PRETRAŽI
Nađi članke, videe, forum...
NAPREDNO
Gdje tražiti?
PRIJAVI SE
REGISTRIRAJ SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Registriraj se
ili
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na registriraj se, pristaješ na Opće uvjete korištenja portala i potvrđuješ da si iste pročitao/la uključujući i upotrebu kolačića. POTVRDI
sad bu još ispalo da sam ga ja najurila!
_____________________________BEK 27.o5.o9.
IZVORNA PORUKA: ninolina kaj to da pokažeš kak ste vi muški izdržljiviuser posted image user posted image je je lako njemu tancati a kad treba sklekove delatiuser posted image user posted image
malo preveć mišića za moj ukus.... ne bi ga mogla stamburati!!!
IZVORNA PORUKA: ninolina sad bu još ispalo da sam ga ja najurila! kad mu rit kažeš daj mu neku masnu koku pa se ne maknul dalje od ove teme
IZVORNA PORUKA: ninolina
čuj ova tvoja koka je za juhicu ja mu bum dala jednu ovakvu _____________________________sad sam mama za 5 :) Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas ...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
kakvu, niš ne vidim ekipo, moram gibat, uživajte
e ova ni htela ić možda bu ova
IZVORNA PORUKA: ninolina e ova ni htela ić možda bu ova
ni loša!user posted image samo pazi... draga mu ni doma... ni baš pametno preveć kuriti...user posted image user posted image
Ja se slažem s Mariachi da vas nebi njegova trudnica mlatila poslije s ružinom tavom po glavi _____________________________Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.
spojiš ovu što je stavila mariachi i i onog što je stavio cink..EKSPLOZIJA
Ja se slažem s Mariachi da vas nebi njegova trudnica mlatila poslije s ružinom tavom po glaviuser posted image
curke... laka vam noć... _____________________________zg_ magda & zg_ franko...(nije mit )
hmhm...mmmmmmmmmmmmmmmmmmm... cink zašto nas mamiš tako aaaaaaaaa
u dobar je ovaj to on da se mi patimo a on giba _____________________________sad sam mama za 5 :) Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas ...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...
neka on stavi svoju slikicu ..da vidimo kako on izgleda...
mi zaboravili ovu temu di nam je cink ..nema ga...
[Sadržaj poruke je obrisan]
ihihihihi.... _____________________________BEK 27.o5.o9.
opet ste ovdje, razvratnice _____________________________Ča je život vengo fantažija....
IZVORNA PORUKA: cvrčak A tko ćre na ovu temu nego Domy?! jel te otklještilo?
IZVORNA PORUKA: leilany ihihihihi....
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život
I ove jeseni vas očekuju Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji koji ...
Kada kupuju dječju odjeću, roditelji uvijek razmišljaju o ulaganju u udobnu dječju odjeću.
Sponzorirano
Škola
dm je za trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. pripremio poklon pakete koji trudnoću i ...
Trudnica