katy1503 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (28.11.2017 11:31:03)
|
Booook svima!!! Nema me neko vrijeme a ono situacija se zakuhtala... Hipo, kad vec nije trudnoca neka gospodična [sm=hudicek1.gif] dode sto prije da se toga rijesis... i meni dosta varira ciklus - nekad dode 27 dan a nekad 35 . Ranije to nema sanse da se desi. Tako da pišneš test i to je to, bar znas na cem si... Lidac, kako ekipa? Ja bila prosli tjedan na pregledu. Sve ok, taman se spremao folikul - poprilicno kasna ovulacija na 17 dan, al tu vecer sam osjetila grceve pa je uistinu i bila - džabe mi kad su moji svekci bili tu. Otisli danas, skoro punih 4 tjedna bili[sm=smiley36.gif] Gin mi uzeo briseve, danas dosli nalazi, nema klamidije,nema niceg, smao neki polinuk leukocitu manje od 5. Cule smo se kaze ok nalaz - papa mozda bude za 6 tjedana. Pitala me kad ce beba br.2, da je sve spremno pa sad valjda krecemo... K je ok, kaslje al se drži. Plače kod ostavljanja i mislim da ce tako biti jako dugooooooo ... jos je vise vezala se za mene, pogotovo sad kad su bili dida i nono tu.. ne znam, nije bas da se previse zblizila s njima ali dobro... Cujem okolo da kozice vladaju po vrticima pa cemo sad vidjeti kako cemo to prezivjeti... na poslu ludnica. Drzite mi se i veselim se novim vijestima koje ce biti uskoro jer vidim radi se na tome ;)
|
|
|
|