writing-img

RE: Depresija u trudnoći

clock-img

24.09.2012, 16:44

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

stvarno nisam očekivala takve nuspojave,kaze on ne vrijedi trpiti to sve,pogotovo ako sam nakon prve tablete imala tako jako izražzene nusp. jer ko zna dal bi uopće i prestale... i za ove pise da se mogu sušiti usta(a i kaludija je rekla da je i njoj tako bilo) to su sve manje nuspojave,za treskanje ruku ne znam to,meni se treslo cijelo tijelo tako da nisu samo ruke...
i zjenice mi se raširile preko cijelog oka izgledam kao vampir user posted image

< Poruku je uredio mala pcelica -- 24.9.2012 16:46:28 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

24.09.2012, 18:00

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

pa naravno draga, ako ti je tako loše od njih.. ah, kaj da ti kažem, ta naša stanja su.. ne znam..

clock-img

24.09.2012, 20:37

clock-img

klaudija77

pencil-img

88

Draga pcelice zao mi je zbog tvog iskustva.Ja kada sam prvi puta isla na velafax prije njega mi 4 AD nisu nimalo pomogla tako da kada sam osjetila psihicko poboljsanje od njega, zanemarila sam nuspojave koje jesu jake i gadne ali vremenom se smanje.
Nekao mi je podnosljivije bilo to pretjerano znojenje i suha usta,jer vrtoglavica i tremor su se smirili,nego gubitak volje i zelje za zivotom i konstantno plakanje.
Medjutim izgleda da mi sada se pojavila nova nuspojava,problem oko probave i zatvor,i to se ne povlaci a strasan je problem,ali ja guram dalje na vocu i povrcu sam i na vlaknima i integralnim stvarima.Nisam se nikada zdravije hranila.Ako ne saniram taj problem moram mijenjati terapiju,a tako me strah jer se bojim da mi drugi nece pomoci,i da cu ih promijeniti tko zna koliko dok nadjem odgovarajuci,a to je patnja jos sa dvoje djeceuser posted image .

clock-img

25.09.2012, 21:49

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

:) :) :) IZGLEDA DA JE POLA BOCE VINA I POLA KUTIJE CIGARETA DOVOLJNO DA MI IZBRIŠE TUGU S LICA.. ŠTETA DA TAKO NE MOGU SVAKI DAN!!! SVE NAPOLA BAŠ KAO I MOJ ŽIVOT.. HA, HA.. JEBENA ISTINA!!!!!

clock-img

25.09.2012, 21:51

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

TUGU ZBOG DJETETA.. SAD SAM VEĆ TOLIKO UNIŠTENA DA NTI NE ZNAM DA LI GA ŽELIM VIŠE..

clock-img

25.09.2012, 22:12

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

fucking life..

bar imam muža koji mi je odan i voli me i brine se za mene.. samo njega više nema nego k
ga ima.. šteta..

dok me i on ne ostavi..

ma..

fino vino, baš te poveže s osjećajima..

clock-img

25.09.2012, 22:52

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

i meni draga dodje da bacim sve tablete i sve pošaljem u p.m. i naroljam se nekog alkohola da ne znam za sebe user posted image
baš sam totalno out zadnjih par dana user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

26.09.2012, 00:33

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

klaudija ako zeliš mogu ti poslati ove dve kutije velafaxa da ih ne bacam,a ti ih svakako piješ,javi mi se na pp ako želiš

clock-img

26.09.2012, 20:29

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

baš je takva večer bila, popila sam pol boce vina.. prvo mi je bilo ok, a onda me neka depra i tuga ulovila, osjećala sam se ko sama na ovom planetu.. ah.. takve smo mi depresivke, kaj možeš.. dok te brige stisnu onda se i ti sama stisneš i nijedna tableta tu neće pomoći.. može samo ublažiti neke simptome ali da mi riješi ono kaj me u tom trenutku muči, to neće..

moj terapeut kaže da ne treba potskivati emocije i da stanje uvijek treba vidjeti takvo kakvo jest a ne kakvo bismo mi željeli da bude.. ma..

javi mi sad prijateljica da je i ona pobacila.. :-(

clock-img

26.09.2012, 21:18

clock-img

klaudija77

pencil-img

88

Pcelice nemoj baciti,napisati cu ti na pp adresu ako ti nije problem...jesi li bolje?

clock-img

26.09.2012, 21:52

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

vazi napiši...

bolje sam,mada mi je još malo pomutnja u glavi i jutros mi je još bilo muka ...

clock-img

29.09.2012, 21:14

clock-img

klaudija77

pencil-img

88

user posted image curke disteee

clock-img

30.09.2012, 09:23

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

ja sam tu, svaki dan ali nitko niš ne objavljuje.. bolje da se ne javljate, znači da ste malo bolje?? gues, ti pogotovo?? mala pčelica?? m600?? girlpower??

debljam se, od paroxetina vjerojatno..?? smanjila sam unos hrane, gotovo na pola, ali pijem puno vode jer su mi usta suha i onda mi se valjda i voda nakuplja..

morat ču prestat jesti da bih zadržala sadašnju težinu..

to je normalono, jel?

i kad sam fevarin pila sam isto dobila jedno 15 kg. kaj mi se uopće nimalo ne sviđa..

a kad za nešto koriste, a za nešto škode..

clock-img

30.09.2012, 12:29

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

nisam bas nesto naročito ovih dana ,opet pomutnja u glavi ,nemir ne znam ni kud bi ni šta bi user posted image

clock-img

30.09.2012, 21:47

clock-img

klaudija77

pencil-img

88

Pcelice ostavila sam ti privatnu poruku.

clock-img

30.09.2012, 21:50

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

nisam ju dobila user posted image

clock-img

01.10.2012, 07:53

clock-img

klaudija77

pencil-img

88

Ponovo poslalauser posted image .

Kako ste mi,ima li sto novog,ja isto,malo gore malo dole.
Nedam se,borim se sa djecicom,sa tvrdoglavom skolarkom
kojoj zadaca nije omiljena,i dvomjesecnom bebom...uhhh nije lako.
I gledam ljude oko sebe koji imaju ozbiljne probleme mislim vidljive i bolje se nose
sa njima nego ja sa ovim svojim imaginarnim,il mi se samo tako cini.
U sustini vecina misli da ja imam savrsen zivotuser posted image ...
Idem mali me treba,vise ni u wc ne idem kada trebam nego kada stignem...pozzz....

clock-img

12.10.2012, 14:49

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

di ste cure moje??
pčelice, kako napreduje terapija?? jel pomaže šta??

clock-img

12.10.2012, 20:46

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

sad sam ponovo na calixti na cijeloj ,ne na pola jer su se u ovih zadnjih tjedan dana dogodile uzasne stvari ,izginila su dvojica nasih susjeda ,jedan 26,a drugi 17 god i to je je uzasno potreslo,pa sam i xanax pojačala jer mi jo te bio uzasan šok user posted image
sačekacu još malo pa cu viditi sta cu dalje i kod koga cu na pregled...sad trenutno nemam snage ni zasta ...

clock-img

14.10.2012, 09:12

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

o draga moja, žao mi je.. takve stvari uvijek pogode čovjeka jako.. znam kako ti je.. makar lijekovi i ne pomažu baš puno u takvim situacijama.. da malo ali ne puno.. ajoj..

clock-img

16.10.2012, 07:48

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

di ste, žene????

nitko niš ne piše.. kako ste, držite glavu iznad vode??

pčelice??

clock-img

16.10.2012, 10:42

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

hej draga ja sam tak-tak user posted image
kako ti napredujes sa psihoterapijama,ide li šta na bolje?

clock-img

16.10.2012, 12:18

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

terapija ide dobro.. otkrivam stvari o sebi, i to dosta..

brinu me druge neke stvari, počela sam ganjati te ginekološke pretrage i nikak na zelenu granu s tim, već sam dva puta u zg. bila i niš nisam obavila.. ovaj put je dr. kojem sam trebala ići bio na bolovanju a prošli put je dr. mi napisao krivo uputnicu.. ma..

ko da je sve protiv mene..

nisam baš dobro, radi toga..

sva sam napeta i nervozna..

clock-img

16.10.2012, 14:46

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

ja sam se danas naručila kod psihijatra u bolnicu tek za 23.11 user posted image pa da me on uputi na psihoterapije jer drugacije ne ide...moram proci prvo tu svu proceduru ponovo kod psihijatra da mi mogla doci do psihoterapije,al ajd brzo ce i to proci ...
leptirice to je opće poznato da dr zaseru stvari onda kad su ti najpotrebnije,ne vrijedi ti se oko toga nervirati jer na to nemozes utjecati..

clock-img

17.10.2012, 07:53

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

ma koma je to s tim zdravstvom..

ma..

bezveze..

ko da se borim protiv oluje, ma orkana!!!!

žao mi je a kaj mogu sad???i ti isto!!1!1