hipo -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (31.12.2017 13:56:14)
|
Bik zenske, dobar provod veceras a ako ste doma.kp mi drzim figr da djeca spavaju da na miru mozete gledat filmove ,ljubakat se, pit, papat...i sve najbolje u 2018! Lidac, katy,vama.zelim da dobijete jos jednu bebu! Ne znam jel jos netko pokusava. Hipici poceli izlazit zadnji kutnjaci. Jedan gornji je na pola van, drugo isto gornji se dosta bijeki, desni crvene, donii desni se nazire, onakp bijele se vrhovi, al jos nije nateceno, cetvrti je jos nevidljiv. To objasnjava dosta ludila u zadnje vrijeme, doje ja ko da ima tri mkeseca, vristanja po noci i dnevne zivcanosti. Sad ne zn.jel joj nos curi i ima temperaturu od toga il od viroze,vani je lijepo, ona ima oko 37-37,5 i samo kaze kakp je jaaaako bolesna, doma nema nikoga i kako je jako jako tuzna[sm=zmeden.gif] Naucila je nesto engleskog i sad stalno pita kakp se nesto kaze, presmijesna je kako je ponosna a jos smjesnija kad samouvjereno nesto krivo kaze. Recenice sve bolje zvuce, mama kako se zove ona ptica? Kad me naljuti trci tati i place:tata, ljutila sam mamu jakooooo [sm=jezicek.gif] Muz danas pece meso, kao naucio je jedan recept, meni prezestok al sutim da ga ne obeshrabrim, ja cu za veceru janjetinu pa cemp se davit u mesu. Mala napokon danas dobro jede, pojela prije spavanja dvije zdjele njoka. Idem nasaftat janjetinu da upija sol.
|
|
|
|