writing-img

RE: Depresija u trudnoći

clock-img

29.08.2012, 15:30

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

Kad sam uzimala fevarin prije dvije godine onda sam odmah, ali baš odmah osjetila promjenu, sad ćemo vidjeti. Nisam još počela, tek u petak ću. Ali kad sam bila kod njega kao da su mi sve brane popustile i rekla sam mu kako se stvarno osjećam a ne onako kako sama sebe uvjeravam da se osjećam. Stvarno stanje stvari je puno gore nego kaj sam uopće i mislila, ali mi je cijeli život takav, potpuno drukčiji od onog koji sam mislila da ću živjeti.

Odmah mi je dao ljekove, da se prvo malo oporavim i onda ćemo polako dalje, kaže on.

Žao mi je jedino jer sam si zatvorila vrata za posvojenje, jer je potrebna potvrda doktora da ne bolujemo od duševnih bolesti, a koliko znam depresija spada pod duševne bolesti. To mi je jedino žao.
Čak razmišljam da počnem pušiti a zaklela sam se da neću ali me vuče opet cigareta.Danas sam kod svekrve spušila jednu cigaretu i bila mi je ok,sad bi još jednu, a onda još jednu i tak dalje.. Vidjet ću još za cigarete.

Neki ljudi očito ne mogu bez ljekova, a poslije mamine smrti očito da i ja spadam među te ljude.

Želim dobiti volju za životom i želim željeti živjeti i dobro je da sam se otvorila i izrekla sve stvari koje su me tištile, duboko unutra..

Pčelice a kako ti napreduješ sa svojom psihoterapijom? Jesi li našla koga kod koga bi mogla ići?

< Poruku je uredio anaxx -- 30.8.2012 9:52:28 >

clock-img

29.08.2012, 15:40

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

našla sam u osječkoj bolnici i privatno u osjeku,al još nisam nista konkretno presuzela user posted image čekam nešto,a ne znam ni ja sama štauser posted image
i ja sma počela ponovo pušiti nakon tri godine pauze,nek te to ne opterecuje ako počneš u redu,ako ne još bolje user posted image postupi onako kako ti misliš da će ti biti lakše..to nije toliko bitno sad u tom trenutku kad su ti neke stvari puno važnije za rješavanje...

< Poruku je uredio anaxx -- 30.8.2012 9:52:48 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

29.08.2012, 16:18

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

zašto nisi? što čekaš? bojiš se?

voljela bih zapaliti, ali znam da ne bi onda stala na par cigareta već bi išla dalje idalje.. i mami sam obećala da neću pušiti, a ona je umrla od raka pluća i bila je strastveni pušač,tako da.. a da bi mi pasalo bi. vidjet ću dok krenem s lijekovima ako bude jako velika želja, pušit ću. živim sad, a ne sutra.ne?
ti piješ ad i neki antiksiolitik ili samo ad? ako trebaju lijekovi da bih se bolje osjećala neka, zaslužila sam da se osjećam ok a ne stalno kao neko govno.

tek sam danas shvatila koliko sam duboko zaglibila i da se nisam uopće oporavila od mamine smrti, a sve ono kaj je uslijedilo s trudnoćama me je samo tuklo dublje i dublje u ponor.

samo da mi muž i ja ostanemo zdravi pa će biti bolje.

< Poruku je uredio anaxx -- 30.8.2012 9:53:15 >

clock-img

30.08.2012, 09:09

clock-img

quess

pencil-img

67

leptirice ja mislim da ti je temperatura na psihičkoj bazi,meni je kad sam pauzirala sa zoloftom bila mjesec i po 37.4 a svi nalazi uredu,osim tlaka koji je sa mojih "normalnih" 110/70 skakao svakodnevno na 170/140 i bezveze sam gubila vrijeme liječeći temp i tlak a čim sam počela ponovo uzimat zoloft sve se vratilo u normaluuser posted image
Meni je prvi put kad sam počela uzimat zoloft prvih par dana bilo gore,samo sam plakala i nisam imala volje ni za čim ( nije da te plašim nego ti samo želim reći da je to normalno,da se ne prepadneš ) a pravo poboljšanje je nastupilo kroz neka 2 tjedna, ja sam ponovo na zoftu i neću ga prekidat jer konačno se osjećam bolje i ona sam stara u priliku i najvažnije nitko ne bi na meni rekao da imam ikakvih problema i da uzimam kakvu terapijuuser posted image
Otvori se mužu,sve mu reci,vjeruj mi,neće mislit da si luda nego će skontat što te muči i kako ti pomoć,veće su šanse da se udalji od tebe ako se povučeš u sebe i ne dijeliš probleme sa njim nego ako mu priznaš da si loše,da ti treba razumjevanje i podrška,malo nježnosti i da se osjetiš da se netko brine o tebi i da se imaš na koga oslonituser posted image
A glede moje "vještice" treba doć za nekih par dana,jutros mi vrag nije dao mira pa sam uradila test i ništa,50% mene se tješi da je još rano zauser posted image a drugih 50% se već sprema za naredni mjesec i novu borbu za dugoočekivanuuser posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 30.8.2012 9:53:29 >

clock-img

30.08.2012, 09:28

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

ja sam danas koma zbog situacije od juče,nista nisam spavala samo sam se okretala ko na raznju iako sam se nakrkala tabletama,noge su mi same strikale po krevetu,jutros sam ustala sva ko prebijena,povraća mi se valjda od nervoze,u zeludcu kao da imam kamen,ma sva sam nikakva user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 30.8.2012 9:53:44 >

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

30.08.2012, 10:37

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

u tome i jest problem, kad me ne shvaća, ne zna kaj da mi kaže. ja mu se povjerim, pričam onašoj dječici, o mami, o onome kaj me muči a njemu o sve polako već ide na živce, velim mu da trebam podršku od njega i potporu i da bi se malo družila, a on onda grli mene i gleda tv, ko da sam prozirna se osjećam. i onda ustanem i odem od njega i samo me tuga ovlada, ja sam ipak u tome svemu jako jako sama. zvala sam jučer sve frendice i nisu htjele ili nisu mogle doći, imam jednu u koju sam jako razočarana jer sam ja bila kraj nje kad joj je bilo najteže aona mene sad odbija. zbilja se nadam da mi budu tablete pomogle. a trebam nekog da me utješi i da mi kaže da će biti sve u redu i onda si mislim da sam ja ta koja previše očekuje odnosno nema od koga očekivati jer ta pomoć ne dolazi. s druge strane vječiti sam mu dužnik jer je na svoj način ipak kraj mene i nije me napustil samo me ne zna utješiti onako kako to meni treba. sama sam cijele dane, nikog svog nemam, tako se osjećam.nadam se barem da će terapija pomoći da se osjećam bolje.

a temperatura da je bar od živaca, pa da se s terapijom smiri, da se toga riješim.

guess, držim palčeve!!

draga mala pčelice, zbog čega nisi mogla spavati? muči te nešto na podsvjesnoj razini, zar ne?

< Poruku je uredio anaxx -- 30.8.2012 10:40:50 >

clock-img

30.08.2012, 10:52

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

leptirice nije podsvjest nego java...trebamo se iseliti iz ove kuce gdje smo sad do nove godine,a ne znamo ni gdje ćemo ni šta ćemo u sred zime user posted image

clock-img

30.08.2012, 11:39

clock-img

Ema28

pencil-img

9

drage moje cure, evo čitam malo vaše postove i tješim se da nisam sama na ovom planetu, da se ne osjećam samo ja ovako grozno. Ja nisam nikad uzimala AD osim onih na biljnoj bazi koji su mi mogla bi reć pomogli pa sam ih prije par mjeseci prestala uzimat i bila sam ok ali zadnjih par dana sam koma. drži me strašna nervoza i užasni strah, svakakve mi gluposti padaju na pamet i imam osječaj da ludim, zadnja dva dana nisam ni išla na posa jer sam dobila proljev i temperaturu. sinoč sam mislila da sam malo bolje pa sam onda čula neke ružne vijesti pa sam ponovno u komi. šta se tiče spavanja tu se stanje bar popravilo, prospavam cilu noć iako je bilo perioda kad bi se probudila oko 3-4 i bila budna do jutra. ali snovi su mi rastreseni kao i ja sama. Suprug mi je velika potpora u svemu ali koliko se god on trudi ja imam osjećaj da me ne razumi jer niko ko nije to prošao ne može razumiti tako nešto. Ja pokušavam izbjeći AD uzmem samo normabel kad mi je loše. Želim ovo riješiti sama sa sobom ali neznam kako, mislim da trebam razgovarat s nekim ali mi je neugodni i teško je razgovarat s ljudima koji te ne razumiju.

clock-img

30.08.2012, 12:55

clock-img

quess

pencil-img

67

pčelice ne daj se,naći ćete već kakvo rješenje,možete li se preseliti nekom od rodbine,prijatelja dok se ne snađete?
leptirice jesi bolje?
ema dobro došla,mi smo tu da pomognemo ako možemo,meni je razgovor pomagao al ja se kunem u AD,pila sam ih,pa prestala,sad ih opet pijem i neću ih ostavljat user posted image jer sam sad konačno superuser posted image

clock-img

30.08.2012, 22:42

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

ajme draga pčelice, nisam znala da imaš tih problema.. vjerujem da patiš isto tako ne znam šta da ti kažem da te utješim osim da se nadam da ćee naći neko rješenje.. vjrujem da nećete završiti na cesti.. kako ste se snalazili sve ovo vrijeme? vjerujem da imate dug staž kao podstanari.. dosad ste se nekako nosili s time, zar ne? držim palčeve sa uskoro nađete neko rješenje.. to je svaran problem i vjerujem da se jako loše osjećaš zbog njega..

guess, nadam se da ću i ja uskoro biti ta koja će postati opet svoja uz pomoć ad, jedino ne znam piješ li antiksiolitik kakav uz njega, meni je propisao terapeut xanax sr, nadam se kratkoročno samo.. idem dr. tj, k njemu opt pa ću ga pitati kako dugo moram piti xanax.

a i ad se malo bojim jer ovaj moj spada pod dosta jake od 20 mg je, dok sam prije pila fevarin koji je dosta slab. bojim se da ne dobijem neke reakcije ili nuspojave od njega, tipa smanjeni libido ili nešto.. od preksutra ga počinjem uzimati..

ema, voljela bih da nas je čim manje na ovom forumu a sve nas je više.. šteta.. ali došla si među grupu sebi sličnih ljudi i bit ćemo ti podrška.. i ja imam muža koji mi želi biti podrška ali me ne shvaća i nepravedno je od mene da tražim to od njega jer on se ne može staviti u moju kožu ali mi je svejedno drago da ga imam..

počela sam pušiti, rekoh sama sebi, sad živim a ne sutra iako se meni puši, pušit ću.. treba mi to u ovom trentku.. dva put sam prestala pušiti pa ću opet kad za to dođe vrijeme..

ostale cure, gdje ste? kako ste? vjerojatno dobro kad vas nema na forumu..

clock-img

30.08.2012, 22:48

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

ema, ako sama sebi ne možeš pomoći a osjećaš se loše, to su prvi znaci depresije.. mi bismo sami sebi voljeli pomoći a ne možemo.. osvjestila sam to prije par dana, da sam ušla u depresivnu epizodu, moj terapeut mi je ukazao na to.. željela sam se svom silom osjećati bolje a ne mogu. pa mi je propisao antidepresive uz psihoterapiju.

nemam problema sad mu reći ono što me muči jer znam da sam došla na pravo mjesto po odgovore za sebe, a ad mi je itekako potreban dok sam se još prije par dana uvjeravala da nije. voljela bih da dobro odgovorim na njega pa da mogu reći kao guess da se konačno osjećam super od njegam i da postanem opet ona stara vesela vedra optimistična osoba od prije ovih svih trauma koje su mi se izdogađale.

clock-img

31.08.2012, 01:27

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

leptirice ja se cijeli svoj zivot seljakam sa jednog mjesta na druge,iz jedne kuce u drugu i tako u krug i sad stvarno više nemam ni snage ni volje da se ponovo selim i da trazim drugu šupu ,kako ih ja zovem...
juče i danas sam popila ne znam ni ja koliko xanaxa al slabe vajde od njega kad me to izjeda tako da mi ni on ne pomaze...
a sto se tice jačine ad ja sam pila zoloft od 50 mg,cefixim sam ispočetka pila 30 mg,pa sam na svoju ruku smanjila na 15 mg jer sam mislila da cu se skidati sa ad,al poslje ove situacije nema šanse da mi to uspije,svejedno moram viditi sa dr da mi prepise neke druge i jace ad inače ću prošvikati načisto user posted image

clock-img

31.08.2012, 08:43

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

draga pčelice, znači imaš nažalost iskustva s tim stvarima.. ah.. da ti barem mogu reći bit će u redu, kad to niti ti niti ja ne znamo. sad bih mogla napisati hrpetinu svega i svačega, ali neću, jer čovjek treba biti realan. to je stvaran problem koji imaš i neće otići ako se budemo tješili i hrabrili ma bit će bolje. s njim se treba nositi.. mogu ti jedino reći da se ne smiješ predati i da se moraš boriti, ako možeš, do kraja. takav je život, pun razočaranja i gubitaka, stalno.. to sam naučila.
možemo se jedino truditi svojski jako da održimo glavu iznad vode i da plivamo a ne potonemo.
znam da sad nemaš snage i suosjećam s tobom, jer nemam je ni ja. mislila sam da imam, ali vidim da nemam. ništa, jedino ti sotaje pretraživanje oglasa i informiranje i nada da ćete naći nešto povoljno za sebe. MORAŠ SE BORITI!!!!!!

clock-img

31.08.2012, 10:25

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

leptirice mi zivimo u selu u slavoniji,nikakvi oglasi tu ne pomažu...gledali smo po selu neke kuce,al ni jedna nema da je dobra za stanovanje sve su ruševine,ono sto je imalo normalno je vec zauzeto...a ne znam nesto ćemo morati iskemijati,u grad nemozemo,a i ne odgovara nam jer se bavimo poljoprivredom,a i onda bi morali plaćati stanarinu,a ovde to nismo...znam samo da ne znam ništa i da će se nešto morati riješiti ....

clock-img

31.08.2012, 13:29

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

draga pčelice, znam, dođe ti da odustaneš od svega, koliko se jadno osjećaš.. poznat mi je taj feeling.. ali MORAŠ NAĆI SKRIVENU SNAGU U SEBI ZA ŽIVOT, JEDNOSTAVNO MORAŠ JER DRUGOG IZBORA NEMAŠI DRUGO TI NIŠTA NE PREOSTAJE!!! KAD TI KAŽEM, DOĐE MI DA SE PREDAM I DA NE MOGU DALJE ALI SI MISLIM KOJA BI KUKAVICA BILA I RAZOČARANJE SAMA SEBI. STALNO SE HRABRIM I HRABRIM I TJERAM DA IDEM DALJE.. POSUSTANEM, POKLEKNEM, PADNEM. ALI ZNAM DA SE MORAM DIĆI I NASTAVITI, TAKAV JE ŽIVOT. PUN RAZOČARANJA, GUBITAKA S VRLO MALO SREĆE I ZADOVOLJSTVA.. UMJESTO MENE TO NIKO NE MOŽE, SAMO JA.. ZATO, PČELICE - DA SE NISI PREDAVALA, MORAŠ SE BORITI ZA SEBE I OBITELJ!!!!

clock-img

31.08.2012, 13:53

clock-img

Ema28

pencil-img

9

Bog cure, ja sam danas nešto bolje, jučer sam se dobro isplakala pa sam danas malo bolje a i počela sam pit gospinu travu, ona mi je zadnji put dosta pomogla. Što se tiče ad bojim se njihovih nuspojava zato ih izbjegavam ali rekla sam sebi ako ovo potraje neću se previše opterečivat nego ću tražit nešto.
Jučer mi je moja mala djevojčica cili dan govorila koliko me voli, valjda i oni osjete kad mi nismo dobro i to me još više muči jer ne želim svoje stanje projecirat na nju.
Pčelice znam kako ti je, ja sam se do prije tri godine stalno selila, svaki put bi se šokirala koje rupe nude za koje novce, to je grozno. Al hvala Bogu roditelji od mog supruga su se odselili na selo i nama ostavili stan, to je spas samo takav. Plačamo kredit jer smo ga renovirali jer je bio star i užasan ali znamo da plačamo nešto što je naše i to je veliko olakšanje. Kad bi se morala još jednom selit ja mislim da bi pukla, tako da te skroz shvačam. Nadam se da će te i vi uspit nešto iskombinirat i da će te ubrzo nać nešto.

clock-img

31.08.2012, 17:34

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

eh, da.. svaka hiža svoga križa ima..

dobila sam xanax sad, neke konjske tablete, od 1 mg su, jadva čekam da se konačno naspavam pošteno..
a ad se zove paroxetin pharmas,ako ima tko iskustva molim da podijeli sa m
nom..
nadam se da bude se situacija uskoro razriješila pčelice..

clock-img

31.08.2012, 17:57

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

leptirice ja pijem xanax od 5 mg,po potrebi popijem pola ili cijelu...a za te ad nisam čula user posted image mozda ce druge cure vise znati ako ga je koja koristila....

clock-img

01.09.2012, 00:12

clock-img

Ema28

pencil-img

9

leptirice paroxetin pharmas ti je isto što i Seroxat, Paluxon, Paroxin Farmal, Deprozel, to su ti sve isti generički lijekovi samo su drugi proizvođači. I mislim da postoje jačine 20 i 30mg.
Možeš to pogledat na hzzo stranicama, tamo imaš tražilicu za lijekove i ako upišeš generički naziv lijeka izbaci ti sve lijekove sa tim sastavom.

Danas sam na tv-u čula jednu rečenicu koja me onako pozitivno dirnila pa ću je podjelit s vama, ide nekako ovaka ''svaka travka ima svog anđela čuvara koji joj kad se savije šapne da se ispravi i raste'' Cure moje moramo i mi gledati vedrije i gurati dalje, dignuti se i ići dalje, nije lako al mi to možemo.

clock-img

01.09.2012, 09:34

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

draga ema, hvala ti na odgovoru. danas sam popila prvu tabletu a jučer xanax, i konačno se naspavala, da me muž nije probudil, spavala bi i dulje. spavala sam jedanaest sati. a za paroxetin ćemo vidjeti.

često pročitam ili čujem nešto što mi djeluje kao motivacija za ići dalje, ali me onda svakodnevica opet spusti na zemlju ali ja se i dalje bodrim i pokušavam utješiti jer drugog izbora mi nema.

pčelice, u mislima sam s tobom i tvojim problemom, suosjećam.

ema, hrabra si kad to tako podnosiš, i k tome bez lijekova. svaka čast.

clock-img

01.09.2012, 09:49

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

dobro jutro cure moje,ja sam danas opet kao prebijena,cijelo tijelo me boli ne znam više od čega,psiha mi je nula bodova,skroz sam rastrojena,sanjala neke gluposti noćas...osjećam se kao da nemam kapi snage u sebi user posted image ne znam dal je neko od vas koristio onaj supradyn richarge šumece tablete za podizanje energije?

< Poruku je uredio mala pcelica -- 1.9.2012 9:50:56 >

clock-img

02.09.2012, 13:33

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

bok, pčelice. nisam koristila to, ali za podizanje imuniteta i energije općenito je dobro koristit kapi od propolisa i jedna žlica meda pomiješana s sokom od pola limuna sve to izmiujješano u čaši mlake vode,ujutro natašte.

koristila sam još i čaj od neoljuštene zobi ima za kupiti u dućanima zdrave prehrane. na litru hladne vode se stavi šaka zobi i pusti da zavrije. vriti treba 20 min. ostaviš da se ohladi i onda procijediš. fini je za piti a blagotvoran za baš sve, od crijeva, želuca, mjehura, za živce.. baš za sve. pola kg neoljuštene zobi sam platila jedanaest i pol kuna u bio i bio trgovini. mislim da ima i u dm za kupiti.

a najvažnije od svega je DA ŽIVIŠ U SADAŠNJEM TRENUTKU, POKUŠATI NE BRINUTI SE KAJ BU BILO ZA PET MINUTA A KAMOLI ZA JEDAN DAN JEDAN MJESEC I TD. mi paničari smo skloni jako brinuti se zbog toga kaj će biti, unaprijed se sekiramo a za to vrijeme život prolazi kraj nas..

btw, samo jednu ingo molim, jučer sam počela piti ad, zanima me kaj se događa ako sam popila cijelu tabletu obadva dana umjesto pola kako mi je dr. rekao. jer sam upravo to napravila, od sutra ću piti pola tablete.. uopće sam zaboravila da mi je rekao pola tablete piti, a ja sam popila cijelu i jučer i danas.. sad se osjećam u najmanju ruku čudno, ali sama sebi objašnjavam da je to od tablete da će proći.. hoće li, ili??

clock-img

02.09.2012, 13:41

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

hej leptirice,nastavi sad po pola tablete jer ako odmah krenes sa velikim dozama mozes da izazoves kontra efekat...
ja opet noćas nisam nista spavala,i ono sto jesam sanjala sam neke gluposti koje me dodatno iscrpe,nervozna sam,samo hodam po kuci ko muva bez glave,pa sjednem za komp,pa legnem,pa se ustanem pa se opet vrtim po kuci i tako u nedogled ,nikako da se smirim,pušim jednu za drugom ne gasim user posted image ne znam kud bi sa sobom,a ništa mi se ne radi,nekako imam osjećaj da bi najradije da nestanem sa lica zemlje il da sve ovo prespavam pa da se probudim kad svijet bude ljepšiuser posted image

clock-img

02.09.2012, 18:40

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

RAZUMIJEM D SE TAKO OSJEĆAŠ, VELIKI JE PRITISAK NAD TOBOM, PA JE TO NORMALNA REAKCIJA NA TAJ PRITISAK, SHVAĆAM..

DRAGA PČELICE, DA BAREM IMA NAČINA NA KOJI DA TE UTJEŠIM, ALI JA JEDNOSTAVNO NE ZNAM KAJ DA TI VIŠE KAŽEM, OSIM DA TI ŠELJEM POZITIVNE MISLI I NADU DA ĆETE USPJETI RIJEŠITI PROBLEM. NADAM SE DA I BAREM MALO POMAŽE TO KAJ SE IMAŠ NEKOME ZA IZJADATI TKO TE RAZUMIJE..

DRAGA PČELICE, STVARNO SE NADAM DA ĆETE NAĆI NEŠTO, JER ŽIVJETI U TAKVOM STANJU, TO JE GROZNO U NAJMANJU RUKU REČENO.. GROZNO.. ŽAO MI JE..

HVALA TI NA INFORMACIJI ZA AD, IMAM OSJEĆAJ DA MOGU SKOČITI DO MJESECA, PUNA ENERGIJE, A ONDA KRENEM ŠETATI SAD POPODNE I SKUŽIM DA SAM STVARNO ISCRPLJENA, JER NISAM MOGLA ODŠETATI ONU SVOJU RUTU.. A NIJEM IBILO ZA OSTATI DOMA, JER SAM MISLILA DA ĆU IZ KOŽE ISKOČITI..

clock-img

03.09.2012, 06:37

clock-img

Ema28

pencil-img

9

ja evo ustala rano i spremam se na posa, jučer sam se jako loše osjećala, pa sam popila jedan normabel i bilo mi je bolje ali sam bila umorna i iscrpljena jer cili dan nisam mogla ništa jest. to mi se desi kad me god uhvati nervoza, izgubim apetit i hrana mi se gadi. sad se samo nadam da će mi današnji dan proći ok. danas sam odlučila počet i vježbat ne bi li se bar malo bolje osječala. jučer sam bila strašno nemirna, tako sam se probudila i to me je držalo pola dana, jutros se bar nisam tako probudila, a i popoila sam normabel prije spavanja pa se nadam da će bit bolji dan.
Drage moje i vama želim miran dan!