cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

OBAVIJEST: održavanje i ažuriranje portala

clock-img

8.10.2019

pencil-img

RR

U noći s utorka na srijedu (8.-9.10.) moguće su smetnje u radu portala ringeraja.hr radi redovnog održavanja i ažuriranja sustava.

OBAVIJEST: održavanje i ažuriranje portala

 

Dragi korisnici Ringeraji,
Želimo da vas obavestimo da dana 8.10. u periodu od 22h pa do jutarnjih sati 9.10. može doći do kratkotrajnog zastoja u radu sajta Ringeraja.rs, odnosno svih Ringerajinih sajtova u regionu, a u cilju planiranog održavanja i ažuriranja sistema. Verujemo da će čitav proces naš stručni tim obaviti u najbržem mogućem roku.
Planirani radovi su u cilju poboljšanja i modernizacije sajta, pa vas u skladu sa tim molimo za malo strpljenja i razumevanja.
Hvala!

Dragi korisnici Ringeraje,


želimo vas obavijestiti kako u utorak 8.10. u periodu od 22h pa do srijede 9.10. do jutarnjih sati, može doći do kratkotrajnog zastoja u radu portala ringeraja.hr, odnosno svih Ringerajinih portala u regiji, s ciljem planiranog održavanja i ažuriranja sustava. Verujemo da će cijeli proces naš stručni tim obaviti u najbržem mogućem roku.


Planirani radovi vrše se u svrhu poboljšanja i modernizacije portala, pa vas u skladu s tim molimo za malo strpljenja i razumijevanja.


Hvala!

 

Zadnji članci

article-img
article-img

O pravima

clock-img

22.01.2018, 00:00

folder-img

Ringeraja.hr

article-img

Brzi vodič

clock-img

22.01.2018, 00:00

folder-img

Ringeraja.hr

Zadnje teme s foruma

message-img