lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (31.10.2017 16:00:46)
|
Katy,mah ti muški ti bubnu i živi ostanu...zavisi u kakvom ga uloviš raspoloženju [sm=smiley36.gif]...danas bu ti rekel tak,preksutra bu se predomislil [sm=smiley36.gif]...držim fige da imaš živčeke za goste [sm=bravo.gif] Snjeguljo,slažem se sa Hipo kaj se tiče Euthyroxa,ja ga uzimam evo već deset_u godinu,kad sam krenula s terapijom sam smrsavila 10 kg u 3 mjeseca a nisam bila na dijeti i nisam niš baš ekstra dobivala na kilaži +/- 5 kg al i tih u plusu bi bilo zato kaj sam jela a ne radi tableta [sm=smiley36.gif].Ni meni nije jasna ta fama oko uzimanja Euthyroxa,mislim,kao 1.prije ili kasnije ćeš završit na njemu ako imaš Hašimoto-čemu onda patit štitnjaču i hipofizu da se muče do iznemoglosti jer štitnjača ne proizvodi dovoljno tiroksina,i kao 2.kaj me posebno smeta-Euthyrox nije lijek nego supstitucijska terapija-znači uzimaš nadomjestak nečega što tvom organizmu nedostaje.Po FDA klasifikaciji on spada u A grupu-znači onome kome treba neće izazvat apsolutno nikakve nuspojave,ovo sve drugo kaj ko veli su bedastoće... Moje [sm=hudicek1.gif]još nema(28.dan danas),čak sam jučer išla radit test i naravno -,a imam grčeve već 4 dana i stalno mislim sad će a ona nikak pa nikak..igraju se hormončeki malko s mojim žifčekima [sm=smiley36.gif].Dobili ja i mm popit 8 dana Ceporexa 2x1 gram,nabavila odma i Linex lady da se beštije opet ne namnože...taman da popijemo pa u akciju,ako moja "tetka" bude dobra pa dođe konačno [sm=smiley36.gif]. Drugi tj.ću skoknut izvadit TSH,da vidimo koliko je pao,ja se nadam ispod 2 [sm=bravo.gif] Mene i mm nemojte pitat niš za broj djece [sm=jezicek.gif] mi smo luđaci koji se vole množit [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|