me koliko su mi natekle

sada pristajem i na drip sto prije ovih vrućina nebi user posted image

clock-img

02.07.2012, 12:58

clock-img

anavi1981

pencil-img

47

ma joj karastrofa od vrućine...meni klima stalno radi a u sobi ventilator vrti cijelu noć. i ja danas popodne idem na pregled i jedva čekam da vidim koliko je moja curka narasla.termin mi je 11.08. i nadam se da ću izgurati do kraja. cure,hladite se i odmarajte koliko god možete. pozzuser posted image

clock-img

02.07.2012, 16:43

clock-img

andydea

pencil-img

4754

Ines kako si???jučer je bio tvoj termin,zar ne???znači mogla bi svaki čas!!!???user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

02.07.2012, 17:32

clock-img

andydea

pencil-img

4754

curke ne znam kaj mi se događa ali samo naglo je počelo...opet me jako grče prepone i ne mogu uopće stati na nogeuser posted image ....user posted image me jako gura gore i sa strane u kukove...više desno...na wc idem piškiti svakih 10min...i tako imam čudan osjećaj...moram priznati malo me strah...idem probati ponovno odspavati...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006

clock-img

03.07.2012, 08:12

clock-img

tenkic

pencil-img

905

da ti se nije beba nasadila na neki živac i mjehur?
možda da probaš mijenjati položaj i potaknuti ju da se pomakne?
mislim ja to teoretiziram, ti tu imaš najviše iskustva od svih nas :)

clock-img

03.07.2012, 10:11

clock-img

PinkyFunkyBirdy

pencil-img

5157

Danas nema Andydee na forumu? Vidjela sam na temi zatrudnjivanja da se javila i spominjala je kontrakcije, pa sam došla provjeriti ovdje, ali niti tu je nema. user posted image
Draga, nadam se da je sve ok i da će sinek pričekati još malo u maminoj buši.
Javi se kad stigneš. Mislim na te i držim fige da sve bude ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim trudnicama želim brz i lagan porod! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

clock-img

03.07.2012, 11:42

clock-img

anavi1981

pencil-img

47

bella1,jesmo terminuše haha.pokušavam se javljati češće ali eto neuspjevam.klinci traže svoje a i polako se pripremam za bolnicu jer nikad neznaš kada ćeš točno.jučer sam išla na pregled i tako sam se rasula na beton ispred samog ulaza u ambulantu...uh...srce mi je stalo.ogulila sam obadvije ruke i desnu nogu,i sreća u nesreći pa nisam pala na stomak.katastrofa.doktorica me odmah pregledala i hvala bogu sve je u redu.moja curica je 2420kg i okrenila se i spremno čeka.ja i moja 2 dečka smo sami jer nam je mm na terenu vani do početka 12-og mjeseca i svaki dan mi je sve duži i duži.šmrcuser posted image

clock-img

03.07.2012, 12:56

clock-img

ines_os

pencil-img

588

nema nam andy!?

ja iz bolnice na ctg-u sve ok mališa je ljenčina lijepo mu je kod mame

doc kaže da može biti svaki tren tako da samo čekamo u petak ponovo na pregled ako se ne porodimo do tada

idem malo odmoriti od 6 ujutro smo na nogama tj.šapama