cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB : Jingle Bells

clock-img

14.12.2009, 17:31

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

meni je takav pritisak na mjehur da imam osjećaj da bi komotno mogla živit na wc-u (da prostite) da mi nije tako ladno guzici

user posted image user posted image user posted image user posted image potpisujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:32

clock-img

boba125

pencil-img

2423

odoh ja za sad,dijete je pospano
dodjem kasnije
user posted image -budite dobre

clock-img

14.12.2009, 17:32

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: buduća mamica

haj buduca mamice user posted image
Kako moja Mikica? je li zivahna?

haj, nije Mikica više živahna, primirilo se dijete, ali se uredno osjetimo nas dvije, posebno kad mlatne u rebrauser posted image user posted image user posted image
kako mali cuko?

evo cuko na sisi, uspavljuje se a ja svaki dan zahvalim se jedno petanest puta dnevno na bezzicnoj tastaturi user posted image user posted image user posted image
ti ne zaboravi drzati telefon stalno napunjen, jesi cula?
a ti osobno od djeda mraza naruci grijac za solju user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:33

clock-img

curice

pencil-img

10443

call vodiš li i nelicu sa sobom i ona mašta o snijeguuser posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:33

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: boba125

dodjem kasnije

bogami boba ne znam ja ko ovde pije i pada pod sto user posted image
tako da budi ti dobra user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:34

clock-img

curice

pencil-img

10443

bok bobauser posted image ,ljubi dijete

clock-img

14.12.2009, 17:34

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: curice

call vodiš li i nelicu sa sobom i ona mašta o snijeguuser posted image user posted image

Ona ide svojima u BG user posted image  
blago njoj i ja bi rado kod svojih za Novu user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:35

clock-img

boba125

pencil-img

2423

IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: boba125

dodjem kasnije

bogami boba ne znam ja ko ovde pije i pada pod sto user posted image
tako da budi ti dobra user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
jos je rano

clock-img

clock-img

osobno

pencil-img

2730

haj buduca mamice user posted image
Kako moja Mikica? je li zivahna?

haj, nije Mikica više živahna, primirilo se dijete, ali se uredno osjetimo nas dvije, posebno kad mlatne u rebrauser posted image user posted image user posted image
kako mali cuko?

evo cuko na sisi, uspavljuje se a ja svaki dan zahvalim se jedno petanest puta dnevno na bezzicnoj tastaturi user posted image user posted image user posted image
a ti osobno od djeda mraza naruci grijac za solju user posted image

ma ne mogu kad sam već naručila nešto drugo pa bi sad bilo bezobrazno minjat..moj je djed ove godine malčice ograničen...
user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

joj to si mi dobro napomenula, ja sam jako nemarna po tom pitanju, nekad tjedan dana ne znam gdje je to čudo tehnikeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:36

clock-img

osobno

pencil-img

2730

a di su tvoji? jesu baš tako daleko ili?

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

clock-img

14.12.2009, 17:37

clock-img

osobno

pencil-img

2730

joj to si mi dobro napomenula, ja sam jako nemarna po tom pitanju, nekad tjedan dana ne znam gdje je to čudo tehnikeuser posted image user posted image user posted image

ja svoj priključim samo kad me neko triba zvat...luser posted image

clock-img

14.12.2009, 17:37

clock-img

curice

pencil-img

10443

da te torpediramo call,brzo se stigneuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:38

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

Osobno ti si trudnica tako da mora te slusati deka da ne bi dobio onaj djavo na oku, ne znam kako se zove user posted image
a mamice ne smjes biti nemarna jesi cula, nemoj da ti ja gore dodjem user posted image
ima li kod tebe snijega?

clock-img

14.12.2009, 17:39

clock-img

curice

pencil-img

10443

ima li kod tebe snijega?

mamice reci da nema,call se pokušava kod nekoga uvaliti u gosteuser posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:40

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Osobno ti si trudnica tako da mora te slusati deka da ne bi dobio onaj djavo na oku, ne znam kako se zove user posted image
a mamice ne smjes biti nemarna jesi cula, nemoj da ti ja gore dodjem user posted image
ima li kod tebe snijega?

Šljiva?user posted image user posted image

clock-img

clock-img

curice

pencil-img

10443

IZVORNA PORUKA: osobno

ima li kod tebe snijega?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

isto kao  i njeni samo u drugom smjeru user posted image
a ne mogu ja ici zato sto se meni dolazi za praznike, a nekako bih voljela biti sa mamom na novu, zato sto sam se ja rodila tada pa mogu misliti kako je njoj tada. Nekako sada kada i ja imam dijete ne znam kako bih podnijela da na svoj rodjendan bude daleko od mene. user posted image

clock-img

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

danas pada cijeli dan i baš mi je lijepo, nadam se i sljedeći ponedjeljak snijeg user posted image to je već tradicija user posted image a i prvi dan zime

clock-img

14.12.2009, 17:41

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

ima li kod tebe snijega?

mamice reci da nema,call se pokušava kod nekoga uvaliti u gosteuser posted image user posted image

ja nadjoh podosta kandidata, ne moram se uvaljivati user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:42

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

ima li kod tebe snijega?

hahaaha moj bi djedica i dobio sljivu kada mi ne bi zelju ispunio user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

lueman

pencil-img

2780

ja odoh. obaveze zovu. cally očekujem te uskoro, kad još malo snijeg zapadneuser posted image user posted image user posted image pozzzzzzz

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

clock-img

osobno

pencil-img

2730

isto kao  i njeni samo u drugom smjeru user posted image
a ne mogu ja ici zato sto se meni dolazi za praznike, a nekako bih voljela biti sa mamom na novu, zato sto sam se ja rodila tada pa mogu misliti kako je njoj tada. Nekako sada kada i ja imam dijete ne znam kako bih podnijela da na svoj rodjendan bude daleko od mene. user posted image

moj rođendan je 28.01. tako da ga vjerojatno slavim s novim bebačem u NOVOM rodilištu koje se danas otvorilo, bogu hvala više...

clock-img

14.12.2009, 17:43

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

IZVORNA PORUKA: lueman

ja odoh. obaveze zovu. cally očekujem te uskoro, kad još malo snijeg zapadneuser posted image user posted image user posted image pozzzzzzz

no problemo, napuni smocnicu samo dobro user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:44

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: lueman

no problemo, napuni smocnicu samo dobro user posted image

šta smočnicu...skladište izgradi, draga, skladište...user posted image