drage moje,nisam se javljala neko vrijeme,bila sam stvarno dobro i sad sam,redovito vas čitam al sad moram ostavit odgovor.
ovo što mi prolazimo doista je prolazno,vjerujte mi,ne govori vam netko tko nikad nije doživio panični napad,depresivnu epizodu nego žena koja je već 3 godine na AD,koja svakodnevno dan započinje uzimanjem tablete,koja uvijek uz sebe mora imat xanax za "zlu ne trebalo",koja je isto tako svjetle točke života tražila u izlascima,ispijanju par čaša vina koje su kasnije prerasle u malo više čaša i još gore panične napade kad ostaneš sam sa bocom,žena koja je isto razmišljala o samoubojstvu,imala u glavi film kako da to najbezbolnije za obitelj i prijatelje napravi,da se ne čuje,da ne zaprljam puno stan,da me nađe netko psihički najjači.sve sam to prošla i razumim vas u potpunosti.
nisam ni sad najbolje al sam puno bolje nego sam bila,Bogu zahvaljujem što nisam digla ruku naa sebe,što sam konačno pronašla pravi AD i što se konačno osjećam živom.
naravno,još imam povremene depresivne epizode,pogotovo kad vidim majke sa djecom a znam da moje godine borbe sa neplodnošću nisu rezultirale pozitivnim rezultatom,tad se zatvorim u sobu,isplačem,sjednem u auto,pustim si neki cd i vozim,vozim kilometrima,kad se malo smirim sjednem sa mužem i popričam o svemu tome,razumi me,vidi kroz šta prolazim al nadam se da nikad neće osjetiti ovu bol.
al šta ćemo,život ide dalje,treba se boriti,zapamtite uvijek od zla ima gore i ne daj Bože da nas to snađe,okupirajte svoje misli nečim,fizički se aktivirajte(meni je to jako puno pomoglo,kad sam konačno ponovo počela vježbat i dugo šetat povećala se i želja za sexom i sad sam psihički puno bolje a i odnos sa mužem je puno prisniji),čitajte,crtajte,čistite,ma bilo šta samo da ispunite vrijeme.
nadam se da ću uskoro od vas pročitati neki pozitivan i optimističan post,da ćete se uspjeti izboriti sa ovom nevoljom što nas snalazi,mislite na sebe,svoje dobro,budite jake i ne dajte mi se.pusaaaaaaaaaa