odlično pčelice!!! treba se truditi, jer ako odustanemo...onda nije dobro!!! bravo!!! živjeti u trenutku, ne razmišljati o sutra, preksutra, tako bi trebali.. osim kad su u pitanju važni životni problemi, oni zahtijevaju pozornost, naravno..
moja temp. je slučaj za sebe, kreće se od 36.9-37.1 do 37.7 max. je išla, s time da ove manje ni ne osjetim, kod većih se osjećam loše i iscrpljeno.. a kad idem nešto raditi, usisavati ili nešto malo teže, odmah se oznojim i koža mi postane hladna i vlažna..
nadala sam se da će sa lijekovima i temperatura proći, ali ništa..
počela sam je mjeriti iza prvog spontanog, znači prije tri i pol godine i odonda je stalno imam..
čula sam teorije da je ona reakcija organizma, tj. otpor prema dosadašnjem životu, jer nisam u miru sama sa sobom, pa može biti i to.. tko bi volio svojevoljno živjeti ovakav život?
a neki su mi rekli da postoji neko infektivno žarište u tijelu i da ono izaziva temperaturu. to me više zabrinjava, jer ako je to, tko će ga znati gdje je..
pa su rekli da možda imam poremećaj imunološkog sustava..
problem je dobiti uputnice za sve pretrage jer znaš kakvo je naše zdravstvo, štede na svemu..
a i meni je već konačno dostasvih liječnika, bolnica, bockanja i pretraga..
a opet naišla sam na forum gdje je žena rekla da je vodila kćerku čak i u pariz i ni tamo nisu liječnici otkrili uzrok temperature..
osjećam se ko izvanzemaljac kad dođem doktoru, jer me svi gledaju kao da sam s marsa pala, i nitko mi ne zna objasniti odakle je imam..
frustrirajuće je to..
što se tiče paničnih napadaja, imala sam dvaput kad sam bila u bolnici, makar nisam mislila da ću umrijeti, ipak sam disala i disala a imala sam osjećaj da ništa od tog zraka ne ulazi u moja pluća, kao da se gušim. zvonila sam onda sestri, a ona kad me vidjela je jednostavno otišla van!!! ostavila me tamo.. onda sam joj pozvonila još jednom i onda je zvala dr. koji mi je dao injekciju normabela pa sam se malo primirila.. odonda nisam imala napadaj panike ali to je bilo jako ružno.. ali ipak sa sobom nosim bočicu vode posvuda kud idem jer to mi je kao neka sigurnost, da ako mi dođe nešto loše, popit ću gutljaj vode i bit će mi bolje..
mene muči depresija i anksioznost.. makar mi ovih dana bude puno lakše jer se mogu konačno naspavati..
ema, guess, girlpower, gdje ste, kako ste? guess, na tebe si posebno mislim ovih dana, držim palčeve..
sad sam se izjadala