writing-img

RE: Najbolje "provale" naših mališana!

clock-img

01.07.2010, 22:22

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: Mariachi

kak kajkavske bebe počinju gugutati?

"Guege, guege!" user posted image

Čule su mamu kak govori: "Muega vuela jueke buli!" al ne znaju ponovit!

isprobano by Mariachi & Kata

user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

13.07.2010, 14:55

clock-img

Anoniman

kažem ja:"Stvarno je katastrofa vruće!" a Kata veli (uvrijeđeno):"Ninastofa!" user posted image

(nije Kata-strofa, nego Nina-strofa!)

user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.07.2010, 16:32

clock-img

cuba

pencil-img

21489

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

13.07.2010, 18:43

clock-img

Gianna

pencil-img

1505

pričamo ja i Dino o pranju zuba i ja mu objašnjavam zašto mora svaki dan prati zube, a on mene pita hoće li mu ako bude puno pra zube oni postati zlatni user posted image user posted image user posted image ... Ja mu objašnjavam da ideš u zubara i da ti on napravi zlatne zube, a on meni :"Pa nisam poludija, bolje mi je biti bogat" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

clock-img

13.07.2010, 18:44

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pametno dijete!

clock-img

13.07.2010, 21:12

clock-img

božica

pencil-img

8832

"tak, vgasila sam se i punim baterije za dalje pričat!"

user posted image user posted image

idem micat rit...

clock-img

14.07.2010, 22:22

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Neki dan je sveki uginula gica.I sad kreće Nika sa nizom pitanja,kako,zašto,zbog čega....Mm i ja,ne želeći joj opterećivati mozak,joj kažemo kako je gica bila puno na suncu,to joj naškodilo i uginula je.Danas moja seka ide negdje van na kavu,a mala njoj kaže,samo ti hodaj po tom suncu,pa ćeš krepati ko bakina gicauser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

14.07.2010, 22:43

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Neki dan je sveki uginula gica.I sad kreće Nika sa nizom pitanja,kako,zašto,zbog čega....Mm i ja,ne želeći joj opterećivati mozak,joj kažemo kako je gica bila puno na suncu,to joj naškodilo i uginula je.Danas moja seka ide negdje van na kavu,a mala njoj kaže,samo ti hodaj po tom suncu,pa ćeš krepati ko bakina gicauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

17.07.2010, 21:05

clock-img

Puli

pencil-img

12860

došli iz dućana i c.dograbila kutijicu s tamponima,otvorila ju i viče

vidi mama nutra je deset komada pazli(puzzli)user posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

18.07.2010, 08:50

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

došli iz dućana i c.dograbila kutijicu s tamponima,otvorila ju i viče

vidi mama nutra je deset komada pazli(puzzli)

Juečer meni D dok se kupao kaže da hoće imati pišu kao J(njegov prijatelj),ja umrla od smijeha i pitam ja njega pa kakav?Kaže on meni"pa mali"user posted image user posted image user posted image user posted image

Nakon 5 min on meni opet kaže "mama hoćeš mi kupiti maloga pišu"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

18.07.2010, 20:21

clock-img

Puli

pencil-img

12860

današnja provala moje pametniceuser posted image

cvijeta ima tic(cice)
mama  ima tic
tata ima dlakave ticuser posted image

clock-img

18.07.2010, 20:29

clock-img

sina

pencil-img

1737

IZVORNA PORUKA: cuba

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

clock-img

18.07.2010, 20:35

clock-img

sina

pencil-img

1737

još ne mogu pričati o svijem mališanu(bumo se još načekali),ali priča mi frendica nedavno: mijesila je kruh i dođe joj klinac(3 god,) i pita ju šta radi. kaže ona da mijesi kruh da on ima za papati,a on se primi za glavu i kaže:a,Bože mi pomozi. vrištala sam od smijeha kad sam si zamislila taj prizor.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

clock-img

18.07.2010, 20:52

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Uleti moja najmana (21 mj) u dućan s donjim rubljem, zaleti se među grudnjake i viče meni koja stojim s druge strane dućana: mama, čije su ovo cice? user posted image user posted image user posted image  Za par minuta mi veli onako skrušeno: mama, ja bi kupia cice user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

18.07.2010, 20:53

clock-img

Puli

pencil-img

12860

vidim da su  i c. i a. u istoj faziuser posted image tica-cicauser posted image

clock-img

18.07.2010, 21:08

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

Strašno user posted image  A ima i totalno razvijen riječnik, govori vrlo mnogo riječi, valjda uz seke sve to pokupi. Ustvari je rekla: mama, ja bi kupila cice bez kuna user posted image user posted image user posted image  Ma fora je samo kad čuješ tako male pikulice kakve su njih dvije kako se spikaju, već ti je smiješno user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

19.07.2010, 10:48

clock-img

tina0310

pencil-img

1019

ja i muž imamo česte provaleuser posted image evo nekih: prije 2god za božić gledali smo tv i kako sitže did božićnjak u zg,kad muž kaže:jesi vidila kite doli?ja sva zbunjena gledan u božićnjaka i ništa mi nije jasnouser posted image a on na to ponovi,mislija je da ga nisam čula:jesi vidila kite doli,kod elektreuser posted image user posted image user posted image user posted image a onda san ja skužila da je rič o kićenbju gradauser posted image user posted image user posted image

nekidan smo gledali na fejsu slike od jedne prijateljice i ispod slike piše pepo mamino,a ja sva u čudu,nije mi jasno zašta su malog nazvali Pepo,čudno ime...a onda kad je došlo u glavu da ona tepa kao lijepo maminouser posted image

i evo još jedna:pričali smo kako je kocka grozna ovisnost....i ja san tila reć kako se srića za čas okrene...al san ka iz topa izvalila:kocka je okruglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

clock-img

20.07.2010, 15:09

clock-img

Anoniman

Elena: "Ja bi tak išla kod bake i ja s menom!" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(aj ti sad skuži kaj je pjesnik štel reći)

clock-img

20.07.2010, 19:24

clock-img

Anoniman

Katarina: "Mama, ti si tak jepa al me ne sjusas!" (Mama, ti si tak lijepa al me ne slušaš!) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wow, meni je neko rekel da sam lijepa! user posted image

clock-img

20.07.2010, 19:40

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: Mariachi

Katarina: "Mama, ti si tak jepa al me ne sjusas!" (Mama, ti si tak lijepa al me ne slušaš!) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wow, meni je neko rekel da sam lijepa! user posted image

mariachi ti si komad user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

20.07.2010, 19:52

clock-img

mamice

pencil-img

2424

Meni miki neki dan osramoti pred gostima. Kak sam imala mestruaciju tak sam otisla na wc i u jednom trenutku ulazi miki unutra i vidi me istrci van i pred gostima kaze " buzo tata ubi mama azbi picuuu " (brzo tata ljubi mama razbila picu) i u plac a na to ce moj muz " znam sine mama svaki mjesec razbije picu"user posted image user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

clock-img

27.07.2010, 10:05

clock-img

Tsmee

pencil-img

1121

Jučer mala jede i kažem ja mm: "ajde mojim te donesi nam vodu"
A veli mala "ade, sibaj"

Već nas je puna kuća...

clock-img

29.07.2010, 10:59

clock-img

Anoniman

scena od sinoć:

Spremila sam Katu na spavanje. Za spavanje još nosi pelenu. Otišla sam u kupaonu, izlazim i čujem kako ju tata pita: "Kato, jesi kakala u pelenu?"
Kata kaže: "Ne"
dolazim ja, Kata kaže: "Mamaaaa, ti si meni stavija pokakanu pejenu!"

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.07.2010, 11:46

clock-img

Tsmee

pencil-img

1121

Uspavljujem malenu i nešto joj pjevušim i veli ona da bi da tata dođe. I kažem ja njoj "Dobro, može. Ajde onda pozovi tatu.", a veli ona "Macoooo!" (tako ja zovem mm) user posted image

Već nas je puna kuća...

clock-img

29.07.2010, 11:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]