Jezic123 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (24.2.2017 13:58:19)
|
Hej Evo me Danira, ma pokusala sloziti album preko moba, pa mi samo jednu sliku ucitao, moram sjesti za laptop, ali nikako uhvatitii vremena. Bravo za kilice i klopu, ja sam imala dva tjedna intenzivnih vjezbi i sto ti kazes izgledala sam mrsavije, pa reko idem se izvagati a ono stvarno 2,5 kg maje. Bila sam presretna, a sada me strah na vagu stati jer vec tjedan i pol nisam vjezbala [sm=jezicek.gif] Moram opet krenuti zbog svog vrata i ruke. Da jucer je puhalo toliko da je od mog M onu guralicu sto imaju klinci pregurao vjetras sa jednog kraja dvorista na drugi i cak je u jednom trenutku macku skoro odnio [sm=jezicek.gif]. Nije alli ju je zanosio posteno. Moja L za psa kaze ljepo vau vau, a za macu vice mjau mjau, ali to krene onako ko macka, pa me scima da mislim da mi je macka u kuci, a maca sjedi ispred vrata na stepenicama [sm=jezicek.gif] Danas smo isli u igraonicu, jer mi ovaj moj mali krv popi s tom igraonicom. Ali dobro mi je to kada je ovakvo vrijeme a on kod kuce, pa tamo se istrci i iskace pa je mirniji kod kuce [sm=jezicek.gif] Mi smo imali brzinski rucak tjesteninu i juhu. Klinci presretni a ja mogu u miru pakirati stvari za u Novsku. Mi cemo na vikend u Novsku nema mi sveki pa da malo uzivam sa mm i djecom. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|