1
Zadnji članci

Kako prevenirati ljetne viroze kod djece?
Ljeto donosi radost, ali i rizik od viroza kod djece. Uz redovito pranje ruku, dovoljno tekućine,...
Zdravlje i njega

Kako odabrati savršen štednjak za vaš dom?
Jeste li u potrazi za savršenim štednjakom za vaš dom? Bez brige, u nastavku teksta pomoći ćemo v...
Obiteljski život

ima kod nas ispred kafića jednog igralište za djecu, nisam htjela s njom tu ić jer bi uvijek nekog počupala ili uštipnula... al to je UGLAVNOM prošlo. dogodi se, ponekad, al onda za kaznu nema više igranja, nego mora sjedit za stolom
trenutno ne ide u vrtic tako da ne mogu nikoga pitati...
..što je normalno...Rokić je imao fazu udaranja i skakanja po drugoj djeci da su nas i zvali iz vrtića tete šta da poduzmemo. isto tako rekle su da je dobar i sve al da ima tu fazu. jedan dečko nije htio dolazit u vrtić radi njega, pa smo se ja i njegova mama našle i ona je ispred mene rekla mu da tako nesmije jer Vedrana to boli..djelovalo je, nije skakao više na njega. mislim da je faza, on se treba negdje spucat, jer je takvo dijete, a mislim da mu moraš lijepo reči da je to ružno..to je moje mišljenje, kao što to da je faza sad takva..proči će ga , ako ništa drugo kad dođe tata