writing-img

RE: Depresija u trudnoći

clock-img

03.09.2012, 09:26

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

ubiće me ovi snovi,sanjala sam da sam trudna nešto malo i da mi je otišla beba ,a ja sve krvava,svi me pitaju gdje je beba,ja im govorim da je otišla user posted image
mrzim kad sanjam tako nebulozne snove,a obično ih sanjam kad sam prenapeta i nervozna....pitam se ima li ovome kraja???

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

03.09.2012, 11:05

clock-img

quess

pencil-img

67

jutro žene,kako ste mi?
ja sam nako-nako,stomak me boli kao da ću dobit a baš sam se bila ponadala da sam konačno uspijela zatrudnit,imala sam sve simptome zadnjih 10tak dana,trebam dobit vješticu u četvrtak aja se već psihički pripremam jer znam da ću opet oplakat,po ko zna koji putuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2012, 14:05

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

pčelice draga, vjerojatno se neće popraviti dok se ne riješi uzrok tvoje nervoze, tj dok ne nađete neko mjesto gdje ćete živjeti.. kako ćeš liječiti posljedicu, ako ne riješiš uzrok problema?? to je tako logično.. mila, živjeti život je ponekad neopisivo teško, nama puno teže nego drugima izgleda..

guess, nadam se da ćešse razveseliti ovih par dana.. ali znaš, kad sam drugi put zatrudnjivala, nismo baš mogli, i onda sam se jednostavno opustila i taj mjesec ostala trudna. tako da možda pokušaš da se opustiš koliko je to moguće..??

pčelice, je li moguće da već sad nakon tri dana osjećam poboljšanje od ad, jer mi se čini da sam nekako u komunikaciji s ljudima spontanija, prisupačnija, o osmjeh mi dođe sam od sebe ne moram se prisiljavati nasmijati se inemam osjećaj da imam jedno lice za njih i drugo ono pravo za sebe..

isto tako imam nevjerojatnu volju za čišćenjem, dok me prije nisi mogao natjerati da idem čistit.. istina imam i puno vremena..
imam i glavobolje, može li to biti nuspojava ad? također sam nažalost izgubila volju za intimnim odnosima, ali to mi je sad manje važno, zarazliku od mojem muža..

clock-img

03.09.2012, 14:38

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

ne vjerujem da su tablete vec počele djelovati,rekla bi prije da je tvoja psiha sad "sretnija" jer zna da će ti biti puno bolje od tableta i sad si se malo rasteretila tog pritiska ,ako me razumijes sta sam ti htjela reci user posted image a i to za odnose ne vjerujem da je još od tableta,jako kratko ih piješ i nemozes tačno znati dal je od njih ili ne..pravu situaciju stvari ćes znati unutar dva mjeseca od početka uzimanja,onda ces viditi dal ti odgovaraju i dal imaju kakve nuspojave za tebe,prije od toga mozes samo da nagadjaš-tako je meni moj dr rekao,zato obično kazu da se nakon 2 mjeseca od početka uzimanja tableta dodje na kontrolu da se vidi dal pašu ili ne user posted image

sad sam i ja malo rasterećenija,nasli smo kucu u koju cemo se preseliti,!!!!!JUUHUUUU!!! jedan bračni par si je kupio kucicu pa ce iz te sto su sada u njoj u skorije vrijeme iseliti,pa smo mi pitali gazdu da mi udjemu u nju kad se ovi isele,bas nam se nekako lijepo potrefilo user posted image odmah mi je lakse,samo opet ima jedan problem ,on će tu kucu dati u agenciju na prodaju,tako da ne znam do kad mozemo biti u njoj ,moze proći i godina,dve,pet,nekoliko mjeseci dok ju ne proda tako da smo opet u neizvjesnosti i opet me hvata strah jer ne znam koliko će to trajati,ako me razumijete user posted image

< Poruku je uredio mala pcelica -- 3.9.2012 14:43:21 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

03.09.2012, 20:20

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

draga pčelice, bravo!!!!!!!!!! drago mi je da ste se snašli, barem privremeno.. a ionako će se i ta situacija morati na neki način razriješiti kad dođe do toga.. barem osjećaš olakšenje.. user posted image

velim ti, osjećam se drukčije, možda je i od xanaxa, nisam sad sretnija ili veselija ali sam spontanija u kontaktu s ljudima, nema one težine, ne plačem uopće više.. pitaju te kako si, pa sam prije lagala da sam ok a u sebi sam patila, a sad kad kažem ok, stvarno sam ok. nije to sad super ali je podnošljivo što je za mene velik napredak za razliku od proteklih dana kad sam bila jako loše..

i imam ogromne količine energije i volje baš za čišćenje, što je jako neobično jer me prije nije to toliko diralo a sad me svaka mrvica smeta, mora da se blista sve.. jedino što sam se onda jako izmorila i iznojila jer me ova temp. još drži.. neobično.. dr. mi je dala da vodim dnevnik temperature tri puta dnevno, pa da se vide oscilacije. idem krajem tjedna opet k njoj da čujem mišljenje..

danas sam se čak s mužem i našalila..

bravo pčelice, jako mi je drago...

clock-img

03.09.2012, 21:37

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

mislim da sad nije i bitno od čega ti je bolje(mozda je stavrno xanax) bitno je da krenilo na bolje user posted image i bas mi je drago da se tako osjećaš user posted image user posted image
a valjda ce se nesto na bolje okreniti i kod mene pa da počnem voditi neki normalan život.....
evo jutros kad sam ustala rekla sam sebi -sad ćes fino da se otuširas,spremiš djete,sjesti u auto i ići u grad user posted image tako je i bilo,al popila sam pola xanaxa za svaki slučaj da me ne love panični dok vozim user posted image ja i mala smo otišle u grad,platile račune,malo razgledale po buticima,kupila maji čizmice za kišu (ako ove godine uopšte bude i padala) sebi kupila jednu pepeljaru (malo su mi ove tri sto već imam user posted image ) ,odvela maju na pizzu,a na povratku smo navratile kod frendice na kafu i baš nam je bilo lijepo,ahhh user posted image jesam cijelo vrijem imala knedlu u grlu i onaj odvratni strah da će me uloviti panični,al sam se maximalno trudila da se iskontrolišem ....jednostavno sam si dala malo oduška da ne razmišljam o problemima i da se malo opustim kao svaki normalan čovjek na ovom svijetu ...

p.s.: a kolika ti je temperatura sada?

< Poruku je uredio mala pcelica -- 3.9.2012 21:40:53 >

clock-img

04.09.2012, 09:33

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

odlično pčelice!!! treba se truditi, jer ako odustanemo...onda nije dobro!!! bravo!!! živjeti u trenutku, ne razmišljati o sutra, preksutra, tako bi trebali.. osim kad su u pitanju važni životni problemi, oni zahtijevaju pozornost, naravno..

moja temp. je slučaj za sebe, kreće se od 36.9-37.1 do 37.7 max. je išla, s time da ove manje ni ne osjetim, kod većih se osjećam loše i iscrpljeno.. a kad idem nešto raditi, usisavati ili nešto malo teže, odmah se oznojim i koža mi postane hladna i vlažna..

nadala sam se da će sa lijekovima i temperatura proći, ali ništa..

počela sam je mjeriti iza prvog spontanog, znači prije tri i pol godine i odonda je stalno imam..

čula sam teorije da je ona reakcija organizma, tj. otpor prema dosadašnjem životu, jer nisam u miru sama sa sobom, pa može biti i to.. tko bi volio svojevoljno živjeti ovakav život?

a neki su mi rekli da postoji neko infektivno žarište u tijelu i da ono izaziva temperaturu. to me više zabrinjava, jer ako je to, tko će ga znati gdje je..

pa su rekli da možda imam poremećaj imunološkog sustava..

problem je dobiti uputnice za sve pretrage jer znaš kakvo je naše zdravstvo, štede na svemu..

a i meni je već konačno dostasvih liječnika, bolnica, bockanja i pretraga..

a opet naišla sam na forum gdje je žena rekla da je vodila kćerku čak i u pariz i ni tamo nisu liječnici otkrili uzrok temperature..

osjećam se ko izvanzemaljac kad dođem doktoru, jer me svi gledaju kao da sam s marsa pala, i nitko mi ne zna objasniti odakle je imam..

frustrirajuće je to..

što se tiče paničnih napadaja, imala sam dvaput kad sam bila u bolnici, makar nisam mislila da ću umrijeti, ipak sam disala i disala a imala sam osjećaj da ništa od tog zraka ne ulazi u moja pluća, kao da se gušim. zvonila sam onda sestri, a ona kad me vidjela je jednostavno otišla van!!! ostavila me tamo.. onda sam joj pozvonila još jednom i onda je zvala dr. koji mi je dao injekciju normabela pa sam se malo primirila.. odonda nisam imala napadaj panike ali to je bilo jako ružno.. ali ipak sa sobom nosim bočicu vode posvuda kud idem jer to mi je kao neka sigurnost, da ako mi dođe nešto loše, popit ću gutljaj vode i bit će mi bolje..

mene muči depresija i anksioznost.. makar mi ovih dana bude puno lakše jer se mogu konačno naspavati..

ema, guess, girlpower, gdje ste, kako ste? guess, na tebe si posebno mislim ovih dana, držim palčeve..

sad sam se izjadala

clock-img

04.09.2012, 09:55

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

mene svaki veći stres "unazadi" u oporavku,znači taman mislim ajd malo mi je bolje tj. krenilo je na bolje onda se desi neko sranje ,pa hajd dva koraka nazad,pa se opet korak napred pomaknem,pa opet dva nazad i tako u krug ,jbg to mi onda dodje na isto da stojim u mjestu ..noćas sam opet sanjala gluposti pa sam opet prebijena user posted image

ne znam sta da ti kazem za temp. moze biti da je na psihičkoj bazi,ova od 36,9-37,1 čak spada pod normalnu temp,al ona preko toga bas i ne user posted image

clock-img

04.09.2012, 13:01

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

tak to ide kod nas, malo si gori, a puno doli, he,he.. kaj drugo da ti napišem.. ma.. znam.. temperatura je tko zna od čega..

pčelice, boriti se moraš!! ali ne zove se živčani sustav autonomni bezveze, znači da je zaseban, da ga mi ne možemo kontrolirati.. toga smo itekako svjesni, ne?

ah,voljeli bi da je drugačije, ali kad nije.. iz dana u dan, ma iz sata u sat još bolje reći..

barem imamo jedni druge tu na forumu, pa da nam je bar mrvicu lakše, ne?

meni barem jest!

clock-img

04.09.2012, 20:51

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

leptirice primjetila sam da su tvojih par zadnjih postova dosta veseliji nego oni prije user posted image i baš mi je drago zbog toga user posted image user posted image

gdje ste ostale cure ? nije valjda da vam je tako dobro da se necete više sa nama druziti user posted image user posted image salim se,nadam se da ćemo uskoro sve zaboraviti na ovu temu user posted image

clock-img

04.09.2012, 22:32

clock-img

Ema28

pencil-img

9

bog cure,
evo i ja sam tu, malo sam bolje jučer i danas, valjda je gospina trava počela djelovat a i popijem jedan normabel ujutro kad se dignem jer u jutro budem naj nervoznija. Uzimam i hormone štitnjače pa mi valjda triba dok se i oni apsorbiraju. Počela sam ić i na fitnes, neznam koliko će me to držat ali odlučila sam se potrudit maksimalno. godinama nisam ništa vježbala i uspušem se dok se poponjem na prvi kat do stana pa se nadam da će i vježbanje pozitivno djelovat na mene.

leptirice jesi li ikako kontrolirala štitnjaču, moj je otac mjesecima ima temperaturu od 37 do 38 i nisu mu mogli nać uzrok dok se jednom jedan doktor nije sitio da bi ga trebalo poslat na kontrolu štitnjače i ispalo je da je imao nekakav upalni proces na štitnjači, dali su mu neku terapiju i nakon 10-tak dana je bio kao nov. Često ti liječnici ne prepoznaju te probleme, štitnjača je usko vezana sa depresijom, doktori znaju godinama liječit ljude od depresije da bi na kraju saznali da oni u biti imaju usporen rad štitnjače.

clock-img

05.09.2012, 08:16

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

pa, pčelice, vjerojatno od xanaxa sam se malo smirila, ali ne mogu reći da sam sretna i zadovoljna.. barem ne još.. a i naspavam se sad pa nisam tak nervozna.. a možda i AD već ima kakvog učinka kod mene.. od kad pijem lijekove, nisam pustila nijednu suzu.. vjerojatno će terapija djelovati, a danas idem opet na seansu kod terapeuta prijepodne..

kako si ti danas? držiš li glavu iznad vode?

ema, kontrolirala sam hormone prije dvije i pol godine i bili su u redu..

tog se i ja bojim, da nije negdje neka upala a tko će ga znati gdje.. ili možda nešto još gore..

idem danas kod svoje dr. na razgovor i dogovor za daljnje postupke u vezi te temperature.. općenito nisam protiv vađenja krvi ali da me se svako malo zrači sa CT ili RTG, tome nisam baš sklona, bez prijeke potrebe, čisto da se provjeri.. ne znam, vidjet ću danas popodne s njom..

drago mi je da ti je bolje, drži se samo..

pusa svima..

clock-img

05.09.2012, 09:38

clock-img

quess

pencil-img

67

jutro svima
ja sam si danas katastrofa,sinoć sam imala nekakvo blago krvarenje,jutros ništa al izgleda ništa od bebe ni ovaj mjesecuser posted image sad me opet pucaju crne misli,zar nisam dovoljno dobra da imam svoju bebu,što sam zla učinila da ovako patim iz mjeseca u mjesec....ne želim plakat i sažaljevat se,nije u mom stilu,al suze same teku,rasplakala sam se jutros dok sam probala nešto pojest,za vrije vožnje a evo i sad u uredu jedva suzdržavam suze.kako dalje?kako se opustit i ne mislit o tome?

baš sam dosadna sa sobom,sorryuser posted image

pčelice kako si mi ti?jesi se imalo smirila?user posted image
leptirica je zaključujem po postovima puno bolje ovih dana,slažem se sa pčelicomuser posted image
ema,kako se ti snalaziš u ovim "depresivnim vodama" ?user posted image

clock-img

05.09.2012, 10:07

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

pozdrav cure,jutros me svekrva probudila da idem babi dati ljekove jer je ona zaboravila pa mi se sad spava user posted image
kod nas je nešto oblačno pa sam mozda i zbog toga sva uspavana,al ok sam,bar za sad user posted image
Lakse mi je sad kad znam da smo nasli kucu u koju cemo se preseliti,ispalo je sve nabrzinu i hb poštedilo me daljnje muke i nerviranja user posted image jer stvarno ne znam sta bi da to nije tako ispalo ....

ja dok sam bila na zoloftu nisam mogla nijedne suze pustiti čak i da sam htjela,a sad sa calixtom to mi nije nikakav problem user posted image npr. gledam sa majom crtani Casper i svaki put mi zasuze oči jer je jadan uvijek sam i svi ga se boje,a on bi se igrao user posted image ili pročitam neku glupost na netu ja suze ronim,stvarno sam pukla user posted image nisam tuzna il tako nesto,al jednostavno me u tom momentu nesto dirne u srce i ja se raspalčemuser posted image čak mi je i kuma kad je bila ljetos kod mene rekla da ne zna sta se desava samnom,zna me kao osobu koja je sve terala u rodni kraj i nije dala na sebe,a sad cmoljim za svaku sitnicu i sve me vrijedja user posted image

kakvo je stanje kod vas po tom pitanju?

clock-img

05.09.2012, 13:22

clock-img

m600

pencil-img

6732

¸helou cure evo i mene malo k vama...nisam baš najbolje bila zadnjih dana...imala sam neke navale emocija i plakala po cijeli danuser posted image a nervozu u želucu imam po cijele dane i to u tolkoj mjeri da mi dođe nekad da ga izvadim koliko me nervira...i od toga plačem isto i živcira me... umorna sam,iscrpljena, zabrinuta dokad će sve ovo trajati? hoću li cijeli život ovako? doktorica mi je povećala helex na 2 mg dnevno ali ni to ne smiruje "leptiriće u stomaku"...neki dan sam uspred kave u kafiću u naletu emocija odvalila plakati da su svi blijedo gledali u mene... povećala mi je i dozu antidepresiva... baš se jadno osjećam i sve si mislim da se nikad neću naučiti živjeti s ovime i kao da imam neku kaznu... planirala sam na posao za 2 mj,ali s ovakvim stanjem ne vjerujem da ću uspjeti jer su te emocije jače od mene user posted image
quess, polako, bit će user posted image a onda ćemo se radovati i mi skupa s tobom
pčelice drago mi je zbog situacije user posted image
leptirice, xanax te očito smiruje a i sama psiha jer znaš da si sad pod kontrolom liječnika
ema dobro došla i ja sam ujutro najnervoznija da bih si kosu počupala user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

05.09.2012, 15:26

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

draga guess, ne želim ti davati lažnu nadu, ali jesi li ikad čula za implementacijsko krvarenje? kad se plod gnijezdi u maternicu pa žena malo krvari.. ako nije ovaj mjesec, bit će.. samo strpljenja treba, makar znam da ti je jako teško..

pčelice, vidiš da se ipak sve riješilo nekako, barem zasada.. user posted image

m600, nema tu nekakvog recepta posebno, terapeut mi je danas rekao da čovjek uvijek treba vidjeti stvari onakvima kakvi zapravo stvarno trenutno jesu, a ne kakvi bi mi željeli da bude.. zato sad radim na tome da prihvarim da mi sam u depresiji ali i da vjerojatno neću nikad imati djecu.. teško je ali je bolje od uzaludnog nadanja i stalnog razočaranja..

clock-img

05.09.2012, 15:30

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

a i lijekovi mi očito pomažu.. i razgovor s terapeutom, svaki put mi ukaže na nešto na čemu onda radim ili promišljam o tome.. definitivno mi jako puno vrijedi razgovor s njime, čini mi se da se kockice polako poslaguju kod mene.. zasad je ok..samim tim čim sam se naspavala dobro..

clock-img

05.09.2012, 17:06

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

od podne me neki jebeni napadi drze,popila sam xanax nebi li dosla sebi,nekako sam slaba na nogama...ma koma,a mislila sam da ce mi danas biti ok user posted image

clock-img

05.09.2012, 19:54

clock-img

luiza1

pencil-img

47

DRAGA LEPTIRICE!!SADA SAM MALO ČITALA TVOJE STARE PORUKE I JAKO MI JE ŽAO ZBOG SVIH RUŽNIH STVARI KOJE SU TI SE DOGODILE U ZADNJE VRIJEME!!!SAMO SAMO SAM TI HTIJELA REĆI DA NE GUBIŠ NADU JER I MOJOJ KUMI SU NAKON 2 SPONTANA,JEDAN SA TRI MJ I JEDAN SA 6 MJ REKLI DOKTORI DA NJEZINO TIJELO NEMOŽE PODNIJET TEŽINU BEBE!! DANAS IMA 2 ZDRAVA DEČKIĆA I TRUDNOĆE SU JOJ BILE SUPER,MAL JE MORALA MIROVAT I NE SE PUNO NAPREZAT ALI SVE 5!!SJEĆAM SE DA JE NAKON 2 SPONTANOG SVA LJUTA REKLA,S TIME DA SU JOJ DOKTORI SAVJETOVALI DA NE POKUŠAVA VIŠE,REKLA JE DA JE SPREMNA JOŠ 10 PUTA AKO TREBA PROĆ KROZ SVE TO ALI ONA DA ĆE DIJETE IMAT!!! TAKO JE I BILO,SLJEDEĆA TRUDNOĆA JE PROŠLA SUPER!! UGLAVNOM DRŽIM TI FIGEuser posted image user posted image

clock-img

05.09.2012, 22:25

clock-img

m600

pencil-img

6732

pčelice na terapiji ne bi trebala imati paničneuser posted image
kad ideš psihijatru? traži promjenu lijeka
žao mi je što ti je tako...ja sam danas krenula s 2x10mg elicee i nema nuspojava, što više ok sam se osjećala cijeli dan
ali zadnji dani su mi užasni biliuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

clock-img

05.09.2012, 23:10

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

meni ova terapija ne odgovara zato i imam panične...pa trebala sam vec odavno da idem kod dr,al nikako se safatat sa parama user posted image

clock-img

06.09.2012, 10:06

clock-img

Ema28

pencil-img

9

i ja sam jutros nešto nervozna, zadnja 3 dana sam bila super, taman sam mislila kako lagano sve dolazi na svoje kad ono jutros opet neka nervoza u želudcu, opet se osjećam malaksalo da bi mogla cili dan provest u krevetu. A dan je započeo ok, digla sam se, odvela malenu u vrtić, vratila se doma i sad kad bi trebala spremit ručak pa na posao ja se ne mogu pokrenit.Nekako me uvik zezne kad radim popodne, uvik sve radim na brzinu i uvik me neka panika, u 80% slučajeva na posa odem gladna jer od nervoze ne uspijem ništa pojest. a kad radim jutro totalno druga priča. Neznam od čega me hvata nervoza. Na poslu mi je super, za razliku od prijašnjih poslova ovde je i ekipa i atmosfera dobra. Imam osječaj kad sam jutro da onda mislim kako će sve obaveze brzo proć i brzo ću bit doma a kad sam popodne onda imam osječaj da danu nikad kraja. ajme neznam ni sama osim da ću ako nastavim ovako dobit čir na želudcu.

quess znam da ti je dosta slušanja kako će sve bit u redu, kako se samo moraš malo strpit ali moraš bit svjesna da sama sebi stvaraš pritisak i da je teško zatrudnit u takvom stanju. probaj promjenit svoj život na način da se više baviš stvarima koje te usrečuju da nađeš neke hobije, trči malo čisto da se ispušeš. Moja je prijateljica bila u zagrebu, rijeci, splitu i ljubljani kod ginekologa i svi su joj rekli da nema šanse da dobije bebu, da ako i uspije zatrudnit neće izvuć trudnoću do kraja. ona se pomirila s tim i posvojila predivnu curicu, mala nije napunila ni godinu dana ona je ostala trudna i sad ima još i predivnog dečka. Doktori su ti to protumačili da tek kad se totalno opustila i ispunila sa ljubavlju prvog djeteta uspila je zatrudnit i bez ikakvih problema izgurat trudnoću i sad ima dvoje predivne djece. zato ti kažem ne rezmišljaj o tome, dogodit će se kad budeš najmanje mislila na to. Ja znam da je to glupo za reč a i tebi za čut ali ti se trebaš opustit i sve će doć na svoje.

leptirice ja bi na tvom mjestu ponovo kontrolirala štitnjaču, prošlo je puno vremena a moguće je i da ti je sav stres i nervoza nešto poremetila. vjeruj mi ja sam imala puno problema sa štitnjačom tako da znam da baš i nije sve jednostavno. Ja sam uvjerena da je moja štitnjača i kriva za moje trenutno stanje jer sam zbog nje prošla svašta od vijesti da imam karcinom, pa operacije pa radioaktivna terapija koja prvi put nije ništa djelovala, pa ponavljanje svega, to me i je izludilo najviše. Ne želim te plašit ali ništa ti ne znači izvadit krv i napravit ultrazvuk, nije nikakvo zračenje a puno ti može značit.

clock-img

06.09.2012, 11:51

clock-img

m600

pencil-img

6732

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

meni ova terapija ne odgovara zato i imam panične...pa trebala sam vec odavno da idem kod dr,al nikako se safatat sa parama user posted image

joj ludiceuser posted image
i ja sam jutro nervozna...čitam po netu da si pomognem bilo kako...pa knjige panic away? jel ju netko pročitao?
pa medicinska hipnoza... ma nema šta nisam istraživala user posted image
i na kraju svugdje nađem da jednostavno je sve ovo samo stres i traume i da je to nešto što čovjek mora sam riješiti u svojoj glavi...zašto nema magičnog štapića????????????????? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

clock-img

06.09.2012, 14:07

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

danas sam ujutro išla kontrolirati štitnjaču, vadila sam krv. za desetak dana će nalazi biti gotovi. pa ćemo vidjeti.

cure drage, ne znam šta da napišem više. stalno tješimo jedna drugu.

draga luiza, ja sam trenutačno premorena i preiscrpljena od svega toga i od trudnoće i od razmišljanja o njoj, sad neka vrijeme učini svoje da se oporavim malo pa ću polako kroz par mjeseci raditi nalaze koji mi trebaju, pa ću vidjeti kakvi budu i onda u zg kod vrhunskih stručnjaka po mišljenje. taman i da mi sad daju dijete u ruke i kažu da je moje, ja se ne bih bila sposobna brinuti za njega. meni je potreban oporavak sad prvenstveno. imam još vremena.

rado bi da možemo napisati da smo dobro i da nam je svima super, ali ponavljam, moj terapeut je rekao da treba moći spoznati svoje trenutno stanje i raditi na tome sad.
a onda polako dalje.

sve vi imate djecu i polako shvaćam s kako vam je teško brinuti se o njima i boriti se za sebe i za svoj oporavak.

makar mi je dr. rekla da ja ne patim od teških psihoza i td. i da nema razloga da mi ne da li

potvrdu ako bude trebalo i ako budemo ulazili u proces posvojenja. rekla je da onda pola socijalnih radnika i ljudi uopće ne bi imalo djecu niti se bilo sposobno brinuti za njih jer je depresija u današnje vrijeme jako česta bolest i da ne spada u domenu duševnih bolesti o kojim sam čitala da priječe ulazak u posvojenje.

činjenica je da sam bolje sad kad sam na terapiji i polako učim živjeti sama sa sobom i s tim što mi se dogodilo.

a boravak u bolnici za mene ne dolaziu obzir mislim radi toga jer sam jako sklona bakterijskim infekcijama i uvijek kad sam bila u bolnici sam pokupila neku beštiju.

umorna sam već od toga.

clock-img

06.09.2012, 14:42

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: m600

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

joj ludiceuser posted image
i ja sam jutro nervozna...čitam po netu da si pomognem bilo kako...pa knjige panic away? jel ju netko pročitao?
pa medicinska hipnoza... ma nema šta nisam istraživala user posted image
i na kraju svugdje nađem da jednostavno je sve ovo samo stres i traume i da je to nešto što čovjek mora sam riješiti u svojoj glavi...zašto nema magičnog štapića????????????????? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja ću da te lupim nekim štapom po glavi,a ti zamisli da je to čarobni štapić user posted image user posted image