katy1503 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (17.7.2016 18:53:46)
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Katy,ja sam uvijek prelazila po dobi na slijedeće mlijeko... tnx Lidac, na kraju smo ipak presli na Hipp Combiotik 2, pa kad navrsi 10 mj idemo na 3! IZVORNA PORUKA: Danira Katy [sm=bravo.gif] za katiju,prava curka,uff sad moras doslovno nad njom biti,da se ne lupi[sm=smiley13.gif] to mi je bio najgori dio,al kaj kad moraju to proc.jel si zadovoljna sandalicama,koju marku si kupila? Ja sam svojima prve kupovala bambijeve ili cicibanove,super su im bile. E bas tako! Doslovno moras biti uvijek tu negdje - ne drzim je, nek se bori sama al moram paziti na ćoškove itd. na kraju uzeli Froddo i super su, prihvatila ih i vec zna - kada se oblace ide vani... Hipo, Hipica je veeelikaaa! Bravo za nju! Sad je neka faza kad je skuzila da i sama može sebi staviti u usta...a jel uspijes mozda ti ugurati par zlicia u nju dok ona to hvata? Baby, ja tikvicu sa svime...s ribom, s mesom, ostalim povrcem... Mi aktiva po cijele dane - sad se borimo dok jede jer nakon par zlicia ne zeli vise biti u hranilici nego se zemska hoce igrat, dizat i onda je na kraju hranim stojećki.. a o presvlacenju pelena da ne govorim - to je deracina samo takva, izvijanje, dizanje, okretanje ..jos malo i nema sanse da je na prematalici presvlacim jer je prevelika i past ce mi s te visine[sm=zmeden.gif] Napravila par koraka dok se drzi za moje ruke[sm=bravo.gif] Jucer nakon dugo vremena, spavala super ..valjda se sve pogodilo :) morali spustiti krevet na najdonju jer se gđica ujutro popne uz ogradu i budi nas[sm=smiley36.gif] .. naljepša budilica[sm=bravo.gif] Sutra cu joj dati zumanjak po prvi puta, pa polako ...
|
|
|
|