writing-img

RE: CB : Jingle Bells

clock-img

14.12.2009, 16:52

clock-img

curice

pencil-img

10443

IZVORNA PORUKA: osobno

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: curice

a bolje snig nego ova kiša u kombinaciji s burom...ne mogu ni na balkon izać...user posted image

ja ne mogu na moj nikada izaći ako je kiša jer mi balkon nije natkriven,ja sam na vrhu u potkrovlju,tako da moj balkon služi samo za figuru i sušenje robe ako je sunceuser posted image

bolje i to nego da te ka mene, kad izađeš na balkon, pijani stric od mm-a gađa čekićem...user posted image user posted image user posted image

horror. Ti to ozbiljno?

najozbiljnije. Čovik je totalno lud, puka na živce. On i njegova razvedena žena žive skupa i zagorčavaju život ostalim u kući...sva srića pa imam sporedni ulaz u kuću.user posted image user posted image user posted image

ali ovo nimalo lijepo ne zvuči,dapače stravično izgledauser posted image

clock-img

14.12.2009, 16:52

clock-img

osobno

pencil-img

2730

sreća pa su moji "pijanci" koji me ne vole ispod mene pa mogu ja njih gađatiuser posted image user posted image

he he...i ovi žive ispod mene, al čovik se lipo sitija popet na komin...samo je falija pa pogodija prozor svoje matere metar poviše mene...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

14.12.2009, 16:53

clock-img

osobno

pencil-img

2730

ma nije tako strašno kad se navikneš..ignoriramo ih uglavnom jer su stvarno ljudi psihički nestabilni...nego, eto, malo mi je jezik bio brži od pameti pa...user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

clock-img

14.12.2009, 16:55

clock-img

lueman

pencil-img

2780

čuj a da kupiš jedan malo teži čekić???pa mu lijepo katapultiraš u njegov prozoruser posted image user posted image lu dčovjek pa kaj da pogodi stvarno nekog u glavu. pa taj mora na lječenjeuser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

14.12.2009, 16:55

clock-img

ket

pencil-img

2102

IZVORNA PORUKA: ket

pozdrav cure...user posted image vidim imamo ovdje i tesara...može osobno sanjke po naruđbi iliuser posted image

narudžbe primam zaključno s badnjakom.user posted image

hihihiuser posted image user posted image user posted image  

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

clock-img

14.12.2009, 16:57

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: lueman

čuj a da kupiš jedan malo teži čekić???pa mu lijepo katapultiraš u njegov prozoruser posted image user posted image lu dčovjek pa kaj da pogodi stvarno nekog u glavu. pa taj mora na lječenjeuser posted image

e moja Lu, odvela ga policija sto puta zbog premlaćivanja žene i dice i svaki put se vrati trizan sutradan bez ikakvih daljnih poduzimanja od strane bilo kojeg tijela..... kod nas ti je ovdi malo čudan taj sustav, nikad ne zatvore prave ljude...a viruj da, nažalost, govorim iz iskustva...user posted image

clock-img

14.12.2009, 16:59

clock-img

curice

pencil-img

10443

moje imaju nekakve čudne sanjke sa volanomuser posted image ,kupio im moj svekar,nemam pojma gdje,ali one već godinama ne žele druge-još boljeuser posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:02

clock-img

osobno

pencil-img

2730

moje imaju nekakve čudne sanjke sa volanomuser posted image ,kupio im moj svekar,nemam pojma gdje,ali one već godinama ne žele druge-još boljeuser posted image user posted image

ja ustvari nikad u životu nisan ni vidila sanjke...user posted image user posted image mi se sanjkamo po kremi za sunčanje niz plažu..user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:03

clock-img

curice

pencil-img

10443

ja ustvari nikad u životu nisan ni vidila sanjke...user posted image user posted image mi se sanjkamo po kremi za sunčanje niz plažu..user posted image

ahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image -e sad si me baš nasmijalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:03

clock-img

boba125

pencil-img

2423

bokic user posted image
evo me na kratko,da vidim sta se radiuser posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:04

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

hocu i ja da se sankammmmmmm
ko ce da me udomi na par dana, bicu mu najbolje dijete user posted image  i pazicu na ostalu dijecu user posted image

bok cure user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:05

clock-img

boba125

pencil-img

2423

kod nas ne prestaje snjeziti
mogu te ja udomiti user posted image user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:05

clock-img

ket

pencil-img

2102

IZVORNA PORUKA: callanhoe

ko ce da me udomi na par dana, bicu mu najbolje dijete user posted image  i pazicu na ostalu dijecu user posted image

bok cure user posted image user posted image user posted image

evo ja........kod nas ima puuuuuuuuuno snijega

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

clock-img

14.12.2009, 17:06

clock-img

curice

pencil-img

10443

IZVORNA PORUKA: boba125

bokic user posted image
evo me na kratko,da vidim sta se radiuser posted image user posted image

prekrasan ti je avataruser posted image
i šta ima nova u tebe

clock-img

14.12.2009, 17:08

clock-img

boba125

pencil-img

2423

cijelo popodne pokusavali slozit taj avatar
udavila sam mm-auser posted image user posted image
snijeg pada,ali smo danas uspjeli malo prosetatuser posted image

clock-img

14.12.2009, 17:09

clock-img

osobno

pencil-img

2730

callie, kako ćeš pazit ostalu djecu kad bi se ionako izgubila među njima....user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

14.12.2009, 17:10

clock-img

lueman

pencil-img

2780

IZVORNA PORUKA: callanhoe

hm, primamljiva ti je ova ponuda, ali ja ih imam 4.dolaziš????

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

clock-img

14.12.2009, 17:10

clock-img

tiha

pencil-img

10103

bok! samo da vas pozz...mia mi ima upalu krajnikauser posted image

kratka sam idemo denissa i ja u kazaliste gledati predstavuuser posted image

a vi se ljepo zabavljajte...pisemo si u nocnoj sutra radim drugu pa cu malo zabrijat ako mia nebude kurila ko sinoc

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

14.12.2009, 17:11

clock-img

boba125

pencil-img

2423

IZVORNA PORUKA: cvrčak

boba mali Mraz ti je presladakuser posted image   

a fakat je user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

bok cure
boba stvarno ti je mraz preskadakuser posted image

clock-img

clock-img

CallamityJane

pencil-img

11119

eh sada mogu da biram kod koje cu mame user posted image user posted image user posted image
koja najbolje kuha, i najvise? user posted image

clock-img

14.12.2009, 17:12

clock-img

tiha

pencil-img

10103

i kod nas ima snjega cesta se bijeli naveliko samo da tako i ostaneuser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

clock-img

osobno

pencil-img

2730

ja se, da vam pravo kažem, ne mogu nadivit ovom svom mališanu dovoljno...doša mi, nakrivio glavicu i pita "mama daj mi jošššš keksa" i evo mu idem dat ne mogu odolit...user posted image user posted image

clock-img

clock-img

boba125

pencil-img

2423

mogli odoljeti odjelcu kad smo ga vidjeli u ducanu
bas mi je sladak user posted image
takve slikice ce bit poklon za bozic bakama i tetamauser posted image