writing-img

RE: CB : Jingle Bells

clock-img

14.12.2009, 17:13

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

IZVORNA PORUKA: callanhoe

hocu i ja da se sankammmmmmm
ko ce da me udomi na par dana, bicu mu najbolje dijete user posted image  i pazicu na ostalu dijecu user posted image

bok cure user posted image user posted image user posted image

hoces kod mene user posted image napravit cu ti nokteuser posted image

clock-img

14.12.2009, 17:14

clock-img

boba125

pencil-img

2423

eh sada mogu da biram kod koje cu mame user posted image user posted image user posted image
koja najbolje kuha, i najvise? user posted image

a kod mene se as nesto ne kuha user posted image
ali restac je odmah iza ugla user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:16

clock-img

osobno

pencil-img

2730

u mene bi uvik imala bar dva tri ručka u ponudi, ali nema sniga...mogu ti doduše, nasprejat po prozoru pa si ti zamisli da je pravi.user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

14.12.2009, 17:16

clock-img

lueman

pencil-img

2780

user posted image user posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

14.12.2009, 17:19

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

ismija se onako od srca bas user posted image
kod osobno necu definitivno user posted image  jos bi mi zalogaje brojala user posted image
a ne volim restorane, ja volim domacu kuhinju
i volim kada ima puunoo djece samo mi lu suti, garant se boji da joj ne oplijevim sav spajz i susnicu sa mesom user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:21

clock-img

ket

pencil-img

2102

kod osobno necu definitivno user posted image  jos bi mi zalogaje brojala user posted image
i volim kada ima puunoo djece samo mi lu suti, garant se boji da joj ne oplijevim sav spajz i susnicu sa mesom user posted image

onda ti fino pakiraj kofere i meni ja kuham obavezno bar 2 puta dnevnouser posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

clock-img

14.12.2009, 17:21

clock-img

osobno

pencil-img

2730

čuj, ja sam ti hercegovka porijeklom, još bi ti na svaki zalogaj nabila i kamate...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

clock-img

14.12.2009, 17:22

clock-img

lueman

pencil-img

2780

nema frke vrtirepka samo ti dojdi. dopelaj malu ljepoticu i da vidiš kak se budemo zabavljaliuser posted image user posted image user posted image jedino za mm ne garantiram on bi siroče emigriral u dubai, i s menom jednom nemre na krajuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

14.12.2009, 17:23

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: ket

onda ti fino pakiraj kofere i meni ja kuham obavezno bar 2 puta dnevnouser posted image

kofer je vec u hodniku user posted image  samo ne moj
a sto je tuzno sto kuhas dva puta dnevno, i ja bih da imam kome user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:24

clock-img

boba125

pencil-img

2423

user posted image  nisam neka kuharica,ali...
user posted image

clock-img

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: osobno

čuj, ja sam ti hercegovka porijeklom, još bi ti na svaki zalogaj nabila i kamate...user posted image

i moji su hercegovci pa ti mogu reci duse od ljudi, ti si izgleda neki izrod user posted image

clock-img

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

cure večeruser posted image

clock-img

14.12.2009, 17:25

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: lueman

nema frke vrtirepka samo ti dojdi. dopelaj malu ljepoticu i da vidiš kak se budemo zabavljaliuser posted image user posted image user posted image jedino za mm ne garantiram on bi siroče emigriral u dubai, i s menom jednom nemre na krajuser posted image user posted image user posted image

i muzu ce biti drago imati ce vise vremena igrati se zmirke sa mamom user posted image
ja klince uzmem i odosmo a mama i tata neka se igraju doktora user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:25

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: osobno

i moji su hercegovci pa ti mogu reci duse od ljudi, ti si izgleda neki izrod user posted image

istina, kod mene sve crne ovce, ja jedina bijela...user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:26

clock-img

ket

pencil-img

2102

a nije tužno...ja inače obožaam kuhati i to sam ga naučila dok nije bilo darissa...a sad sam već umora na kraju dana i za ečeru...ali eto kuham ju....user posted image pa dolazi

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

clock-img

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

cure večeruser posted image

ej suputnice, kako si? kažem suputnice, jer smo blizu po terminu...user posted image

clock-img

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

cure jedno pitanje...
gdje je PINCITHONVAJLER....izvinite neznam kako se pise ali znate na koga mislim...nema je sto godina ....sta je s njom...

clock-img

clock-img

lueman

pencil-img

2780

i muzu ce biti drago imati ce vise vremena igrati se zmirke sa mamom user posted image
ja klince uzmem i odosmo a mama i tata neka se igraju doktora user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
i da ne zaboravim, imam i domaće limune tak da možeš u berbu

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

14.12.2009, 17:28

clock-img

lueman

pencil-img

2780

IZVORNA PORUKA: Bebys

cure jedno pitanje...
gdje je PINCITHONVAJLER....izvinite neznam kako se pise ali znate na koga mislim...nema je sto godina ....sta je s njom...

selila je pa nema inernet još. mislimuser posted image user posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

ej suputnice, kako si? kažem suputnice, jer smo blizu po terminu

evo me, muku mučim s bolovima u donjem dijelu tijela, kako ti?

clock-img

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

eh meni se sve cini da cu ici u ophodnju ove zime user posted image user posted image user posted image
kako da ikoga odbijem a svi kuhaju a ja poguzija za pojesti user posted image

haj buduca mamice user posted image
Kako moja Mikica? je li zivahna?

clock-img

clock-img

osobno

pencil-img

2730

dobro pitanje...user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:29

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

IZVORNA PORUKA: Bebys

cure jedno pitanje...

selila je pa nema inernet još. mislimuser posted image user posted image user posted image

pozdravi je fina je ona bas mi nedostaje...

clock-img

14.12.2009, 17:30

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

ej suputnice, kako si? kažem suputnice, jer smo blizu po terminu

evo me, muku mučim s bolovima u donjem dijelu tijela, kako ti?

meni je takav pritisak na mjehur da imam osjećaj da bi komotno mogla živit na wc-u (da prostite) da mi nije tako ladno guzici...user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:30

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

haj buduca mamice user posted image
Kako moja Mikica? je li zivahna?

haj, nije Mikica više živahna, primirilo se dijete, ali se uredno osjetimo nas dvije, posebno kad mlatne u rebrauser posted image user posted image user posted image
kako mali cuko?