cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

Najbolje glazbene uspavanke za bebe (i roditelje)

Klasične, bajke uspavanke, uspavanke zvukova prirode, opuštajuće 432 Hz uspavanke i Mozart uspavanke za razvoj dječjeg mozga. Pogledajte naš izbor prekrasnih glazbenih uspavanki.

Najbolje glazbene uspavanke za bebe (i roditelje)

Većina beba još uvijek nije oduševljena slušanjem audio bajki, dok uz mamin glas radosno utonu u san, bez obzira na to čita li ona bajku, možda novine ili knjigu za odrasle. Beba će uvijek biti zadovoljna.

 

One večeri kada vam ponestane snage za pjevanje pjesama i pričanje bajki, poslužite se glazbenom uspavankom.

 

Na YouTubeu smo pronašli izbor najljepših glazbenih uspavanki, ali moramo napomenuti da postoji rizik da uz njih ne zaspi samo vaša beba, već možda i vi sami.

 

1. Klasika

Znanstveno je dokazano da bebe vole slušati klasičnu glazbu. Čak i ako možda niste ljubitelj ove vrste glazbe, ove Brahmsove uspavanke zasigurno će ostaviti dojam i možda vas i vašu bebu uspavati u opušten i miran san.

 

2. Vilinske uspavanke

Ove Diznijeve uspavanke oduševit će sve ljubitelje Disney crtića. Najljepše i najnježnije melodije iz najljepših Disney crtića odvest će vašu bebu u čaroban i bajkovit svijet snova.

 

 

PROČITAJTE JOŠ: Kupanjac i krevet, ritam i rutina spavanja

 

3. Uspavanke uz zvukove prirode

Većina beba voli zvukove prirode – od šuma vode i nježnog cvrkuta ptica do šuštanja lišća i zvukova kiše. Osim ovih uspavanki sa zvukovima prirode, počastite ih što češće realističnim zvukovima koje ćete pronaći tijekom boravka u prirodi.

 

4. Uspavanke s opuštajućom frekvencijom od 432 Hz

Frekvencija od 432 Hz je prirodna frekvencija planeta i ljudskog tijela i mozga, koja pomaže u ravnoteži dviju polovica mozga, te je stoga poznata kao frekvencija opuštanja. Zato svojoj bebi puštajte uspavanke na frekvenciji od 432 Hz što je češće moguće.

 

 

PROČITAJTE JOŠ: Regresija sna u dobi od četiri mjeseca

 

5. Mozart za razvoj dječjeg mozga

Vjerojatno ste čuli da je znanstveno dokazano da Mozartova glazba pomaže razvoju dječjeg mozga. A budući da mozak nije odgovoran samo za to koliko je beba pametna, već i za njezin cjelokupni razvoj, Mozartove uspavanke uvijek su odlično rješenje za uspavljivanje kada i roditelji trebaju više odmora.

 

Izvor: Ringaraja.net

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img