cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

6 činjenica koje ukazuju na to da ste potpuni roditeljski promašaj

Biti potpuni roditeljski promašaj uopće nije teško. Ne prema standardima 21. stoljeća i milijunima “studija” i “religija” o odgoju djece. Ako ste napravili sedam dolje navedenih pogrešaka, niste uspjeli kao roditelj!

6 činjenica - da ste potpuni roditeljski promašaj

Nemaš knjigu

Kako vam nije neugodno odgajati dijete samostalno i prema svojim osjećajima? Toliko ljudi pokušava vam dati savjete i prijedloge kojih bi se trebali držati. Jednostavno je, bez obzira kakvo je vaše dijete, sigurno će se naći u knjizi barem jednog priznatog stručnjaka. Knjige nisu napisane radi naklade i prodaje, već da vam dokažu kakav ste roditeljski promašaj i da vas vrate na pravi put. Djeca će vam zasigurno biti beskrajno zahvalna što niste propustili ulomke iz knjige Kako biti dobar roditelj.

 

Wimbledon

Dijete koje je napunilo 18 godina i nije osvojilo niti jedan turnir serije 1000 dovoljno govori o vašem nedostatku predanosti. Dopustili ste djetetu da se opusti, te je ono unatoč svim svojim ambicijama ostalo na razini rekreativca. Novak Đoković je također rekao 1% talenta, 99% rada. To nije klišej, to je stvarnost koju ste očito previdjeli. Ako imate puno mlađe dijete od propalog prvorođenca, malo čvršće zategnite konce. Djeca vole disciplinu i rutinu, kažu stručnjaci. Pritisak im je najdraža stvar, pa tada najbolje napreduju. Slobodno vrijeme je katastrofa za djecu, pogotovo ako hodaju ulicama i igraju didaktičke igrice.

 

PROČITAJ JOŠ: Roditeljska grižnja savjest i zašto je zaboraviti

 

Zaslon ne

Vaše dijete gleda Youtube, to je grozno, totalno ponižavajuće. Internet i crtići služe samo za stanje prirodne katastrofe, kao što je rat, snježna oluja ili tornado. Djeca se tako zrače i zaglupljuju, nema koristi od toga.

 

Zaslon da

Kako vašem djetetu može biti uskraćeno pravo na modernu tehnologiju? Za nekoliko godina dijete bez elektroničkog uređaja neće moći raditi zadaću. Sadržaj na engleskom uvelike pomaže u savladavanju ovog jezika i ne dopuštate vašem djetetu da dođe od znanja.

 

Dodatne likovne lekcije

Dijete koje do pete godine nije iskusilo umjetnost nema pojma što je život. Ako ste propustili tečaj glume ili satove pjevanja, napravili ste veliku štetu.

 

PROČITAJTE JOŠ: 9 modernih mitova o tome kako biti dobra mama

 

McDonald's

Jeste li odveli dijete u prodavaonicu otrova?! Kakva neodgovornost. Da ste toliko neodgovorni u svim segmentima odgoja. Majka koja djetetu daje nešto što nije sama skuhala – to je prekršaj za kojeg mora odgovarati. Da ne spominjemo smoki i nezasićene masti. Kolači s B E L I M šećerom?! Mliječna čokolada ... eee ima li ovaj horor kraj?

 

Vir: Ringeraja.rs

Zadnji članci

article-img

Zadnje teme s foruma

message-img