lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (4.1.2018 9:22:31)
|
Hej,curke [sm=smiley1.gif] Katy,sretna vam godišnjica [sm=bravo.gif],da ih još puno doživite zajedno,a do iduće da imate člana više [sm=bravo.gif]...šteta kaj nije došao jedan plusić za poklon umjesto [sm=hudicek1.gif].Držim fige da dođe čim prije! Hipo,jesi sredila teritorij za akciju [sm=smiley36.gif]?Nemoj da se muž opet razboli ko prošli mj.,mazi ga i pazi dok ne prođe ovulacija [sm=jezicek.gif].. Vidim cure kuhaju punom parom.Ovaj moj se baš i ne voli igrat s igračkama,al zato voli ove prave lonce,kuhače,perilicu prazni bilo unutra čisto ili zmazano suđe i tak,veš mašinu isto puni i prazni. Beta je izvađena,čekam rezultat na mail.Jučer mi se opet neka sukrvica pojavila jaaaako jako malo pa sam ja zvala dr. koja je u smjeni kad i moj ginić(jer mogu k njoj ak mi je nekaj hitno),sve joj fino objasnila pa mi je rekla da kad dobim drugu betu,ak se poduplala dođem k njoj s tim nalazima da ćemo se dogovorit za nekakav progesteron.Neću čekat ponedjeljka,previše me bude živaca koštalo čekanje.Tak da držim sad fige za moju beticu [sm=zmeden2.gif] Još moram danas tortu napravit za svog razmaženka,sutra mu je 2 godine [sm=smiley1.gif]...pošto ga jaaaako voli radimo Pocoya [sm=bravo.gif]
|
|
|
|