writing-img

RE: Depresija u trudnoći

clock-img

17.10.2012, 20:32

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

samo da se pozdravim s vama, idem da popijem sve tablete i da zauvijek zaspem.

clock-img

17.10.2012, 22:04

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

heeeej ne govori budalaštine!!! user posted image
svakom od nas doje bar jednom ta pomisao,a onda opet prevagne neka druga zbog koje se vrijedi boriti ajde javi se da znam da si dobro!!! ne radi gluposti molim te!!

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

18.10.2012, 08:26

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

KRIZA NAD KRIZAMA..

jučer sam imala namjeru ubiti se..

ne znam se noiti s tim kaj mi se događa..

clock-img

18.10.2012, 08:32

clock-img

beba7

pencil-img

46

daj dragaa sta ti kako da ti pomognem user posted image

clock-img

18.10.2012, 09:00

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

ne želim živjeti ovakav život, a ne znam kako da ga popravim, nemam načina. jrdino mi pada na pamet da umrem.

clock-img

18.10.2012, 09:05

clock-img

beba7

pencil-img

46

a sto je tako strasno? nisam 100% upucena znam da trosis ljekove ,njezni leptire
polako draga

clock-img

18.10.2012, 09:23

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

lijekovi pomažu, ali slabo.

s mužem se ne slažem, a ne želim otići od njega,

izgubila mamu,

tri djeteta, odnosno trudnoće, ali to su bila moja djeca,

borim se za sebe, ali bezuspješno.

uputnice za pretrage je teško dobiti,

dva puta sam bezveze išla u zg, a nije mi jako blizu.

terapeut kaže da je iz loših odnosa najbolje otići, a mi Imamo loš odnos, a ja NE ŽELIM OTIĆI, A NE MOGU GA POPRAVITI SAMA.

clock-img

18.10.2012, 09:34

clock-img

beba7

pencil-img

46

da draga sve je to tesko, udarci u zivotu djecu izgubit mamu !!!!
sa mm se ne slazes ,bit ce da i on pati zbog djece zbog tebe da si pala u depressiju ,muski ti imaju svoj nacin to sve pribolit ne ovako kako bi mi htjele?korigiraj me ako nisam u pravu,
draga moja poznajes mozda caritas , ti su isto Psiholozi besplatni koji i su i za bracne parove tu ,moja frendica ide isto tamo sa suprugom i zadovoljna je !

clock-img

18.10.2012, 09:38

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

svi ti udarci su mi izazvali gubitak volje.. izgubila sam volju za život.. da je imam, sve bi lakše podnijela. u ovakvoj krizzi još nikad nisam bila.. ali hvala ti na riječima..

clock-img

18.10.2012, 09:52

clock-img

beba7

pencil-img

46

leptiricu u svemen tome moras i ti na muza mislit to su njegova djeca bila , ja imam u familji 3 njih koji su u depresiji trose ljekove i u bolnici bili znam ja tocno
kako je njima i snjima , ti sama sa sobom moras razcistit neke stvari ,neznam kad ti se to sve desilo u kom razdoblju placi placi puno i to je ok ,ali sa suprugom odi na bracno savjetovanje
spasi svoj brak mi smo zene mi to mozemo mi smo jaci spol

clock-img

19.10.2012, 08:04

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

moj terapeut kaže da uvijek moramo vidjeti stanje takvo kakvo jest a ne kakvo bismo mi željeli da bude.. sa nama nešto ne štima, a ne mogu to popraviti.. ovo kaj se izdogađalo je bio put udaljavanja jedno od drugoga.. ja sam se promijenila, ali kad sam otišla od njega strašno mi je falio i osjećala sam se tako samom.. da odem nije rješenje da ostanem nije rješenje.. sama se boriti nije rješenje..

terapeut kaže da je loš odnos najbolje prekinuti, da bismo mogli ići dalje, ali ja bez njega sam nitko i ništa.. a sa njim sam bol, patnja, samo pola srca..

clock-img

19.10.2012, 08:16

clock-img

beba7

pencil-img

46

hej leptiricu , da tocno kaze terapeut ,a znam dobro kak je tebi ,jel kad i on osao stobom na razgovor
sta ti njemu smeta kakav imate odnos i koliko ste skupa,
ja sam isto ljuta na svoj ziivot zasto su neke stvari takve kakve jesu
i tesko ih je akzeptirat ali moram ,moram se naucit ,kako dan sprovedes

clock-img

19.10.2012, 08:37

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

nije, terapeut kaže da onaj s više emocionalne inteligencije se uvijek mora prilagoditi onome s manje emocionalne inteligencije, jer ovaj drugi nema kapaciteta za rasti emocionalno..

mm je dobar čovjek, jako dobar i sad mi je strašno žao jer sam ga povrijedila.. ali mora me shvatiti i prihvatiti takvu kakva jesam, to sam odlučila.. ne želim raskinuti taj odnos..

samo me smeta jer me ne može shvatiti, samo prihvatiti..

a i druge stvari su tu, koje me muče..

ali danas sam već bolje, imam malo volje..

ja sam ovisna o drugim ljudima i ako sam sama, ja sam bolesna onda..

ali mi je lakše jer sam donijela odluku da neću otoi, uz njega je moj život. popravit ćemo mi naš odnos..

clock-img

19.10.2012, 08:48

clock-img

beba7

pencil-img

46

joj leptiricu to tako si ljepo rekla ,

puno si osjecajna ,i zato ces se ti borit i njemu pokazat pravi put
to je ono sto sam mislila juce , pa mi smo svi drukciji nekome treba da stalno pricamo neko voli
bit sam nije to nista lose ,
zvuci nekad od mene da ti ocu pametovati , ali nije tak nego zelim te potaknut nekad covjek od
stabala nevidi sumu , svaki covjek prolazi u svom zivotu kroz teska vremena ,
rekla si da ti jos nesta smeta na njemu

clock-img

19.10.2012, 12:35

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

niš drugo na njemu, nego ostale okolnosti koje ne mogu promijeniti.. ta situaciaj s djecom.. svoj poremećaj depresije.. i tak.. ali sama tj. bez njega ne mogu.. danas sm bolje.. a ti kako si i ostale forumašice???

clock-img

19.10.2012, 14:11

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

leptirice mene odrzava jedna misao a to je da je to nase stanje prolazno i da mi se nista nece desiti ako me uhvati panični...čitala sam neku knjigu o anksioznosti i kako se nositi sa njom , na netu ovih dana i ona me je podigla tako da vec (da ne ureknem) 3 dana nisam imala panični napad,xanax sam skroz izbacila,pijem calixtu naveče,čak sam jednu veče preskočila jer mi je nestalo tableta ujutro sam ustala super raspolozena,nisam bila ni pospana (jer od tih tableta jesam) i sasvim sam se drugacije osjećala,nekako lijepo,pa sam skontala da me te tablete cine nervoznom i zivcanom,jer jutros sam se ustala mrzovoljna i zivčana i naravno umorna...
SAMA SEBE TJERAM KAD ME UHVATE TMURNE MISLI DA NE RAZMISLAJM O TOME(sorry za slova) uhvatim se nekog posla i sebi ponavljam da mi nije nista i da sam super zdrava,jednostavno ne dam da me okupiraju crne misli,da je sve tako kako treba biti i da prihvaćam činjenicu da zivim ovaj zivot u datom trenutku takav kakav jeste,a ne da s eopterecujem stvarima kao sto su finansije ili kuca koje nemam,jer sad trenutno ne mogu da utičam na to da se poboljsa situacije,ali da cu jednog dana moci imati svoju kucu i da necu morati brojati kune kad udjem u trgovinu,a do tada cu da zivim sasvim normalno i bez opterecenja koliko god budem mogla...eto pomirila sam se sa činjenicom da je to tako i da mnogi drugi ljudi nemaju cak ni ovoliko koliko ja imam i da su zdravi i veseli sto je najbitnije u ovom zivotu user posted image
posaljem ti link ove knjige ako hoces malo da pročitas,kao i svim ostalim curama ako koja bude htjela...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

19.10.2012, 14:13

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

i dodala bi samo da planiram da se skinem sa tableta uskoro,to cu još da se dogovorim sa doktorom kad budem isla kod njega u 11 mjesecu ...JA CU KONCE SVOG ZIVOTA DA DRZIM ČVRSTO U RUKAMA user posted image

clock-img

19.10.2012, 22:19

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

pčelice, bravo.. nadam se da ćeš uspjeti!!

naravno, pošalji mi link, jako rado ću proučiti sve što mi može pomoć

clock-img

19.10.2012, 22:43

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

hebiga ne znam kako da prikeljim link ali mozes da ukucas u gugle Linden Metoda i kliknes tamo gdje ti pise pdf onda ti se otvori kao ta knjiga u word-u... ja sam inače skeptična prema tim knjigama koje pisu o ozdravljenju ovo-ono,al ova mi je bas onako sjela jer sve sto sam pročitala identično sam i sama prošla zato mi je legla,pronašla sam se u svemu..inače knjigu je napisao lik koji se nekoliko godina bezuspješno lječio od depresije i paničnih pomoću doktora i ljekova,dok nije naišao isto na neku dal knjigu il sta vec i sam sebi pomogao..ja je sad citam vec drugi put da utvrdim gradivo...
a čuj nastetiti ne moze tako da nije na odmet odvojiti malo vremena pročitati nekoliko stranica user posted image

< Poruku je uredio mala pcelica -- 19.10.2012 22:45:48 >

clock-img

20.10.2012, 05:06

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

tako je pčelice, ponosna sam na tebe!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam da posijelim svam jednu vijest, konačno sam došla do dr. u zagreb koja će me priiti u petrovu bolnicu na pretkoncepcijsku obradu, tamo će mi napraviti sve što treba, pa neću morati nahodavati vamo tamo na pretrage.. doduše dala mi je do znanja da je situacija sa mojim stanjem izrazito složena ali i to je već napredak.. čak me i zagrlila na krraju pregleda..
primit će me petog jedanaestog, i sad ne mogu da spavam op nervoze radi toga..
radit će mi sve i histerosonografiju i laparoskopski pogledati maternicu i sve, tako da će barem to biti riješeno..

a onda ću čekati na konačnu odluku, takav je barem plan kod mene..

danas idem u svadbu na kojoj ću se konačno moći opustiti malo i zaboraviti na to sve jer sad barem znam da se nešto pokrenulo konačno..

drage moje držite mi fige..

clock-img

20.10.2012, 09:47

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

pa to je super vijest! user posted image user posted image eto vidiš da nije sve tako crno,a vjerujem i da ce se naći riješenje i za tvoju situaciju user posted image user posted image [sm=smiley31.gif
i naravno lijepo se provedi na svadbi i opusti!

clock-img

21.10.2012, 10:08

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

hvala pčelice..

dobila sam neku crijevnu virozu jučer, išli smo u svadbu ali smo jako rano došli doma.

uopće mi nije dobro, proljev, glavobolja, križobolja, povraćanje, kostobolja..

užas..

clock-img

26.10.2012, 18:39

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

curke, gdje ste??

kako ste??

niko ne piše već danima..

clock-img

26.10.2012, 19:52

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

evo mene user posted image imala sam jednu depresivnu epizodu od 2-3 dana,al sad je dobro..morala sam neke stvari u svojoj glavi da poslozim..kako si ti?

clock-img

26.10.2012, 21:50

clock-img

girlpower

pencil-img

301

Ja sam u leruuser posted image a kako ste vi zenice?jel gurate ima li dobre volje?

13.04.2000 miko
20.02.2003 gago
17.06.2005 beba
15.08.2010i jedina princeza zvana JEJA