lidac0605 -> RE: Parlaonica za zimske mame 2015/2016. (21.7.2016 7:56:49)
|
Jutrooo [sm=smiley1.gif] Kazić,ajd ne brigaj bit će sve 5 i bez tebe [sm=smiley1.gif]...moj M kad su mu zvadili tu treću mandulu je bil kad se zbudil ko da niš nije bilo [sm=jezicek.gif]ja dođem,on "čita"(imal je 5 g)Dječji klub [sm=jezicek.gif] ja reko kaj su tebi opće kaj delali?![sm=jezicek.gif] Vele dr. da kad se vadi ta treća mandula nema bolova ni ničega nakon operacije jer ona je više u nosu pa ne boli gutanje i sl...a u biti oni nju samo postružu sa kohleom van(i to ja mislim kroz nos) i onda skure žilice di krvare...i da,u Vinogradskoj ni ne daju da ostaneš [sm=smiley13.gif] Sa L je već bila druga pjesma,al on je vadio sve... Kaspi,drž se momčino,svi smo uz tebe [sm=bravo.gif] Jezic,moj hoće Keksolino...a sa mlijekom ću i ja krenut sa 10 mj.Tak sam i L dala sa 10 mj i sve je bilo ok,s tim da sam mu kupovala ono punomasno(3,8%) Ja upravo dohajbala iz Lidla [sm=jezicek.gif]...odvezla mm na posel,tak da mi je ostavio auto,baš zbog tog Lidla,da idem M po čarape na preklop-od danas su na akciji 3 para 15 kn,a tražim ih već ko ozebli sunce,ko da tražim space shuttle a ne baby čarape na preklop-tak da sam uzela 15 pari,nešto manjih nešto većih.Kupujem mu te čarepe jer mu se one klasične užasno urežu u nogu i bude mu to jako crveno,već mije i pedica rekla da ima jako osjetljivu kožu,di god ga primiš ostane crveno ko da si mu ne znam kaj delal... Dosad nije bio problem nać male takve čarapice,od 0-6 mj-e,al sad kad sam htjela kupit veće [sm=smiley29.gif]-nemoguća misija...ili su skupe(Muller-3 para 33 kn [sm=smiley26.gif]) ili ih nema opće...i tak ih tražim već valjda mjesec dana i sad kad sam vidla da budu u Lidlu,ja reko moram ić jer pitaj Boga dal ću ih više opet nać...
|
|
|
|