lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (12.1.2018 8:00:21)
|
Hej,cure! Hipo,tempica je ostala gore [sm=bravo.gif],vidjet ćemo kroz koji dan,držim figeee [sm=smiley20.gif].. Katy,u kojoj ste vi fazi? Kod nas kozice u punom jeku,izbile jučer posvuda,dobio i temperaturu [sm=smiley29.gif]...a težak je Bože me prosti-em mi se ne da uopće mazat,tak da sam ga jučer navečer komplet cijelog namusala sa onim nekim sprejom od A-derme za koze(izgledal je ko duh,sav bijeli [sm=jezicek.gif]) jer općene da da mu samo kozice našpricam,em se ne da u vodu sa hipermanganom,valjda zato kaj je roza [sm=smiley29.gif]-pa ga silom navečer posjednem i namačem a on tuli...jao kompliciranog djeteta,za pop_zdit [sm=smiley26.gif]. Ja ću valjda posijedit do srijede i tog uzv,stalno mi takve gluposti idu po glavi da vam neću opće ni govorit...eto još i temp budala mjerim i dalje i čim malo padne-kao recimo danas sa 37,15 na 37-eto meni sto scenarija u glavi [sm=smiley29.gif].Simptoma baš i nemam i zato mi svašta po glavi ide,malo tu i tam cice da me zabole sa strane na dodir i ponekad se napuhnem i to je to(ko zna jel od Dufastona il od trudnoće).Sama na sebe sam ljuta i sama sebi govorim da se moram skulirat,al eto luda baba,ne možeš iz ove kože [sm=smiley26.gif]...
|
|
|
|