cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

VIDEO: MASAŽA BEBA – rutina koja puno znači

Masaža je savršen način da se povežete s bebom, pružite joj osjećaj sigurnosti i zaštite, te je divan način kojim neposredno utječete na rast i razvoj bebe.

KAKO MASIRATI BEBU?

 

Svaki pokret ponovite 3-6 puta. Pritisak neka bude nježan, ali opet ne toliko nježan da samo gladite bebinu kožu. Opustite svoja ramena, duboko udahnite, izdahnite i pokušajte se što više opustiti i uživati u tim nježnim trenucima sa svojom bebom.

Bebu masirajte polaganim i ravnomjernim pokretima u istom ritmu. Pratite reakcije vaše bebe i stanite ako bebi masaža nije ugodna ili ukoliko tijekom masaže postane nervozna.

 

O samoj tehnici masiranja pročitajte >>>  MASAŽA BEBA – rutina koja puno znači

 

Sa masažom možete početi od samog rođenja bebe, odnosno kad bebi otpadne pupak. Masaža beba se preporučuje svakodnevno i može postati dio vaše rutine. Uživajte i opustite sa zajedno sa vašom bebom…

 

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img