writing-img

RE: Najbolje "provale" naših mališana!

clock-img

29.07.2010, 13:13

clock-img

tiha

pencil-img

10103

IZVORNA PORUKA: cvrčak

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sinoć pala sa romobila i tako natukla prst da smo mislili da ga je slomila i plače,plače..Ušli mi unutra i viče ona:
tata tako me boli da ću morati plakati godinama!user posted image

mali genijalac....anja je mene odusevila prvi puta cim sam je vidjela. a kako smo se samo napricale cvrki dok si ti birala robu u trgovini sve mi je ispricala a najvise mi se svida sto ti punom recenicom odgovara na pitanja. objasnila mi je sve kako se oblaci i koje boje mogu ici zajedno i da zlatke balerinke idu savrseno uz crvenu haljinicu i zlatnu torbicu mala vec sada ima ukusa....bit ce prava zavodnica!user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

29.07.2010, 13:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

29.07.2010, 13:17

clock-img

tiha

pencil-img

10103

user posted image user posted image user posted image user posted image

legendauser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

30.07.2010, 06:51

clock-img

niina

pencil-img

340

ja sam neki dan nešto rekla Jakovu nesjećam se baš što,a on meni sada mi je dosta,pa čega ti je dosta pitam ja njega,dosta mi je svega......veli on.user posted image user posted image

Moji anđeli;

M 13.03.2000.
J 28.11.2007.

clock-img

30.07.2010, 06:57

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

A genijalni su klinci,baš sam se nasmijala... Jedva čekam! user posted image

clock-img

30.07.2010, 08:50

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Pita mene jučer Dino "mama jesam je bio tebi u stomaku?" kažem mu ja da je,a on meni na to sav ozbiljan "a gdje si ti napravila rupu da ja uđem?""user posted image user posted image user posted image
Ja skoro umrla od smijeha i naravno da me zatekao i neznam šta da mu kažem,pa mu kažem da ode pitati tatuuser posted image ,ali on smisli i kaže" ja sam si sam iskopao rupu i ušao"user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

30.07.2010, 08:55

clock-img

Domy

pencil-img

3417

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Pita mene jučer Dino "mama jesam je bio tebi u stomaku?" kažem mu ja da je,a on meni na to sav ozbiljan "a gdje si ti napravila rupu da ja uđem?""user posted image user posted image user posted image
Ja skoro umrla od smijeha i naravno da me zatekao i neznam šta da mu kažem,pa mu kažem da ode pitati tatuuser posted image ,ali on smisli i kaže" ja sam si sam iskopao rupu i ušao"user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image slatkiš mali

clock-img

30.07.2010, 09:01

clock-img

sina

pencil-img

1737

IZVORNA PORUKA: Tsmee

Uspavljujem malenu i nešto joj pjevušim i veli ona da bi da tata dođe. I kažem ja njoj "Dobro, može. Ajde onda pozovi tatu.", a veli ona "Macoooo!" (tako ja zovem mm) user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

clock-img

30.07.2010, 12:07

clock-img

Anoniman

jutros Kata pije vodu iz čaše i kaže: "Mama,ja sam malo sve popila."

clock-img

30.07.2010, 12:35

clock-img

Domy

pencil-img

3417

Ja imam psa koji se zove Ares i boravi ispred kuče..A kako mi muža nema več 3 mj ..Moja S kaže al če tata lajat na Aresa kad ga ugleda ..user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.07.2010, 12:38

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Odličan jeuser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

30.07.2010, 21:42

clock-img

dami

pencil-img

2750

evo provale od jedne curice, nije moje ali mislim da isto vrijedi. leti helikopter iznad rijeke a mala kaže:" mama , vidi ventilator". Ja se dan dans tome smijem.user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

clock-img

30.07.2010, 21:54

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ma klinci su zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image

meni Theo jedan dan kaže....najeo se i pita mene jel sad dobar ja kažem pa jesi, najbolji...a on će to ti je jer sam ovako zgodno pametanuser posted image user posted image
ljudi moji ja neznam od kud on izvlači sve te ideje..

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

31.07.2010, 19:17

clock-img

Anoniman

kaže Elena: "Mama, ove hlače moraju narast da budu Ninine." kažem ja: "Ne mogu hlače narast." kaže Eli: "kaj nisu one mala beba?"

clock-img

31.07.2010, 20:15

clock-img

maja

pencil-img

6000

user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

01.08.2010, 13:28

clock-img

Anoniman

Kata se jutros probudila i rekla: "Vidi, tata, sunce se upalilo!" user posted image

...išli smo kasnije na misu i tata uzme autosjedalice da ih montira jer ih je izvadio zbog popravka auta. A Kata ide za njim i viče: "Tata, i medeka mi montijaj!" user posted image

clock-img

01.08.2010, 21:24

clock-img

Anoniman

Paulina: "Mama, mogu li ja biti PODSTOLAR kad narastem?"

clock-img

02.08.2010, 12:49

clock-img

mami 36

pencil-img

689

Vučem s kata u prizemlje veliki kauč,naravno sama,a moja Sara zvrnda cijelo vrijeme da se boji da si nekaj ne napravim.Kad je skužila da ja to ipak nekako vučem na stepenište najednom se podboči i izvali:"mama koji broj ima hitna ?"
Ja ju pogledam i pitam: a zašto pitaš?
"Zato kaj dok se sad to sve izronda zovem 93 da te tužim ..."user posted image

clock-img

02.08.2010, 14:13

clock-img

Puli

pencil-img

12860

šetamo borovom šumom uz more
Cvijeta :Mama vidi drekeco,još jedno mamaaaaaaaa puno drekeca
Ja:to nije drekeco to su češeriuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

02.08.2010, 14:18

clock-img

maja

pencil-img

6000

IZVORNA PORUKA: Puli

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

02.08.2010, 16:25

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: maja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.08.2010, 13:42

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

IZVORNA PORUKA: Mariachi

IZVORNA PORUKA: maja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana neki dan pita tatu. "Hočeš mi čitati Pepeljaru(Pepeljugu)?"user posted image user posted image

H 07 E 09

clock-img

05.08.2010, 13:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

05.08.2010, 14:25

clock-img

ama

pencil-img

760

user posted image user posted image user posted image user posted image  bas se slatko nasmijem jedva cekam svoje kad pocnu

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

clock-img

06.08.2010, 19:18

clock-img

Anoniman

Elena je upravo uletjela u kuću jer grmi, a Kata plače da hoće van. Elena kaže: "Dobro, samo pazi da ti ne završi kiša u glavi!" user posted image