cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Depresija u trudnSći

clock-img

17.08.2012, 15:47

clock-img

m600

pencil-img

6732

i ja sam bila protiv lijekova,ali ja sam zbilja svašta prošla i dosta stresa imam stalno tako da meni su nužni user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

17.08.2012, 16:22

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

ako budem morala i ja ču ih piti.. zasad nisam ništa dobila, prvo da vidimo da li bude išlo ovako..

slažem se da su potrebni za liječenje, nisam protiv njih.. nakon druge trudnoće, prije dvije godine sam pila fevarin AD - I MISAR, BEZ NJIH NE ZNAM KAKO BIH PREŽIVJELA..

sad sam znala što me čeka, pa sam se na neki način i znala pripremiti, pa ću pokušati sa psihoterapijom prvo.. trebala sam odmah prije dvije godine otići ali nisam bila dosta pametna.. uvijek je nešto drugo bilo važnije i bitnije i od toga..

sad sam konačno posložila prioritete, prvo ja pa onda sve drugo i svi drugi..

clock-img

17.08.2012, 16:50

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

od ponedeljka svejedno moram ići kod svoje dr da mi prepiše AD pa cu je usput i traziti uputnicu za psihijatra ,rekla je ona sestra u bolnici da se ne narucuje za prvi pregled nego se samo dodje...raspitacu se još i za vukovar,mozda ima i tamo neki "normalan" psihijatar pa mi on preporuci nekog psihoterapeuta,to mi je puno bliže ...
da,bitno je da sma preduzela nešto user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

17.08.2012, 17:44

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

raspitaj se, samo naprijed!!

eto, ide sve pomalo..

user posted image

clock-img

17.08.2012, 20:58

clock-img

quess

pencil-img

67

drage evo i mene malo do vas, konačno user posted image . ovih sam dana u gužvi i stisci sa vremenom, posao, odlazak na folikulometriju a doma kad dođem ne izlazim iz kreveta, "iskorištavam" dragog non-stopuser posted image i držim fige da za koji tjedan ugledamuser posted image

kako ste mi vi,sve redom-pčelice,leptirice,m600,girlpower?user posted image

clock-img

17.08.2012, 21:05

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

ma ja sam ko zmaj user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

17.08.2012, 21:24

clock-img

girlpower

pencil-img

301

Ide ide,sam se topim pa sam živ,živčana.,user posted image zapravo sve sam ludja,mal se smijem mal zivcanim,netko i to mora.
Guess(valjd sam dobro napisalauser posted image )drzim ti figice VELIKEEE

13.04.2000 miko
20.02.2003 gago
17.06.2005 beba
15.08.2010i jedina princeza zvana JEJA

clock-img

17.08.2012, 21:31

clock-img

m600

pencil-img

6732

ja sam danas odličnouser posted image
doduše i jučer sam bila ok,ali danas presuper user posted image dugo se nisam osjećala ovako kao danas
jedino me adrenalin pere 24h dnevno,ali nestat će i on valjda user posted image
idem u krevet
laku noć cureeeuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

clock-img

17.08.2012, 21:31

clock-img

girlpower

pencil-img

301

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

pcelice sta to treba da znaci?da rigas vatru na sve oko sebe?user posted image user posted image user posted image

13.04.2000 miko
20.02.2003 gago
17.06.2005 beba

clock-img

17.08.2012, 21:37

clock-img

girlpower

pencil-img

301

M600 slatke snove,kakav ti bio dan takva i noc,i sutra tako!user posted image

13.04.2000 miko
20.02.2003 gago
17.06.2005 beba

clock-img

17.08.2012, 22:18

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: girlpower

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

pcelice sta to treba da znaci?da rigas vatru na sve oko sebe?user posted image user posted image user posted image

eeee baš to user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.08.2012, 22:20

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

IZVORNA PORUKA: m600

ja sam danas odličnouser posted image
doduše i jučer sam bila ok,ali danas presuper user posted image dugo se nisam osjećala ovako kao danas
jedino me adrenalin pere 24h dnevno,ali nestat će i on valjda user posted image
idem u krevet
laku noć cureeeuser posted image

ma operi i ti njega user posted image

clock-img

18.08.2012, 08:22

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

drago mi je da ste dobro, to je tako lijepo pročitati, a isto tako i jako velika rijetkost na ovim našim stranicama.. samo neka potraje!!!

ja se probudila, nakon isprekidanog sna, svašta sam sanjala..

imat će taj moj terapeut puno posla sa mnom, svaki dan otkrivam neka nove stvari iz podsvjesti..

danas popopdne ću si priušštiti mali izlet, ovih dana ne izlazim iz kuće kad mi je dr. rekla mirovati, idem s dragim do vikendice malo da se družimo..

tako bih voljela ovu trudnoću izbaciti iz glave, izluđuju me misli - kaj će biti, kako će biti.. trebamo li uopće posvojiti? kaj nam još život nosi? prestravljena sam radi svega toga..

drage moje, toliko pitanja a nema odgovora, grozno..

clock-img

18.08.2012, 19:59

clock-img

m600

pencil-img

6732

kako ste danas? ja ok cijeli dan do maloprije kad me opalila tuga opetuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

clock-img

18.08.2012, 20:25

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

m600 poznato mi je to.. kratkotrajno osjetiš sreću, ali začas opet na isto dođe, opet tuga, samo tuga..

ma.. ponekad si mislim da bi mi trebao netko ostvoriti glavu i provjeriti mozak, da li unutra stvarno ima nečega ili je totalno prazna.. pomislim koliko sam drukčija od svih u okolini ili samo ne želim glumatati sreću i veselje.. a stvarno.. ma..

clock-img

18.08.2012, 22:03

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

puno ljudi glumata,a ispod površine.. ajme... bolje i lakše bi im bilo da su kao mi,nego sto se skrivaju sami od sebe i u tišini jauču...mi bar jaučemo na glas user posted image user posted image

< Poruku je uredio mala pcelica -- 18.8.2012 22:04:36 >

clock-img

20.08.2012, 07:58

clock-img

m600

pencil-img

6732

dobro jutro moje dame kako ste? nijedna se ne javljauser posted image
nadam se da ste dobro

21.10.2011-mali čupavac

clock-img

27.08.2012, 15:42

clock-img

quess

pencil-img

67

hallllllo cure/žene/dame jeste žive ? ima li koga?user posted image

clock-img

27.08.2012, 23:03

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

ja sam u paprici pa nemam vremena da razmišljam o depresiji,samo o tome kako me kičma rastura user posted image

clock-img

28.08.2012, 16:06

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

sa mnom nešto nije u redu.

nemrem biti roditelj, sad već polako i od živaca,

imam temperaturu koju nitko živ ne može objasniti,

i neki nalaz u krvi dosta povišen, a moja dr. ma nije to ništa..

osjećam se ko pale sam na svijetu.

sad sam i muža počela mrziti i okrivljavati za sve.

da se bar nisam udala za njega si mislim.

možda bi mi život bio bolji. jesam li luda ili kaj se to sa mnom događa?

danas cijeli dan se plačem, strah me da ne umrem. a on meni kaj se plačeš. pa imam razlog!!

osjećam da nešto sa mnom nije u redu.

fali mi mama i netko za iskren razgovor, da me utješi i zagrli, a ne da me špota,a te osobe oko mene nema.

mislim da sam zrela za psihijatrijsku ustanovu,malo samo da ne puknem.

popila bi hrpu tableta samo da mi prestane taj osjećaj.

clock-img

29.08.2012, 10:45

clock-img

quess

pencil-img

67

draga leptirice to kako se osjećaš je NORMALNO !!!!!!!!!!!nisi luda,nisi za psihijatrije...vjeruj mi i "najnormalnije" osobe se nekad tako osjećaju a kamoli mi koje se liječimo od anksioznosti,depresije,panike a pogotovo netko tko je proživio gubitak roditelja,bebe. imaš dobru prijateljicu? njoj reci kako se osjećaš a mislim da bi bilo najbolje da otvoreno popričaš za mužem i kažeš mu što te izjeda,boli,tako ćete poboljšat povjerenje i ojačat brak a on će znat kako ti najbolje pomoć,muškarci su takva bića da im treba sve servirat i naslikat da bi shvatili u čemu je problem.ne daj se draga,proći će i ovo user posted image

clock-img

29.08.2012, 11:51

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

potpisujem quess user posted image

clock-img

29.08.2012, 11:52

clock-img

girlpower

pencil-img

301

Upravo tako kako quess kaze,pokusaj s suprugom razgovarati,reci...njima zbilja treba sve reci jer nisu kao mi intuitivni i da znaju procitati tudje osjecaje.i moj mm je puno puta rekao mi :"sto mi ne kazes nisam ja ti da sve vidim".jer prvenstveno supruznici trebaju biti najbolji prijatelji(jer su svi problemi zajednicki)a onda sve ostalo...barem ja tako razmisljam...osim ako nisi misljenja da to nebi vrijedilo...al dobro bi ti dosao takav odnos jer je suprug svaki dan s tobom...polako,proci ce sva ta zbrka u tebi,svi ti tvoji osjecaji moraju nekako van,nemoj si nauditi,pokusaj biti strpljiva.znam da je nama lako tu pricati ti a da samo ti znas kako se osijecas.user posted image drzi se leptirice i pisi nam sve,mi cemo imati sluha i tjesiti te

13.04.2000 miko
20.02.2003 gago
17.06.2005 beba

clock-img

29.08.2012, 14:40

clock-img

leptirica 15

pencil-img

199

DRAGE, EVO ME DOLAZIM OD SVOG TERAPEUTA, I NAKON ŠTO SAM CIJELU SEANSU SKORO PROPLAKALA, PRIČAJUĆI ŠTO JE BILO, STAVIO ME NA SEROXAT I NA XANAX. MOGU VAM REĆI DA MI JE U NEKU RUKU I LAKŠE BAREM SE NEĆU MORATI SAMA BORITI S TIM, TABLETE ĆE MI POMOĆI.

JUČER MI JE BIO KOMA DAN, A DANAS SE OSJEĆAM TUPO, UOPĆE SE NE OSJEĆAM USTVARI..

OD PETKA POČINJEM PITI TERAPIJU, PA DA VIDIM KAK BUDE. VIŠE STVARNO NE MOGU SVE SAMA. JUČER SAM ZVALA FRENDICE DA ODEMO NA KAVU, NIJEDNA NIJE HTJELA ILI STVARNO NIJE MOGLA, NE ZNAM.

SAMO BIH ŽELJELA DA OPET BUDEM VESELA I PUNA ŽIVOTA I POZITIVE KAO PRIJE SVEGA OVOGA, JER OVO JE VIŠE POSTALO NEIZDRŽIVO.

ON KAŽE DA ĆE SEROXAT POMOĆI DA SE OSJEĆAM BOLJE A XANAX SR PROTIV ANKSIOZNOSTI I JEDVA ČEKAM DA OSJETIM TO POBOLJŠANJE. REKLA SAM DA ĆU PITI TABLETE AKO BUDE REBALO I NA KRAJU JE TAKO ISPALO. KAŽE DA IMAM PUNO SIMPTOMA ANKSIOZNOSTI I TJESKOBE I DA NE BI BILO NEOBIČNO DA I OVA TEMPERATURA POTIČE OD POREMEĆAJA VEGETATIVNOG SUSTAVA KOJI ĆE OVATERAPIJA REGULIRATI. ON KAŽE DA TREBAM SE SADA PRVO JA OPORAVITI I IMA U TOME PRAVO POTPUNO, A SLJEDEĆI TJEDAN IDEM OPET NA SEANSU.
JEDINO ME BRINE DA MI NE BI SLUČAJNO UTJECALO NA LIBIDO, TO NE BIH VOLJELA.
BILO JE VRIJEME DA KONAČNO SHVATIM TO OSEBI DA NISAM DOVOLJNO JAKA I DA MI TREBA POMOĆ I DA NE MORAM SVE SAMA, NITI NE MOGU.
AKO MI BUDE OD TIH LIJEKOVA BOLJE, JA ĆU IH PITI.

A S MUŽEM SAM SE POMIRILA JUČER, I NJEMU JE SVEGA DOSTA, I AKO JOŠ NAS UPROPASTIMO ONDA STVARNO, ON MI JE JEDINA KONSTANTA KOJU IMAM U OVOM ŽIVOTU..

LJUTA SAM NA NJEGA, ALI ZNAM DA MI ON NE MOŽE ZAMIJENITI MAMU, SVJESNA SAM TOGA, I DAN ISAM FER KAD TO OČEKUJEM OD NJEGA.

VOLJELA BIH SE KONAČNO I NASPAVATI POŠTENO, NISAM SE VEĆ DUGO..

QUESS, KAKO SI TI? JE LI TI DOŠLA VJEŠTICA? MISLILA SAM SI OVIH DANA NA TEBE, NA SVE VAS USTVARI. KAKO STE OSTALE DJEVOJKE?

clock-img

29.08.2012, 14:51

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

seroxat nisam uzimala,pa ne znam koje nuspojave ima uglavnom vidićeš kroz par mjeseci sta će biti ...i neočekuj da ce ti biti bolje odmah od prve tablete,obično ad počinju djelovati kroz 3-4 tjedna tako da se ne brines ako odmah ne počneš osjećati poboljsanje user posted image inače psihijatri daju fore2-3 mjeseca da se vidi kako lijek uopće djeluje na tebe... i mislim da si dobro učinila što si počela piti tablete,samo hrabro user posted image