cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Brzi vodič

Upute za korištenje

Brzi vodič

Za jednostavnije korištenje portala pripremili smo i kratak vodič po mrežnom portalu uz pomoć kojega ćete brže i lakše pronaći sadržaje koje tražite. 


Ringeraja je podijeljena na četiri osnovna područja koja odgovaraju prelomnicama u životu svakog roditelja. Svako od tih područja uključuje članke podijeljene u kategorije, interaktivna oruđa i vaše najdraže forume.

Posebni sklopovi namijenjeni su forumu, trgovini i albumima. 

Uz osnovna područja portal nudi i usluge: 


- mali oglasi 
- recepti  
- događanja 


Upotreba portala 


Za lakše snalaženje na portalu upotrijebili smo različita vizualna pomagala. 


Tako korisnici mogu uz pomoć slike kod logotipa Ringeraja.net u svakom trenutku znati u kojem sklopu portala se nalaze, a uz pomoć boje pozadine vide na kojem su području. Za kretanje po portalu možete upotrebljavati i tzv. mrvice i sl. 


U slučaju da imate pitanja ili nejasnoće, priređena su često postavljena pitanja i odgovori na njih, a možete i pisati na pomoc@ringeraja.com.hr. 

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img